TUNN



Har sagt det förut, men säger det igen - det här är typ världens snyggaste skor.

Aja, har inte så mycket att berätta mer än att jag och fanny har haft den mest oseriösa filmlektionen idag, vi skulle göra ett projekt som handlade om att jag sköt henne och en hel del annan, och till och med lärarna skrattade åt oss, och inte med oss haha. Sen iallfall åkte vi hem till fanny och jag hjälpte henne rensa ur lite ur hennes garderob tills vi skulle äta och till mat blev det köttbullar som hennes pappa hade lagat, gott kan jag lova. Åkte hem, hann köra ner i diket också .. känns inte som mitt liv gillar mig särskillt mycket just nu.

aja, är inte i värlens bästa humör för att blogga, så får väll se hur updateringarna blir framöver ett tag.
Imorgon ska jag iallfall ta världens längsta promenad med min bästa vän!
xoxo

REST IN PEACE

det kan aldrig göras ogjort det där som hände igår ..
rip, du var en del av min barndom! jag saknar dig

I W T D





har faktiskt inte så mycket att säga för stunden, mer än att jag lever på hoppet om att allt ska bli bra.

FOUND A REASON TO STAY ALIVE

Nu jävlar har min bror fixat lite brända hamburgare till oss, och jag lovar det var nog de godaste brända hamburgarna jag någonsin ätit i hela mitt liv! att den killen går fordon och inte hotell och resturang förvånade mig faktiskt lite när han sa innan "fan mamma, det värsta är att jag börjar tycka det är kul att laga mat" yes, tänkte jag då blir det frukost, middag, lunch, kvällsmat framföver eller om man får drömma så.

Nu ska jag ta mig en promenix i skogen med Melissa Horn, Death cab for cutie, Bob Dylan och min allra bästa vän Electric President! tjaos xoxo.

söndagkvällar, söndagsmusik


BANG WANG



tjululu, ska snart ut och röra mig plus ta en massa onödiga kort men först ska jag lägga is på min kind som är svullen till tusen...........
take care, xoxo.

13:10,



depp

tog en minut, och nu är hela min kväll förstörd och säkert resten av veckan..
jag har ångest, och har skuldkänslor, det finns egentligen bara ett alternativ och jag vill göra det som inte finns med.
vart är min bror när jag behöver honom som mest?

Nu ska jag deppa, måla naglarna och kolla på A Walk to remember, shit jag som brukar hata kärleksfilmer.
take care, xoxo.

ps. bli bra, snälla!

ROOTLESS TREE



Ha, här får ni en bild som jag och fredrik tog igår när vi var ute (helnöjd tjej som låtsaskörde)
Ska nog ta en promenad snart, och sen ska jag sätta mig i mitt uterum, starta en brasa och inte göra något viktigt överhuvetaget. eller nu när jag tänker efter så skippar jag nog promenade hähä!

C KANE



Christopher Kane for Topshop

UNBREAKABLE



I have no idea where I found this picture, but I just love it!

PENCILS AND PAPERS



(samma bild, två olika regieringar) som förövrigt syns.
Funderar på att försöka komma upp på fötterna snart för att gå ner och äta frukost. Senare ska jag nog kolla på när A-laget spelar och efter det ska jag hämta min väska och mitt smink som jag glömde i niklas bil igår - jävla idiot är jag vill jag lova.

Min kväll då, den kommer nog förövrigt att bestå av en hel del godis och mängder med gossip girl för sen är jag jävligt nöjd .. och med tanke på att gårdagen blev allt annat en lugn så är jag värd det hahah.
peace, xoxo

LASSO

Har egentligen ingenting viktigt att berätta men here we go..
kom precis nerifrån, pappa lagade pita gyros och alla utom mamma (som jobbar) bänkade sig framför idol och bara levde. Jag är fortfarande helt såld på erik grönwall föresten haha.

Imorgon börjar jag iallfall vid 10.00 och slutar 12.00, ganska go fredag förövrigt, men efter det så har jag ingen aning om vad jag ska göra .. spendera tid framför datorn/xbox är jag ganska bra på så jag funderar på att göra en favorit i repris .. och vem älskar väll inte det?
Nej nu ska jag lyssna några gånger till på Phoenix - Lasso, och sedan sova.
xoxo

22:24, i'm doing better

"People laughed about the way I dressed, but that was the secret of my succes .. I didn't look like anyone" - Coco Chanel

NET-A-PORTER


amazing shoes, givenchy

I CALL YOU DUMB





Jag är inte glad, inte någonstans.
ska ner och peta i mina pannkakor, sen sova, kanske dricka te för det är jag värd .. jävligt värd just nu.

BE HERE NOW

Eftersom jag är ganska dålig på att skriva seriösa texter så ska jag faktiskt göra det nu, folk som är trötta på att jag klagar eller är irriterad oavbrutet .. läs inte!

