PEOPLE DON'T TELL YOU WHO YOU ARE, YOU TELL THEM


ON THE EDGE




ph1: min, ph2: knightcat

BLACKOUT




blackouts, net-a-porter.
Hittade några nyårsklänningar fast jag redan (förmodligen) vet vilken jag vill ha.
klicka här och här


CHANEL


Chanel naglack, världens bästa lovar!
fan vad jag lovar grejer hela tiden, ska sluta med det och istället börja göra saker istället som att kolla klart på gossip girl säsong 1 igen .. för 95835820 gången. godnatt people xoxo.

YES YES YES

Dålig updatering, imorgon blir det bättre lovar!
(ERIK GICK VIDARE, YES YES YES!)

LOMO



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, blir galen har ingen aning om vilken kamera jag ska välja.
kommer säkert sluta med att båda två hamnar i korgen och hamnar hemma hos mig, fast nej det har jag inte pengar till just nu.

I ONLY TELL YOU WHAT I WANT YOU TO HEAR



H&M trendguide, nu hälsar duschen hej.

YOU'RE HUNGOVER, AND I'M BROKE



åh, vad jag saknar den här dagen, du är bokad fanny punkt slut!

mitt livslånga heroin, wow



Burkjävel, du gör mig beroende.
Påminnelse inför skövde i nästa vecka: ETT FLAK VANILJCOLA MED PÅ BUSSEN HEM, oki.

VANILLA

jag älskar torsdagar, jag älskar torsdagar, jag älskar torsdagar, jag älskar torsdagar!
nog för att det är världens mest ovärdaste dag att gå i skolan när man bara har två lektioner men den blir alltid så bra, tog en promenad hem och det tog nog inte mer än 20 minuter och direkt när jag kom hem började jag rota i kylen som jag så duktigt städade igår, och där hittade jag en coca cola vanilj flaska som till och med är godare än orginal coca-cola.. jag är världens lyckligaste brud nu haha.

21:53

försöker för en gångs skull få ihop det här med julklapparna, och jag är nästan klar, det är bara alicia som jag är lite osäker på vad jag ska köpa till. ibland är det faktiskt roligare att ge än att få. och nu då? jo nu ska jag göra min syster läxa.
xoxo

HE COULD BE THE ONE, HE COULD BE ONE


Ringar från Asos.com, Net-a-porter.com & forever21.com
Egentligen har jag lust att skriva något riktigt drygt och otrevligt men det tänker jag inte göra. så här har ni världens bästa ställe för att hitta ringar och andra accesoarer ++ cocoo.se & h&m som alltid funkar.
xoxo.

%(%=""?!¤(%(&

har haft en dålig dag, depp eller mest irriterad. te, gossipgirl och glass får bli min enda lycka för stunden. och ni fitthuven som inte fattar att jag kan kolla ip-adresser äre mest synd om, duktig idiot!

Mörkret gör mig rastlös..


.. och lite smått emodepp, men mest av allt jävligt opepp.

INSPERATION

Fick en fråga var jag får all min insperation ifrån:
JLookbook, olika bloggare, Vogue, Sasha Pivovarova, Hedi Slimane, Lina Scheynius, Stockholmstreetstyle, modetidningar, radar mm.

insperation, here you go:
___________________________________________________




google, photobucket, knightcat, Lina Scheynius, Hedi Slimane, fashiontoast, vogue.

SUCH GREAT HEIGHTS




Frida Gustavsson kan vara något av det finaste jag sätt i hela mitt liv, det är sasha pivovarova varning NÄSTAN!
och att hon bara är 16 år får mig att bli förvirrad, hur kan någon som är lika gammal som mig bara slå varenda sextonåring utseendemässig, man mår nästan lite dåligt. hon får mig att vilja vara sådär småblek, ha blå/grå/gröna ögon och mellanblont hår.

I'M DOING IT FOR A THRILL

Vaknade runt ett. plockade ordning på kläderna som låg överallt. tyckte synd om pappa. gick ner och åt världnes onyttgaste frukost. la mig åter i sängen och lyssnade på bon jovi. satte mig vid datorn.
Där har ni min för/eftermiddag.

