ITS WHAT YOU DO THAT MATTERS, THIS IS YOU MOMENT

Känns som om alla håller på och hettsar sönder sig medans jag bara sitter i en ful ansiktsmask och mår sjukt bra. visst jag har inte särskillt mycket tid just nu men det spelar ingen roll, jag tar det som det kommer. Ska till emma runt fyra och börja göra iordning förrätt, varmrätt osv. sen ska vi förfesta där och förmodligen dra vidare till axelsson. plus fixa lite andra saker som tex. hämta ut mina skor!!! WOHOOOOOOO!!!!11 det är nog det jag ser mest fram till idag, hämta ut skorna alltså! haha.

updaterar mer senare, xoxo
ps. GOTT NYTT ÅR!

DANCING IN THE DARK, DANCING IN THE DARK



Kanske det fulaste kollaget jag någonsin gjort, haha.
vi kan börja med och säga, JAG GILLAR INTE NYÅR.
men tro det eller ej så är jag klar med vad jag ska göra på nyår, klädsel osv. men sitter just ändå och kollar igenom hela datorn och internet efter insperation för hur jag ska tex. fixa mathildas hår imorgon och hennes och paulines sminkning. xoxo.

17:49 / 17:49 / 17:49 / 17:49 / 17:49 / 17:49 / 17:49 / 17:49 / 17:49 / 17:49


WHEN I GET NEAR YOU I STOP THINKING CLEARLY


Ny topp med axelvaddar från H&M.
jag har fallit ganska hårt för det där med axelvaddar alltså. kände att jag var skyldig bloggen en updatering eftersom jag inte har varit särskillt rättvis med det på senaste.

idag har jag tagit hand om mig själv nästan lite för mycket, ansiktsmask, hårinpackning, peeling osv. men ibland får man skämma bort sig själv, vill man ha något gjort så får man göra det själv helt enkelt. måste berätta att när jag var i skövde igår så köpte jag även med ett litet paket till mathilda som fyllde år igår, de innehöll ett par guldiga skor. xoxo

WE ARE YOU FRIENDS, YOU'LL NEVER BE ALONE AGAIN

tjejen åker till skövde med sin älskade mamma om någon timme tror jag. ska leta efter en födelsedagspresent till mathilda och byta en julklapp och tro mig det gör ont i hjärtat, haha det är det värsta som finns att byta en julklapp som någon i släkten har valt med hjärtat verkligen! men om man ljuger lite och säger att plagget var för stortm, blinkar med rådjursögon så funkar det mesta, lovar.

WHEN GOD CLOSES A DOOR, HE OPENS ANOTHER ..

"Life's a climb but the view is great"
"In order to be irreplaceable one must always be different"
"People don't tell you who you are, you tell them"
"You can't make people love you, but you can make them fear you"
"never let the fear of striking out keep you from playing the game"
"the idea of waiting for something makes it more exciting"

Miley Cyrus, Coco Chanel, Blair Waldorf, Serena Van der Woodsen, Hilary Duff, Andy Warhol.


COULD IT BE THAT WE'VE BEEN THIS WAY BEFORE



älskade godingar. sitter och funderar på om jag ska gå och lägga mig i tid för en gångs skull eller om jag ska ta mig en tur ner till tvn och kolla igenom alla harry potter-filmer, grymt svårt val kan jag lova.

22:03 / 22:03 / 22:03 / 22:03 / 22:03 / 22:03 / 22:03 / 22:03 / 22:03




EN HELDAG I GÖTEBORG KAN SLUTA HUR SOM HELST ..


bild: caroline
nya skosingar för halva priset, alltså 500 enkronor. jag älskar mellandagsreorna haha.
var i göteborg med mathilda och maja idag vilket var fruktansvärt mysigt bortsätt från att jag snubblade två gånger på tåget, maja var nära på att välta ner en glashylla och mathilda spillde foundation över hela sin jacka. kändes som om vi var inne hur länge som helst för benen bar mig knappt i slutet, dock var trängslen inte särskillt farlig.

LOOK AT THE STARS, LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU


Har nog haft världens mysigaste dag hos farmor och farfar, först när vi kom dit käkade vi fyra rätters och pratade om allting mellan himmel och jord, kollade på gammla filmer från när vi var små och gick tillbaka till att prata. dessutom har de världens goaste hus haha.