Den här dagen var verkligen bra, tills jag kom hem. Jag trodde verkligen att du skulle bli bra, jag trodde att du skulle bli frisk för du var så pigg när jag var på sjukhuset. Du får inte försvinna, du kan inte försvinna .. du var en del av min uppväxt och är en del av min uppväxt. Jag har så många minnen från när jag var liten, jag och linus lekte alltid på din stora båt när vi var små och vi lekte alltid i din skylift fastän du inte fick, du gjorde det alltid lite extra kul att vara barn. Man blev glad varenda gång du kom och hälsade på och det kändes som att även om du var gammal, så var du bara gammal på utsidan för på insidan var du lika gammal som oss.
Pappa säger att någonting dödar dig inuti, jag dör inuti.
Du måste bli bra!

YOU BREATHE BETTER THAN ME





nytt i garderoben, thank you pappa och linus!
hhaha, älskar att göra deals med min bror för det slutar med att jag sitter helnöjd och väntar på att få ett brev från posten där det står att jag har ett plagg att hämta ut, och som pricken över i så får linus betala!

förövrigt ska jag gå och skjuta min mamma i huvudet nu, för hon har precis tjatat hål i mitt.

WEARING INFLUENCES ON OUR ..





wiho, i'm fine!
jag funderar på att strunta i att köpa kläder för mitt studiebidrag och köpa en lomokamera .. åh jag har ångest.
haha, godnatt

18 AND LIFE

jag är kär (klicka här)

SKULLCANDY





okej, jag funderar på att sätta mig och dryga framför tv:n ett tag och dricka te för att sedan tänka på hur mycket jag verkligen inte längtar  till nästa vecka då vi har prov i matte!?!!!! och mediaproduktion.
xoxo.

MARY KATE


LINA SCHEYNIUS





pictures: Lina Scheynius

we're all the same





Nu ska jag checka idol, måste springa!
xoxo

jag gör ditt hjärta till en sten ..



därså, jag behöver en ny väska ..

SASHA PIVOVAROVA




Sasha Pivovarova - världens snyggaste människa!

but you where sold, when they where bought


en mycket seriös bild bjuder jag på idag gott folk!

Nu ska jag duscha, åka ner till ica och köpa mängder med godis, sen får jag se vad jag gör mer ikväll.
förmodligen blir jag ensam eftersom mamma och pappa ska bort till lidköping, linus ut och alicia ska på kalajs - gött säger jag som tycker att det bästa som finns i hela världen är att vara ensam hemma själv!
just det, duscha var det!
xoxo.

23:23

Har precis kollat klart på green street hooligans 2 och jag kan ju säga att den är faktiskt lika bra som ettan. Jag och linus laddade upp med godis coca cola, och det slutade med att båda satt på stolarna och skrev "döda honom för helvete" och en hel del grejer. Filmen blev ju absolut inte sämre för att Ross McCall var kanske världens sexigaste människa i filmen, hahah .. i'm in love!

nu ska jag sova, godnight!
xoxo

THIS IS MY HOME



Shorts Levi's, Shorta (fannys) Gina tricot, gummistövlar .. hehehehe venne

satte på mig ett par gummistövlar med kameran och stativet under armen och tog 85395203 kort. sen kom systeryster och då tog vi lite mer kort. Min kväll kommer nog mest bestå av green street hooligans 2, godis i mängder, tacooooooos & umgänge med världens finaste bror!

Imorgon åker mamma och pappa till lidköping, och jag är sugen på att följa med men vi får väll se hur det blir med det ...
xoxo

THIS IS SICK

klicka här!


FLASH


som sagt så tycker jag att det kan bli sommar igen, bära solglasögon, shorts, linne, grilla mitt i nätterna osv .. förmodligen så var det här den sista varma dagen för iår.
nu deppar jag ihop, jag fixar inte vinter.

ALL THAT'VE GOT

Har precis städat HELA mitt rum, verkligen överallt till och med under sängen och oj vad jag känner mig duktig nu people! Fast nu är jag jävligt trött och kommer förmodligen sitta här på golvet i mitt rum med datorn i knät hela dagen. Eller nej, för jag vill gå ut och ta en promenad och när jag kommer tillbaka ska jag duscha.

Glömt och säga att det är rätt omöjligt att få tag på mig nu när min mobil är död, och laddaren är glömt i nässjö ..
smart tjej! så det är ingen som kan låna ut en telefon till mig så länge .. ska snart bestäla LG arena förmodligen.
xoxo


IT'S THE WRONG KIND OF PLACE TO BE THINKING OF ..






bilderna är tagna från google.
H&M divided Exclusive, mhmm <3

SICK

Så, nu har jag faktiskt vaknat till liv igen! har fortfarande fruktansvärt ont i halsen men huvudvärken är iallfall över eller åtminstånde för ett tag. nu ska jag dricka grönt te och kolla igenom en massa klädessidor efter höstkläder och låtsas att jag är rik - hähä.
xoxo.