17:11, hurry

BAD GIRL, men som jag sa updateringen kan bli gles.
Har faktiskt kommit hem från skolan för ett tag sen och det går ju faktiskt alltid först, men vi är ju ledia imorgon så den mesta tiden ska jag ha till att sova och även försöka blogga då. Ikväll ska jag på bio med mathilda, felix och oliver, 2012 tror jag det blir för mathilda frågade och hon gjorde klart för mig att vi kunde se allt annat än New moon haha, men jag deppar inte för jag har faktiskt tänkt att vänta med att se den tills den kommer ut på film, orkar inte själva hysterin, jag är så trött på den redan och det här är bara första veckan.

okej, duschen säger hej och det gör även min garderob.. take care xoxo!

LOVE WILL TEAR US APART


(klicka på bilderna för att komma till hemsidan)

VI SABOTERAR ALLT VI INTE KAN FÅ





ph 1: Lina Scheynius ph 2: ? ph 3&4 mine.

Nu tänkte jag be om ursäkt för den dåliga updateringen och säga att den kanske, bara kanske kommer förblir så ett tag. jag kan inte skylla på skolan så jag får väll bara säga att jag är lat. men nu ska jag iallfall gå och sova snart tror jag, men innan dess så ska jag se om jag kan få ut något vettigt och roligt ur någon människa på msn.
godnatt, xoxo!

THIS IS LIFE

JAG HAR BAKAT ÅRETS FÖRSTA PEPPARKAKOR, och nu då? nu vill jag bara spy haha.
första plåten blev helt kolsvart och mamma & alicia bara tittade på mig och frågade hur länge jag hade haft inne dem? 6-8 mintuter stog  det på paketet och jag hade dem i sju, kukpepparkaksinfo säger jag.

__________________________________________________________________________________

föresten, checka min lookbook här, dessutom har jag en invite om det är någon som vill ha. (länken finns också i min meny på bloggen under kategorin "Länkar" tillsammans med en länk till Flickr & mathilda ekmarks blogg.
take care people! xoxo

TROUSERS AND RINGS






Jag tror faktiskt det ganska klart vilka som är mina favoritbloggare och jag har sagt det förr men jag säger det igen för dem som inte vet. Caroline, Fashion flash, Linn, Lisa & Elin
Bilderna är Carolines.

19:46 (känns om om klockan vore 03:00)



Jacka jeanshorta & ringar h&m, tuptop (somknapptsyns) Monki, T-shirt Harley Davidson, skor converse.

BULLETPROOF





Sådär .. där har ni två bilder så länge. sa ju att dom inte blev särskillt bra men jag ska kolla nytt objektiv osv snart. nu ska jag göra iordning mig för att käka med nästan hela familjen. xoxo

I KNOW YOU CAN SEE RIGHT TROUGH ME

Kom in för ca 20 minuter sen och har precis satt igång att redigera bilderna, och de blev inge bra överhuvetaget faktiskt. mer sol, en bättre kamera och en bättre redigerar hade behövts för att det skulle bli bra. Men jag deppar inte för det, kan visa bilderna ändå. Ikväll ska vi äta ute för att fira pappas födelsedag, dock utan mamma för att hon är på någon kurs tills imorgon. så grattis pappa, du är det bästa jag vet! tillbaka till redigeringen, xoxo!


HELLO MY DEAR




Bilder: Carolines mode
yesbox, det kliar i fingrarna när jag är inne på dinskos hemsida och kollar på de översta skorna. men jag har ångest.

THE IDEA OF WAITING FOR SOMETHING MAKES I MORE EXCITING

FICK PRECIS EN HELT GREAT FOTOIDÉ! RESULTATET KOMMER IMORGON.
(om det blir som jag har tänkt blir det great, men kallt)

SO MUCH MORE

har som sagt spenderat min kväll hos fanny och när jag väl kom dit var det direkt på att ringa och beställa mat för att några sekunder senare sitta i hallen och knyta converse som alltid tar en evighet att knyta men det är det värt. Ica hamnade vi på innan vi hämtade maten också och när vi precis hade köpt ca 1.5 kg godis så sa jag "morätter och dipp är ganska gott också, ska vi ta det?" då svarar fanny "nej, eller jooooo" så sprang vi till grönsaksdisken och plockade åt oss ekologiska morätter och sourcream and union dipp. Ner till kyldisken och hämtade cola och när vi gick förbi bakelsedisken så säger fanny "Åhhh, vaniljhjärtan är så goda" och vi köpte även två vanlijhjärtan, en morotskaka och ett wienerbröd. När vi kom tillbaka sedan satte vi hos i köket och åt och pratade med fannys mamma i kanske en timme, trevlaaans! och vad fick vi ut av det här? JO att jag aldrig känner att jag vill äta någonting mer i hela mitt liv men när vi pratar om mig så är det alltid mycket snack och lite verkstad haha.