Nu sitter jag och klurar på om jag inte ska ta mig till mathilda eller om jag ska till mathilda eller om jag ska sova hemma och ta allting som det kommer då. xoxo

NEWS / NEWS / NEWS / NEWS / NEWS / NEWS / NEWS


Nytt från H&M plus lite underkläder, nu ska jag ta en dusch och vänta på att mathilda kommer hem. hon är i skövde med oliver tror jag, lägger upp fler bilder innan jag åker hemifrån. xoxo.

I'M SO HUMAN, YEAH YEAH, I'M STILL HUMAN, IT'S OK

Ut vare ja, haha jag var bara tvungen att berätta en sak som inte särskillt många vet. jag har glajjor och de är även världens fulaste glajjor, sen två år tillbaka. so sätt igång mobba mig, är på för bra humör för att ens ta åt mig idag. xoxo


YOUR BRAIN GETS SMART BUT YOUR HEAD GETS DUMB



skulle gå ut i snön och fota, jag kom ja utanför dörren för sen var mina skor fyllda med snö. nu ska jag till farmor och farfar, xoxo!

TÄNK ATT MAN KAN VARA SÅ DUM, VAD FAN HÄNDE?

Drar till skövde (på något jävla vänster) och hettsar med mathilda ett tag. efter det ska jag till farmor och farfar och käka vilket betyder att det bli ungifär lika dålig updatering idag som igår. take care, xoxo

VÄRLDENS MEST FANTASTISKA ANSIKTEN, LOVAR ..

Agyness Deyn

Leighton Meester

Sasha Pivovarova

Frida Gustavsson

Megan Fox

AND YOU GOT A WAY OF MAKING ME FEEL JUST FINE


(källa, klicka på bilden)
Beställde precis hem dessa skorna så nu ska jag sluta få ångest för att jag inte köpte dom på dna häromdagen. Hade till och med kunna köpa två par sånna här till priset av de andra, och jag mår bra, jag mår jävligt bra haha.
xoxo

THIS IS THE TIME OF OUR LIVES AND WE WON'T WAIST IT



vem sa att julafton var överskattat? nu ska jag ner och spela spel med världens bästa kusiner och sen ska jag sova med världens fetaste leende på läpparna, xoxo

SPENDERA TID MED SLÄKTEN ÄR JU FAKTISKT FINT


två av mina klänningar som inte syns särskillt mycket, den översta kommer från H&M (som jag skrivit om tidigare om man går bakåt i mitt arikv), och den andra är från Kappahl(!??! WHAT). idag har jag förövrigt lyssnat lite för mycket på Bloc Party och druckit lite för mycket vaniljcola men det är ju trotts allt julafton, Nu väntar badtunnan, xoxo

THANK YOU / THANK YOU / THANK YOU MUM AND DAD


Ny klänning, tack mamma och pappa!

MERRY CHRISTMAS / MERRY X-MAS / GOD JUL, JULAFTON

Goooooood jul på er allihopa!
ett x antal updateringar bjussar jag på "imorgon". xoxo

I'VE BEEN WAITING SO LONG, I WONT FIND IT IN THIS TOWN


christophe kutner via Knightcat

Har lyssnat på samma låt i kanske snart tre timmar (takida-a point of view), samma tankar har snurrat i mitt huve i kanske snart tre timmar och jag har känt mig helt lost sen tre dagar tillbaka. imorgon blir det skövde ojjojojojiii.

RADARZINE / RADARZINE / RADARZINE / RADARZINE +++

Bild: Radar, tävla här


WEARING INFLUENCES ON OUR SLEEVE-LESS T-SHIRT



Åh, det är så fint och det är så inte matilda men jag bryr mig inte. jag tänker därför säga hejdå mölltorp efter jul och hälsa hej till göteborg och Monki för det är just därifrån dessa sköningarna kommer ifrån. tråkiga updates bjuder jag förvrigt på också, to bad. xoxo

FOREVER YOUNG, I WANNA BE FOREVER YOUNG


Bilderna är tagna med en mobilkamera så ja dom är inte särskillt fina någonstans nej. nu ska jag ut igen med några utav världens finaste människor. förövrigt känner jag mig tom, jag visste att det här skulle komma men jag hade ingen aning om när, det blir alltid såhär, varje vinter, varje år, jävla hordepp. xoxo

AND IF YOU RUN AWAY, IS STILL VIEW GOODBYE

Nu ska jag ut och checka isen med min underbara storebror, jag är i stort sätt beredd på att den kommer braka igenom så jag tänker sätta på mig gummistövlar haha. Dessutom försöker vi få tag på alexander som dock fortfarande verkar sova, fuck you! Blir nog även en tur på pulka ikväll med mathilda fast när det är mörk för hon gjorde klart för mig att det är mycket mer spännande att åka när det är mörkt ut, och jag kan inte göra annat än att hålla med. och missförstå mig inte, för jag hatar vintern men när den ändå är här så kan man la lika gärna utnyttja den, men fortfarande .. jag hatar den! xoxo.

