%)#()%()#) PISSEd

Eftersom jag är så förbannad just nu att jag skulle kunna strypa någon så behöver jag skriva av mig, och jag kan inte komma på ett bättre ställe än här, och jag ger seriöst blanka fan i om någon läser som inte behöver läsa, men om ni nu inte orkar läsa om min ilska, så läs inte då?


Jag blir så jävla förvånade över hur idiotiska människor kan vara? Jag blir så jävla förbannad när folk uttrycker sig på fel sätt så att det låter så de är så synd om dem och att hela världen snurrar runt dem, jävla kioskmongos.
Hela världens snurrar inte runt dig, det finns saker som är mycket värre och värre saker kommer att hända, om jag nu framstår som en total bitch, men låt mig göra det då? för jag ligger iallfall inte och skriker för att allting inte blir som jag vill? det är synd om folk till en viss gräns, men när man inte vill göra någonting åt sig själv och ta tag i sitt jävla liv så får man förihelvete skylla sig själv. jag är så jävla förbannadddddd.

nu tar jag en dusch och kastar blogghelvetet och resten av världens åt helvete för resten av kvällen.

MISS NOTHING

Så äckligt fantastiskt låt, älskar den.


AND I DON'T KNOW WHERE I AM


bastopp, fjäderhalsband+örhänge & jacka från - H&M, tights - Lindex, skor one and only - converse.

LIGHT ME UP


ph; me
mitt kreavitetsvisare står på nollan och det resulterade med att bilderna från tidagare idag som jag tagit blev såhär icke kreativa, hur roligt? jätte tråkigt om ni frågar mig. ph2 är väldigt oskarp eftersom jag var tvungen att dra ut den på bloggen för att det skulle passa i inlägget.
en outfitbild kommer inom 10!

PERFECT BOOTS


hur fina? lite sugeeeen!

BASIC IS BEST


tre fina nykomlingar i min garderob.

REMEMBER DECEMBER

a, och som vanligt uppdaterar jag som om jag inte haft några armar (dåligt alltså) när min pojkvän har varit här över helgen, och inga bilder blev det heller därför att jag hela tiden glömmer bort att jag har en systemkamera.

Jag och henke åkte iallfall till skövde i fredags runt 5 (för hans del 4) och gick runt på stan och kollade, efter det stannade vi till på tai pak och käkade vilket gynnade förbannat bra eftersom båda var hungriga så vi höll på att dö, äta bör man annars dör man liksom. Nu har åkt hem iallfall och det känns absolut inte okej någonting.

Blev iallfall några plagg rikare i helgen iallafall, bla. ett par röda (notera röda) jeans,
Varför? jo för att jag tänkte "men fan vad nice, rött gäller ju i höst så det kör vi på!"
fan vad jag ska dunka huvudet i väggen om jag inte använder de förbannade jeansen nu i höst/vinter.

haha, pusss

STRESS OCH MAT :.

Hej!
håller jut nu på att stressa sönder mig själv, jag ska hinna, städa och duscha inom en timme och eftersom jag har mount everest i mitt rum (i klädform) så är sannorlikheten att jag kommer hinna lika med stenhårda NOLL!
Matfestivalen ikväll och jag ska för första gången i mitt liv rulla ner till stan för att äta och inte bara gå omkring och låtsas att jag har "the time of my life", så ligger statusen till just nu. tar med kameran också.

xx

EN ENKEL ..




En dagens, linne och byxor från H&M, halsband från Rock by Sweden (Linus halsband som han fick i födelsedagspresent av Emma).

jag är trött orkar inte sätta på mig någonting med "wow-känsla" förutom halsbandet då, för hur fint är inte det liksom?

+++


Osis, skydd för håret när du fönar/plattar osv.
grym skit!

LITE TEXT ..

halla bananas.
Det är helt kolsvart över mig nu så jag överväger att faktiskt gå och lägga mig i tid så jag överlever morgondagen men en dusch vore faktiskt på sin plats innan dess. Har ingen aning om varför jag egentligen skriver ett inlägg där jag inte har någonting att säga, eller jo .. jag saknar mig fina pojkvän, något så fruktansvärt mycket.