Idol vart det sen och jag dog när erik hängde löst.
xoxo.

THE PUSH



Jag älskar H&M!!!1
Klänningen med axelvaddar ska beställas när studiebidraget kommer lovar, jag är kär, helt jävla såld! jag missade när de gjorde den i vitt fast för H&M exclusive men den här gången tänker jag absolut inte missa det, haha.
xoxo

YOU'RE SO 2009


Säger som min älskade lilla matty, livet är underbart! tänker man efter så är det inte alls så dumt som det känns faktiskt ibland, det är bara för stunden men det ordnar sig. men damn vad jag saknar sommaren, helt galet! jag langar lite bilder från sommar/höst/vinter 09, enjoy fastän de är minimala.

Imorgon blir det iallfall käka kinamat med bästa vännen och senare blir det film och mängder med godis!

AC/DC FLICK THE SWITCH



Hittade pappas finaste LP skiva nyss.
Idag har jag hunnit med att försova mig 54 minuter, snackat om hur idiotiska alla forskare är, cyklat som aldrig för, nästan missat bussen till karlsborg, käkat kinamat med mathilda för 20 kronor, varit förbryllad över hur en duk som mathilda spilde cola över inte blev blöt. Ungifär så ja, haha. nu ska jag kolla igenom de få bilder jag har kvar från min datorn.
LOVE XOXO!

LISAPLACE









förmodligen en av världens sötaste människor, och förmodligen en av världens bästa bloggar! även om updateringen inte kommer titt som tätt så är det verkligen värd att vänta på, en blogg av högsta rang lätt! och kanske den blogg jag har följt längst, duktigt matilda!

http://lisaplace.devote.se (bilder här)

EYE OF THE TIGER


Chicy.se

rastlöshet är värdelöst

Har legat hemma och degat hela dagen och nu har jag fått nog, jag är nog världens sämsta människa på att ligga hemma och vara sjuk, så imorgon blir det skolan oavsätt hur mycket huvevärk jag än har för resten av kroppen mår okej nu. Iallfall så tänkte jag ta några huvudvärkstabletter till och sedan gå ut och gå och senare väntar duschen, film och sängen. dessutom har jag ätit lite för mycket idag så satt och pillade ihop ett schema hur och när jag fick ät (nej, det är inget fjolligt kissieschema direkt). joggingskorna på, tjockjacka på! xoxo

FLASH ME



Sophie Vlaming via Carolines Mode

SICK

Jag är sjuk. orkar inte updatera nu. gör det se. xoxo.
där fick jag ig i svenska av min lärare tror jag..

I HATE TO SPEAK SO FREE BUT YOU MEAN NOTHING TO ME

I HATE TO SPEAK SO FREE BUT YOU MEAN NOTHING TO ME

MONKI BUSINESS





Allting är från Monki, ojoj.

HELL OF A DAY

Kom hem från skolan för kanske 40 minuter sen, ja det är sant. vi har haft utställning för media och jag ska aldrig, verkligen aldrig spendera så lång tid i skolan mer i hela mitt liv! mathilda och fanny satt och snackade om hur mycket de var sugna på mat och efter att ha tjatat hål i mitt huve så började även jag sukta efter mat. vid sju kom mina älskade föräldrar med en påse kexchocklad, geisha, drickyogurt och loka/citron. jag har aldrig varit så lycklig över att se godis i hela mitt liv. Efter utställningen sa pappa direkt, vilken samspelt klass ni verkar ha och lät sådär ironisk på rösten som bara han kan låta, ja men visst våra klass är tight, som helan och halvan ungifär (NEJ). Nu ska jag käka upp min kexchocklad och dricka upp min loka sen ska jag ladda in låtar på mobilen och soooova.
xoxo

IT FUCKS WITH YOUR HONOR

 

 

Kan vara en av de bästa låtar som någonsin gjorts.
(klicka kasetten för att lyssna)

 

 


THE BODY SHOP++++



Mamma och pappa har varit i lidköping hela dagen och när jag och linus stog i köket och gjorde packmackor så kom dem in med några månaders försenade födelsedagspresenter till allihopa som vi hade fått av Uffe, Malin, Olle och Petter (tack underbara ni). I paketet låg hudprodukter från the body shop som verkligen luktar hur gott som helst, tjenis här ska knarkas hela kvällen och en låååååång tid framöver, haha.
nu väntar sängen people, takecare xoxo!