TJA SKORNA, HAR JAG SAGT ATT NI ÄR BÄST I VÄRLDEN?


AND THE WORLD IS WARMER WHEN YOU'RE AROUND

godmorgon, har suttit hela morgonen och haft allt för mycket på både hjärtat och i huvudet, allt för mycket för att kunna skriva ner i bloggen, det var liksom så mycket med samtidigt så lite. det jag vill få ut av det här är att jag iallfall har skaffat en Twitter. Har dock fler hemsidor där ni kan hitta mig och jag kan lika gärna skriva ner alla.


Twitter:
http://twitter.com/carlssonmatilda
Facebook:
Matilda Carlsson @ Facebook
Lookbook:
http://lookbook.nu/user/41876-Matilda-C



00:49 / 00:49 / 00:49 / 00:49 / 00:49 / 00:49 / ALEXANDER WANG

Alexander Wang, net-a-porter


MOTHER WE JUST CAN'T GET ENOUGH, MOTHER


Halsduken är fanny, t-shirt pappas och världens finaste harembyxor (som inte syns) från cubus.

Jävla snö, min idé blev inte så bra när snön kom omkring, så nu äter en osminkad matilda upp nummer 20 på godiskalendern och går ner till mamma och pappa och myser med godis och film. godnatt. take care fellow, xoxo.

I NEVER MEANT TO BRAG, TO STEAL IT ALL AWAY




smycken från Lindex.

Dåligt med updateringar idag, men det blir förmodligen bättre imorgon för då tar jag med mig fetkameran ut på isen förmodligen. Fick precis en idé och blev helt hyper haha, kreativiten flödar helt plötsligt i huvudet på mig. updaterar senare xoxo.

AND IN MY HEART YOU'LL SEE, WHAT YOU DO TO ME



Jag är fortfarande helt såld på minimarkets sånna här skor. har hittat ett par snarlika inne på DNA i skövde fast med snörning i fram. ångesten hälsar hej, äckligt mycket hej.

WORDS ARE LIKE WEAPONS, THEY RUIN SOMETIMES



Jag skulle kunna göra vad som helst för att spola antingen tillbaka tiden eller spola fram den. jag vill ha sommar, jag behöver sommar. och jag blir nästan illa till mods när jag ser de här bilderna, de väcker så många känslor (ja, till och med tidningsbilden, så kul har jag nog aldrig haft i en bil förut.) nej, nu ska jag städa mitt rum, förövrigt så är städhjälp i stort behov.

DON'T WORRY, STOP HURRY GET ON WITH YOUR LIFE


Basis randig tröja från H&M, Ögonbindel (HA-HA) H&M.

Blev julkonstert som underhöll båda mig och matty i cirka en timme, efter det så gick vi till datasalen för att göra klart min powerpoint som hade bestämt sig för att göra allt så jag inte blev klar i tid. Åkte in till skövde vid 12 och där käkade vi donken och handlade, dessutom har paketet på posten kommit också, jag älskar min nya klänning och kan knappt vänt till jul! ÅH!!!

GRAB THIS MOMENT BEFORE IT'S GONE


Ann-Sofie Back för Cheap Monday, THUMS UP!

TIGERLILY



min enda värme vid min dator just nu är de här älskade tightsen från Bikbok, tro det eller ej men de värmer faktikst mer än ett par jeans. nu ska jag snart gå och tvätta av mitt smink och sen byta om till något mer bekvämt för att sedan åka till alicias skola och kolla på deras julpjäs och jag updaterar förmodligen när jag kommer hem därifrån om jag överhuvetaget har något att skriva eller blogga om, xoxo.