I övrigt har kan jag kalla mig själv MP2:a numera och är ett år närmare att studenten, HALLA!
Dock skulle jag göra allt i världen för att ha sommarlov en månad till, det här sommarlovet har varit så bra!
och innan jag slänger mig i duschen vill jag bara säga tack! till alla som har varit en del av det för tack vare er har ni gjort det till en av mina bästa somrar någonsin! hur bra låter inte det? förbannad bra.

godnatt!

ONE GOOD DAY




Internet är tillbaka och datorn är som ny igen därför kan jag efter mycket springande mellan alla mina andra datorer hemma säga: WELCOME HOME FAVORITE! har kanske inte hänt särskillt mycket i mitt liv på det senaste men här är några bilder från en grym kväll hos eric. hur den slutade? jo den slutade med fyra personer på en moped påväg hem till mig och linus!

LÄGET

tiden har runnit så fort och jag har inte uppdaterat på en vecka, oj!
med internet tillbaka och en snart fixad datorn är allting som vanligt igen .. Snart!
håll ut så länge.


NEVER GROWING UP



borde och ska skärpa mig med min fruktansvärt tråkiga uppdatering på senaste tiden, men jag har just nu kommit in i en period (igen) där jag bara läser Harry Potter oavbrutet och ibland har jag svårt att greppa vilket som är verklighet och vilket som är fantasi, som igår när mamma tog upp någonting om hennes hästar (har glömt vad det var) och jag ropar från rummet intill utan förvarning och gämför hästar med "kentaurerna i Harry Potter".
This is not ok!

En cambild jag kan ju iallfall erbjuda er såhär på söndagseftermiddagen, den är från gårdagen som startade hemma med kräftskiva och slutade Eric, mixen blev i slutändan en gryyyyyyym dag/kväll! nu har jag varit ifrån min kära följeslagare och bästa vän Harry Potter-boken allt för länge, vi höres godingar!

GAGA OHLALA


Lady Gaga för senaste numret av Vanity Fair.
frågar ni mig så har Lady Gaga never looked better, jag vill alltid se henne såhär (förutom när hon bär Alexander McQueen då ska det vara galet).


FÖR TILLFÄLLET ..

Läget då guapas?
Mindre bra med mig iaf med tanke på att åskan slog ner i mitt modem tidigare idag och det kommer förmodligen motsvara i en hel del dåliga uppdateringar framöver, tills mina pears köper ett nytt, förhoppningsvis inom en väldigt, väldigt snart framtid! (för er som sitter och kliar er i bakhuvudet och tänker "internet funkar ju nu" så kan jag försvara mig och säga att jag har ett mobilt bredband nu, men vi är fem i familjen liksom) Tänkte bara berätta så ni har lite koll på läget för tillfället, och nu ska jag fortsätta att kolla på Batman the dark Knight!
xx


KAREN BY SIMONSEN



Samtliga bilder kommer ursprungligen från Caroline
Plaggen är från märket karen by simonsen och jag gillar det, framför allt den första som påminner mig lite om när Ann-Sofie Back gjorde en kollektion för cheap monday, de där slitna och framför allt det "sönderslitna". Jag vill ha alla dessa plagg hängandes i min garderob, NUU!


PUSH PUSH BABY

Om inte duschar hade existerat hade jag just i detta ögonblick bara kunnat gå ut genom dörren och ställa mig under bar himmel i tio sekunder för att sedan vara nyduschad och genomblöt, bokstavligen.
det öser ner och jag har inte sett något värre på länge. vad hände med solen och mina fräknar på näsan? har dom sagt adjö för att gå i ide nu?

Nu ska jag ta en dusch (inomhus!!!) och göra iordning mig lite för sedan ska jag rulla mig ned mot tibro till Helene och en hel del andra awesome people. höres people!


NY KÄRLEK


stort hjärta

+++


känner lite "bitterfitta" över hela bilderna, men det är ju helt faaaaaaantastiskt!
Men om man har en dålig dag så resulterar det faktiskt i osminkat ansikte och en hel del sura och trumpna miner framför kameran. Jag skyller på henke och säger att jag saknar honom för mitt eget bästa, jag tycker inte om att sova ensam (älskar fortfarande stor plats, men åh så mycket mysigare det är ändå).

EN DAGEN ..


