HEJ

Har varit i stan idag med min fina syster och kusin!
köpte lite väl mycket grejer som jag visar så fort jag har tid!
och vet ni vad? jag börjar mitt lov på fredag!

PERFEKTION PÅ REN SVENSKA

det här och en iphone är vad min nästa lön ska gå till.
FUFUFUFUFUFFUFUFU!


THAT'S WHAT YOU GET WHEN YOU LET YOUR HEART WINLEAVE ALL THIS BEHINDEn fin julklapp av mamma och pappa! ♥

GOOD LIFE

jobbar hela veckan, så bloggen forsätter här tills vidare.
http://carlssonmatilda.blogspot.com

HAMNADE PÅ FINA TATTOOLOGISTfick ett sms av emma precis, hihi.

GOD JUL!


En liten sen god jul-hälsning men bättre sent än aldrig godingar!

CHRISTMAS TREEJulafton, och jag är tillbaka!
det här är lite av vad jag fått med mig hem de senaste dagara!
Godnatt på er.

SHORT BREAK

klicka här, tar en kort paus härifrån.
hör vid julafton goingar! ♥

Känner att det känns ondödigt att bara skriva för skrivandets skull.

GODNATT

måste skriva av mig så vilket ställe är bättre än här? håll i hatten, nu kör vi.
ibland hatar jag mig själv, jag kan bli så fruktansvärt elak mot folk omkring mig att jag ibland inte tror att jag är mänsklig. Mina fina vänner som alltid ställer upp och ibland behandlar jag dom så illa.
När det kommer till mig som person så jag är två händer fulla! Jag är högljud, jag skriker ut mina åsikter tit som tät (ofta utan att tänka), jag försöker bestämma och är ibland osäker. och ändå på något sätt så är dom ändå kvar. Jag vill bara liksom ta en sekund och be hundra gånger om ursäkt för enligt mig så hade jag inte stått ut med mig själv fem minuter, ibland gör jag faktiskt inte det.  Ibland måste man bryta ner sig själv för att klättra rätt upp igen. jag hade inte varit någonting utan mina vänner, jag är så lycklig att ha vänner som dem.
och jag ska bannemig förändras för jag är trött på mig själv, jag kan knappt andas.
jag vet vem jag vill vara och en dag kanske jag når hela vägen dit.

COUGAR TOWN

kryper ner i sängen och kollar på min favoritserie, CT ♥


I'M A BRO

Nu inleds sista julklappsveckan vilken för mig innebär mer stress än julmys för tillfället.
Inleder mina tio timmars-pass (samt ett 11 timmars-pass) på H&M redan imorgon, fina fisken det! Här ska jobbas rumpan av sig! Vad händer med uppdateringarna dårå? ungefär som vanligt, jag är trött, vill dö när jag kommer hem så då gör jag det. Så vi hörs när jag har tid, lust och ork! Håll ut bananer. puss

LITE RANDOMBECAUSE THIS MAKE ME HAPPY

det är, har alltid varit och kommer alltid vara du!
jag älskar dig♥


16122011 - 19:06

lägger mig med världens största påsar under ögonen, dötrött och seg i sängen och glor på Vampire Diaries, How I met your mother och kanske lite senare någon bra film. imorgon gäller jobb från tolv till fyra och senare åker jag rullar jag in till emma och linus tomma lägenhet och underhåller xboxet i resten av helgen. skönt.

NOTHING'S NEVER GONNA CHANGEFina, fina unge! ♥

LYCKLIGT LOTTAD
När året kommer till ett slut så börjar jag fiska upp en gamla bilder i mitt arkiv på datorn och tänker att jäklar vilket fint liv jag har! Är så galet lyckligt lottat, och när jag ser den undre bilden börjar jag klura på hur mycket jag käkar på donken på ett år, över 200 gånger? lätt, över.

MORE THAN I DID BEFORE

 

Hämtade ut min beställning från H&M idag efter att jag kom hem från Henrik (som jag nu inte kommer få träffa på två veckor!!). Två plagg fick åka tillbaka lika snabbt igen, eftersom att jag inte är något big fan utav att se tjock ut i plagg. Sen kikade jag in på hemsidan igen och sjävlklart blev jag lite kär i dessa plagg ovan (igen), har stoppat dem i varukorgen många gånger men ångrat mig, och åh nu är jag sugen men .. fuck you matilda, du har köpstopp ditt äckel, a okej då.


I'M ALWAYS GONNA WANNA MAKE THINGS MOVE


lever i världens äckligaste rum för tillfället där snorpapper, några näspraysburkar och tomma tekoppar tar över största delen av ytan nedanför sängen, frächt va? så ja, jag är lite sjukis och därför tänker jag krypa ner framför en film nu, see you.

Ps. koppen är inte tom, hade bara druckit upp det mesta när bilden togs.

FAIRYTALE

kom hem igår efter en grym helg i grebbestad med mina favoriter, så direkt när jag och henrik kom hem så hoppade vi in i duschen och sen slängde oss på sängen, utmattade men fruktansvärt nöjda över en fantastisk helg.
Nu har han precis åkt hem och jag sitter här, förskyld och jävlig och klurar över någon bra film, eller har jag redan sätt alla världens filmer? kanske harry potter. ja jo så får det nog bli.
Längtar även redan till helgen igen, så blir det julmys hos kusinerna på lördagen och ullared med familjen på söndag. bananas, vad jag trivs med mitt liv just nu!

YOU GOT A MILLION REASONS TO BE HEREblir helt tom på ord. vill gråta. fina unge.

9GAG ♥


nu tänker jag förstöra alla mina läsares liv - 9gag.com ..
.. är mitt "nya" hänge. men en liten grej först, lägg inte ut bilderna på fejjan.
ingen gillar "reposts" typ ..


RSS 2.0