TIK TOK ON THE CLOCK BUT THE PARTY DON'T STOP



Ja, jag lever men det är knappt. jag mår inte bra, jag är hungrig och ska försöka få i mig lite blåbärssoppa, sen väntar duschen och sen min älskade säng. xoxo

BECAUSE THE NIGHT


Okej, nu väntar jag bara på att nikki ska komma och sen ska vi ta oss till fanny, vi kör en repris från gårdagen typ. enda ändringen är nu är att kameran kommer med. xoxo

RE:STACKS

var halvägs ner för trappan när jag fick mitt dagliga morgonsug efter att sitta vid datorn och gissa vilken nörd som gick upp lika snabbt igen? Nu sitter jag här och tänker igenom gårdagen och den var faktiskt inte så dum endå bortsätt från min vanliga otur om att alltid få någon sorts bitch omkring mig, jag orkar snart inte vara snäll längre.
satt mest runt bordet och pratade med människor till högerochvänster men priset för skönaste och trevligaste människan på kvällen går till Ida Jarlhed lätt! hoho

Nej nu ska jag käka frullebulle, sätta mig och prata med bror för att fördriva tiden, och lite senare ska jag försöka få tag på mathilda eller fanny. påtal om fanny så loggade hon in på msn nu.
MYCKET PRAT OCH LITE VERKSTAD HÄR.. xoxo.

ASHISH

precis innan jag skulle börja städa fick jag för mig att kolla igenom min blogg, och på den senaste tiden såg jag att jag nästan bara hade lagt upp bilder på skor haha. så här får ni en bild på en grym klänning istället.

ASHISH Sequined silk V-back dress €859.35
hosta upp ett par tusen så är den din sen, (dock finns det säkert billigare kopior på asos.com)


IN FOR THE KILL

sitter och lyssnar på Anya Marina och ska snart städa mitt rum igen haha, älskar att jag städar det minst tre gånger i veckan fastän det inte ens är stökigt och fastän ingen ens ber mig om att göra det. Ikväll ska jag kanske träffa fanny beror på hur länge hon stannar kvar hos mattias, vilket brukar ta en jävla tid (sluta sno min brud, mattias din jävel) hoho. Annars blir det väl till att bli hemma och kolla på gossip girl hela kvällen. NU vart det rummet ja, xoxo!

THE LONG HALL

Just nu har jag bara lust att dö, sjunka igenom marken och jag har ingen aning om varför .. (LYSSNA)

BAD ROMANCE



Mina skofavoriter från vagabonds höstkollektion, oj wow.
men största favoriten är bootsen med de tre stora spännerna, oj wow.
film vare ja, oj wow.
xoxo.

WE WEREN'T TO FOLLOW

kom precis ut från duschen och sitter nu och lyssnar på lady gaga och har lite smått ångest för att jag egentligen borde städa mitt rum (jag vet, jag gör det jämt). Ikväll ska jag tillbaka till skolan och ha två lektioner för att det är öppet hus ikväll. Nikki har fått för sig att jag ska springa runt med henne hela kvällen så det kanske bara blir en lektion för mig? vem vet ..

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på gossipgirl och sova lite!
take care, peace.
xoxo

THIS IS AMAZING

 

 

 

Haha, var nära på att få en hjärtaattack när jag såg det här, sken upp som en liten sol. Men visst har Lady Gaga på sig min favoritdesigners nya kollektion i sin nya musikvideo, ohyes! det må vara de sjukaste skorna som någonsin gjorts men de är så fantastiska på alla sätt, verkligen. medans halva världen bara hatar dom, älskar jag dom.

 

xoxo
(ps, kolla första videon, så underbart fint)


THINGS I DO LIKE ALOT



bilder här

detta gillas, särskillt killen på andra bilden haha, nu smälte jag.