.. kom såhär på kvällskvisten.
topp Monki, avklippta jeans, och boots (som åkte på hemma, innan det hade jag tofflor)

LÄGET DÅ

hej bananas!
Henke har varit här sedan i måndags och det är därför jag har uppdaterat så dåligt men med tanke på att vi bor miljoners fotsteg ifrån varandra så vill jag faktiskt få ut det mesta utav de få dagar som vi faktiskt hade tillsammans den här gången. Nu ska jag dammsuga mitt rum och vänta på linus och emma samt mamma som ska komma hem med ett paket som ska innehålla mina röda Converse!
xoxo


REMEMBER ME

Hallå folket! har precis pratat med mina finaste i telefon som inte lät allt för nöjd med att han inte hade somnat än med tanke på att han ska upp klocka fem imorgon. Tänkte bara göra en snabb uppdatering innan jag somnar till filmrullen "Remember me" med Robert Pattinson som jag (tappa hakorna) inte tycker är särskillt snygg över huvetaget längre, där sa jag det också! godnatt fellas.

Update!
Tar tillbaka det jag sa, han är go som fan!
efter att ha sett filmen och gråtit hela slutet så nu, kan jag gå och lägga mig.
grym film förövrigt, sen borde alla se.


PERFECTION

Så himla fin jacka (som jag bloggat om förut) den har liksom fastnat i hjärnan.
den är i allafall från Ellos.se och det jag vill säga är att det är det är rea på den så den nu kostar 359 pix.
det är äkta mocka och jag är så sugen på en i storlek 34 .. det är liksom den perfekta jackan, den är nude och så himla fin, men fan alltså, ska man?


ELLE


Bilder från Arkivet men det är ungifär samma sak som jag håller på med nu samtidigt som jag sitter vid datorn, Dricker bubbelvatten och läser gamla modemagasin, kul söndag. åh.

WHITE TIGER


magtopp (ny, fick av världens finaste pojkvän) - H&M

Nästa helg drar kräftfisket igång igen och jag kan knappt hålla mig, det är bland det mysigaste som finns när  släktingarna kommer upp hit och vi tar båten ut till Storön och fiskar kräftor hela dagarna och nätterna, och ett plus är ju att man får mosa så mycket marshmallows och godis som helst utan att få ångest sedan, det är en del av kräftfisket och då är det förbannat okej! OCH som grädde på moset kommer henke också!

xx

RÖDA CONVERSE ..


ett par sånna här röda skönheter är påväg hem till mig just nu.
Har tröttnat på att bara bära svart/vitt på fötterna så de här blev ju helt perfekta, jag tänker inte svika det gamla hedliga märket i första taget, Come to mama!

118 800

Satt och hatade livet så jag skickade in en fråga till 118 800 med frågan "Vem är Matilda Carlsson ?"

Svaret blev: "Matilda är vad man här på 118 800 brukar kalla för en PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt!
Hon är inte bara snygg, söt & sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skratta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor av stålars! Mvh 118800"

Helt plötsligt bara älskar jag 118 800. haha!

FINA RYGGAR


fick en massa saker av min finaste när vi på måndagen tog tåget till Göteborg.
Dessa linnen är från Monki och är hur snygga som helst i ryggen (ska visa någon dag).
Mittenbilden visar lite toppar som jag har köpt/fått under sommarlovet också, orkade inte riktigt plocka ur hela garderoben för att ta lite kort på alla nya saker för jag har precis städat iordning.

Bilderna är gryniga och brusiga, det får ni leva med.
xx

COLORSPOT


Bikini från H&M

LONG WAY TO HAPPY

Tjenis guapas!
Lämnade av min favorit vid tåget för ett tag sedan och fy vad jag känner mig ensam nu.
jag är tillbaka igen och tänkte visa lite saker som jag köpt/fått under sommarlovets gång lite senare. vissa saker har ni sett, och vissat saker har ni säkert inte sett. Sedan kommer även en liten beskrivning på vad jag har gjort de senaste dagarna då jag inte uppdaterat .. ja det var la det.
nu ska jag kolla ett avsnitt Hannah Montana forever och sen ska jag ta tummen ur och faktiskt göra något vettigt, kanske en promenad?

xx

LÄGET

mitt äckelpeckel är här, uppdaterar på onsdag igen.
ciaos.

RSS 2.0