12:22

Eftersom att jag bara försöker se klart på min sista vampire diaries säsong nu så slänger jag bloggen åt sidan rätt ordentligt, därför kastar jag bara upp någon bild, så där. Nu ska jag glo klart på vd.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej mathilda! Skulle bli sjukt glad om du ville dela med dig lite hur man lixom tar bilder på sig själv? Använder du stativ/självutlösare? Hur ställer du in kameran? Ge oss lite bra tips!!Tacksam för svar, du är grymt vacker! :)

2011-10-18 @ 15:56:47
Postat av: Matilda

"Anonym" Fråga: Hej matilda! Skulle bli sjukt glad om du ville dela med dig lite hur man lixom tar bilder på sig själv? Använder du stativ/självutlösare? Hur ställer du in kameran? Ge oss lite bra tips!!Tacksam för svar, du är grymt vacker! :)Svar: tjing pling! jo, men det är väll klart :)

Mitt stativ är från Velbon och heter "ULTRA MAXi L" och det fick jag i konfermationspresent för fyra? år sedan. ja, jag använder självutlösare nästan jämt faktiskt, ibland har jag min lillasyster till hands men det är sällan.När jag fotar mig själv så använder jag mig alltid av Manuell inställning, alltså "M" vilket i stor sätt betyder att du får ställa in allting på kameran själv, tid/bländare osv. Personligen är jag skitdålig på det där, men får jag kameran i handen så vet jag vad jag ska göra.

Ibak på iallafall min kamera och på de flesta systemkameror så finns det en ratt som du justerar beroende på hur ljus/mörk bild du vill ha, men notera att ju ljusare bild du vill ha, desto långsammare tid, tipset är ju då att stå still som en skyskrapa på bilden, hähä. och övrigt så använder jag mig av photoshop cs5 och photoscape för att redigera mina bilder. Hoppas du fårstår någonting av mitt ganska oläsliga svar, haha!

Ps. tack så jättemycket :)

2011-10-19 @ 19:54:07
URL: http://fancyascrew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0