I HOPE YOU FEEL JUST FINE, WHEREVER YOU WILL BE.



det är nästan lite nostalgi över de här  bilderna, de känns så härliga. men härligt var det också när bussen inte kom imorse och hämtade mig och linus så vi gick tillbaka hem för att några sekunder senare sitta i bilen påväg ut till ettan som redan hade gått. så jävla pissed var jag. sen bärde det av till mathilda som redan hade åkt till skolan men vände vid tibro busstation. Efter att ha legat och dega i två timmar hemma hos henne, åkte vi karlsborg där vi var nära på att blåsa iväg, men kom fram till nymans till slut gjorde vi iallafall och där åt vi världens kanske godaste räkmackor. slutsats av min "morgon" är att den blev för jävla bra ändå, gud vad jag tycker om den där bruden!

xoxo

VI GÖR OM DITT HJÄRTA TILL EN STEN

tog en timme och nu känns det som om hela min dag rasat samman. jag är så jävla pissed på allting förutom mathilda och min bror. jag vill stänga ute hela världen. 

istället för att deppa så ska jag nu vänta på att mathilda kommer hem och och sen ska vi kolla bussar för att sedan åka in till karlsborg och äta kina eller fika på nymans. stephanie säger att kinan är stängd så förmodligen blir det nymans. xoxo


18:13 arg



nelly.se

16:41

Hoppsan, råkade visst komma åt beställ-knappen på h&m igen förutom att den här gången får jag betala helt själv. blev till slut paljettklänningen som jag så länge velat ha, en svart tröja, pälsväst och underkläder, duktigt. nu ska jag leta igenom varje internetshopingsida på indernet och beställa lite till, eller efter jul iaf.

Luktar pepparkakor nerifrån också, ojojojojojojooooooj.

YOU MIGHT JUST DIE



hade tänkt att gå ut men nu har jag inte längre några som helst planer på det, istället tänker jag krypa ner under täcket och sova, väldigt läääänge och låtsas som om snö, sverige och vinter inte existerar. xoxo

WROOOOOM

okej, hann inte riktigt med som jag skulle igår för jag somnade rätt så skönt igår i min säng.


byxor cubus, linne gina tricot.


YOU'RE NOT IN ON THE JOKES



duktig kvalité på bilden jag lyckades få, men nu måste jag stressa för linus tar datorn vilken sekund som helst och jag måste duscha, updaterar när jag är tillbaka från duschen. (ny design också för den delen, kan ta ett tag innan den syns)

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU


Yesyesyes, klänningen som jag har velat ha så länge kommer äntligen att bli min, fast inte förän till jul. fick själv välja vad jag ville ha i julklapp av min älskar bror och syster och två sekunder efter det var den här hemklickad. can't wait!

ANNA



(source) Sitter och lyssnar på min taken by trees-Anna nu. klicka här.

AND I TOLD YOU TO BE

efter att ha skämt ut mig totalt, ätit allt för många tabletter och skrattat lite för mycket med mathilda är jag nu redo för att åka hem. vafan tog jag inte två bussen när jag kunde? och varför är jag så förbannat dum och inte gick när min lärare praktiskt taget bad mig gå från lektionen. fan dumma idiot. när jag kommer till mölltorp väntas en lång väg hem att gå, duschen, kameran, mat och gossip girl. xoxo

BEHIND THE SCENES





vem fan sa att man var snygg när man sminkade sig? inte vi iallfall ..

20:09



pissfula bilder men det är endå en updatering.
bakade pepparkakor förut, dock blev det bara en plåt eftersom jag åt upp resten utav degen och nu mår man ju som man förtjänar, tror jag måste spy.

I MISS YOU

det slog mig precis, men min bästa vän har faktiskt åkt till Thailand och kommer vara borta i en hel månad, fan.
och det slog mig även hur ensam jag känner mig nu när jag du inte är omkring längre, jag känner mig verkligen som en nolla, en fet jävla nolla, jag är en nolla utan dig.

THE OXFORD-DUDE

Jag har haft alldeles för lite tid den här helgen, tiden har bara sprungit iväg och har inte haft en chans att hinna ikapp den. men okej idag ska jag ha tid, imorgon ska jag ha tid, på onsdag ska jag ha tid och torsdag/fredag ska jag verkligen ha tid. men sitter just nu i skolan och har svenska men eftersom min lärare har glömt ta med mitt utkast till min uppsats om vänskap så har jag helt plötsligt all tid i världen. teknik 3an är förmodligen världens roligaste klass och har gått omkring på varje våning? i skolan utklädda till ett luciatåg och sjungit julsånger haha. bra start på dagen, nu ska jag forsätta med att inte göra någonting. take care, xoxo

J.LOPEZ



goding punkt slut. den här parfymen har jagat mig i ett år verkligen. för ungifär cirka ett år sedan har jag suttit och funderat om jag verkligen har velat ha den men jag har aldrig fattat vad jag tvekade på för den luktar sjukt gott. men förra veckan blev den min och gissa vem som ångrar sig? INTE JAG IALLFALL!