WE DON'T CARE ANYMORE



åh, vad jag vill ha dom här skoooooorna.
nu ska jag lägga mig i soffan och dricka te och tycka synd om mig själv för jag har fruktansvärt ont i halsen.
updaterar när jag har vaknad från min lilla vistelse i soffan .. tror jag om jag inte dör där.

ACNE



Acne AW09/10.
klicka här

I KNOW I CAN SAY WE'RE TROUGH, AND TELL MYSELF I'M OVER YOU




skortdinsko,byxorginatricot,tröjaginatricot.

LIGHTS AND SOUNDS





någon känner av att hösten är påväg iallfall, för jag börjar bli sjukt deppig utan andledning. när jag ändå babblar på kan jag ju berätta att vi fick sluta en timme tidigare idag eftersom vi hade föreläsning med mia börjesson.
(och andledningen till att mina ben ser såååå tjocka ut är för att jag har mjukisbyxor.)

FORGET THE PAST, FORGET YESTERDAY




är hemma nu, och nu vill jag bara tillbaka,  ända andledningen till att jag saknade mitt hem överhuvetaget var väll för datorn. dessutom är det skola imorgon och jag orkar inte, jag gör verkligen inte det.
det är nu man verkligen inser hur viktigt det är att sova ut på helger vilket jag absolut inte gjort den här helgen.

hehe, föresten sitter jag med världens längsta fläta i håret för jag har fått nytt löshår (tack syssling).
nu ska jag sova, klockan är lite för mycket för mig.
xoxo

ps. bilder kommer.

WE HATE WHAT YOU DO

jag är jävligt pissed och jag saknar min bror.
godnatt

BREAKFAST



hemma igen och jag har nog nästan aldrig ätit så god frulle iallfall.
tyckte rätt synd om malle som stressade som en idiot, fullt med folk var det med.

nu masserar henke mina fötter, inte dåligt gött.


UNDERNEATH YOUR CLOTHES

Malle åkte precis till jobbet och snart ska jag försöka gå upp och få något gjort, vilket menas med att jag ska städa malles rum för jag känner mig fruktansvärt snäll just nu, eller mest för att jag är på städhumör.
Sen ska jag iallfall få upp henke så ska han gå och äta frukost med mig på malles jobb, tråkigt nog kommer jag inte ihåg vad stället heter men jag får ta en bild på skylten sen så kommer jag aldrig glömma.

Ligger förövrigt och vaknar till Micheal Jackson.
här kommer bilder från igår - kan inte alla människor vara som dom här?


matilda & malle


ingen fin bild på mig inte, ser drunk ut.

SLEEPWALK

Kom till nässjö vid två idag, men skulle egentligen kommit runt tolv men eftersom mamma och pappa glömde husvagnsnycklarna så var det bara att vända tillbaka och vända när vi var i habo, haha.
Iallfall så mötte henke mig och vi gick hem till honom, sen kom hans andra halva.
Senare när vi skulle gå och möta malle på stationen så stannade vi förbi ica kvantum och köpte 8-pack billys panpizzor till migg. Inte nog med det stannade jag och malle utanför ett café på vägen hem till henne och köpte fika.

Men nu ligger malle iallfall och sover, vilket jag också borde göra eftersom jag är äckligt trött.
Senare blir det dala, och imorgon ska jag och henke käka frulle hos malle på jobbet!

nu mina kära ska jag ladda ner photoscape åt malle! puss
xoxo

DIORSHOW


Påminnelse till mig själv:
KÖP EN NY MASCARA

Sådär, nu har jag packat klart, och nu ska jag fixa ellens bloggdesign.
skriver mer, senare förmodligen!
xoxo

UNDER MY SKIN





Ungifär vad jag gör nu (om man kollar dom två första bilderna)
sitter på golvet och kollar facebook, bloggar om onödiga saker och är helt död! Dessutom måste jag packa klart, men jag orkar inte .. jag gör verkligen inte det.

Oj, nu kom pappa hem .. måste kila ! ska till fanny och hämta min mobil sen ska jag ringa malle och henke!
xoxo

HOLD ON!!!11++






bilder från chicy.se.

ELECTRIC



Din sko AW 09.
Har beslutsångest och nu ska jag beställa kläder.
xoxo

THIS IS THE WAY I SHOULD'VE DONE THINGS



Dör .. Marianne Berglunds kropp är perfekt.
matilda säger hej då till socker och annat onyttigt, och hälsar hej till motionsskor och vatten.

RSS 2.0