HERE COMES THE DAY

Lite bilder från mitt rum som inte ens är halvfärdigt än, typ. stolar, klädhängare, lampor och hyllor saknas än så länge. nu ska jag hoppa in i duschen och vidare till fanny. blir bilder senare ikväll för jag har ingen lust överhuvetaget att gå ut nu när jag har halsfluss, men som sagt lägger upp lite bilder senare ikväll dåå.


23:08


jag hatar julmusik, ändå sitter jag och lyssnar på den ..

Nu har jag haft en lång paus (tror jag), men jag är back on track igen eller jag ska iallfall försöka.
har gjort om i mitt rum så bilder kommer snart upp, och bilder kommer även upp mer imorgon för då ska jag bege mig ut med min kamera lite, och en hel del annat ska jag med försöka hinna för den delen. men nu då? nu ska jag bänka mig framför idol igen och hålla tummarna för erik!
xoxo

08:45, HETTS

 


härvare seriöst.
lovade min syster att updatera min blogg idag mot att jag fick låna hennes mascara så okej, here you go.
nu ska jag snart bege mig till skolan efter en välförkänt sovmorgon, och jag känner mig som en gud eftersom jag faktiskt ska CYKLA i det här vädret. en timme tidigare blir det till att sluta för tandläkaren väntar, oushit.

nu ska jag dricka upp mitt te och sen borsta tänderna, xoxo.

MONSTERS

okej people, tog en lång dusch förut och kollade på gossip girl igen så jag mår äckligt bra just nu.
Snart är det dags för tacos hemma hos mig med hela familjen och sen ska jag soooova så länge jag bara kan innan det är skola imorgon och sen väntar tandläkaren som jag inte varit hos på 83859023905923 dagar.

peace, xoxo

ALEXANDER WANG

Alexander Wang Pre-Fall 2010
(klicka här för att se mer)


TROUGH IT ALL JUST STAND UP



fyfan vad vi är bra.

WATCH THIS

Jag är och har varit grymt dålig på att updatera de senaste dagarna men jag lovar att jag ska bättra mig, men jag har ingen insperation, ork eller lust till det just nu. det känns ungifär som om någon har öppnat upp mitt huvud och dragit ur all bloggkänsla ur mig.

dock finns det grymma människor på att blogga och det är elin ett bevis på, och wow tjejen kan både blogga och ta kort, klicka här.

H&M


sonia rykiel for H&M, matilda carlsson gillar detta!

RUN TO THE HILLS

VINNER INTE ERIK IDOL GÅR JAG OCH DÖR, punkt slut. bäst. kär. geni. legend
mannen myten legenden. jag känner mig som en liten fjortonåring som sitter och skriker i publiken nu, asnice!

ECHO

varför kommer alla sommarplågslåtar på vintern för? Är det bara för att man ska få mer ångest än vad man redan har? jag längtar till sommaren så det gör ont i huvet, jag blir nästan yr. man planerar så mycket, men ändå så glider tiden bara med och den bra hur man än gör, på vintern behöver man inte ens planera för det blir aldrig något av endå, det blir aldrig lika bra och det känns inte lika lätt. men det är på något sätt så, på vintern är det automatiskt depp, varm oboy och krossade hjärtan medans sommaren handlar om glädje, grillning, sol och gränslös kärlek.

2010 8649090390 ++




Tror det där var knappt en tredjedel av allt jag köpte igår, men här är lite. plus att en del saker är köpta till fanny av sakerna. Nu ska jag baka pepparkakor och titta på gossipgirl och dö framför dataskärmen när jag kollar på ed westwick, han är världens svar på perfektion och jag smälter varje gång.

IN FOR THE KILL




Jag har nog aldrig haft så ont i benen som jag hde ihår, jag har nog aldrig haft så ont i armarna som jag hade igår och jag har nog aldrig fått så mycket småsaker för pengar någonsin. ullared var ju ganska kul endå, särskillt när man har världens bästa syster att spendera tiden med, vad vore jag utan dig min andra halva? sådan storasyster, sådan lillasyster.

(ps. andledningen till att bilden på min lillasyster är fyllt med fyrkanter är för att jag har förstorat den)

HEY HEY HEY

JA HEJ OCH HÅ, JAG LEVER.
har tagit en paus (som ni kanske märkte) men nu är jag back on track igen, och imorgon så kommer det mängder av bilder från mitt äventyr från dagen, puss!

(färgar håret, grr)

RSS 2.0