STREETSTYLE



fler bilder finns här, åh dör så fin!

I ALWAYS BE JUST WHO YOU WANT ME TO BE, I GOT MY T-T-T-TOUNGE IN MY CHEEK ..



Duktigt aktiv har jag varit idag, nej kanske inte men för jag har nog inte fått någonting gjrot idag överhuvetaget. Skulle gå ut och gå men ångrade mig snabbt för min motivering var "för kallt", skulle plugga direkt när jag kom hem men jag "var för trött" osv, osv. dessutom så satt jag framför datorn i skolan och skulle skriva en spökhistoria men den enda spökliga jag fick gjort på hela den lektionen var mina skrik när jag misslyckades att slå rekord i ett bilspel på facebook, haha.

Nu har jag iallfall rotat igenom pappas LPskivor hemma och hittat ett omslag som jag gillar (se bild ovan)
och jeanshortan är världens bästa väns!
puss, xoxo.

ANSWER

Anonym - varför skriver inte du om vikt osv i din blogg för??

Svar: Faktiskt så ser jag ingen anledning till varför jag skulle? jag är absolut inget bra exempel på en person som ska skriva om vikt, rätt mat och hälsa. Dessutom är det rätt svårt att skriva om sånna saker som berör andra så mycket när jag själv vet hur mitt perfekta mått ska se ut och jag vet redan om att folk tycker att det är frukstansvärt fult och vidrigt. så jag hoppar den, tack och hej leverpastej!

YOU FUCK WITH ME, YOU FUCKING WITH THE BEST


Fick en shorta av min älskade morfar häromdagen som ni förmodligen kommer få se mycket utav, jag praktiskt taget bor i den här hemma faktiskt. min dag startade hos mathilda ekmark och vi åkte till skolan tillsammans för att sedan möta upp fanny och kajsa och det vart det lektioner, lektioner, lektioner och åter lektioner! fanny åkte hem en timme tidigare medans vi andra satt på datakunskapen och nästan dog för att det var så himla tråkigt men det jämnade ut sig när jag och mathilda sedan hittade ett hundspel och ett rallyspel på facebook, how fun!

Nu ska jag lyssna på Secondhand Serenade, kolla på gossip girl och the hills.
xoxo

ps, hähä jag har världens hårdaste rubrik,
dont fuck with me, don't fight me.

I'M SAVING THIS SUMMER, THE LAST ONE OF SUMMERS

jag vill ha sommaren tillbaka, jag saknar verkligen brunbränd hy, fräknar på näsan, solblekt hår och soltorkat hår, att kunna sitta ute hela nätterna utan att ens frysa, asfalten som brände under fötterna varje gång man skulle gå till ica och köpa glass, ljudet av flip-flop i marken, vollyboll, nygrillad mat, känslan av att vara lycklig oavsätt vad som hände, känslan av att allt alltid skulle lösa sig, tunna kläder, osminkad hy, långa promenader på kvällarna utan att den ens blev mörkt, all tid jag spenderade i uterummet och bara njöt, öland, bada, sola, glas som alltid smakade tio gånger så gott som den egentligen borde, hysterin efter att köpa korta shorts och stora linnen, sena sommarkvällar i husvagnen, ligga och skratta åt dåliga youtube-klipp, vattenkrig - det är sånna saker som bara händer på sommaren, det är sånna saker som gör att man verkligen mår bra .. det är REN LYCKA RAKT IGENOM!



CHANEL AND STUFF


In order to be irreplaceable one must always be different - Coco Chanel
Kom ut från duschen för ett tag sen och ska snart sova eftersom simon har hållt mig vaken med sina värdelösa sms hela natten, haha .. och endå så har jag hållt igång från klockan 08:00-21:00 som om jag vore en energidryck. slutsatsen av dagen är alltså att för lite sömn och för mycket håll igång verkligen tar död på en, bokstavligen!

Dessutom var jag hos fanny och bakade bullar och jag har inte mått såhär dåligt på väldigt, väldigt länge. vi hade pratat om i en och en halv vecka om att baka men det blev aldrig av, eller nu blev det det och när allting var klart ville jag och fanny mest bara spy på plåten faktiskt, i love you alot!
xoxo

ACNE/ALEXANDER WANG/GIVENCHY MFL.



Net-a-porter

ANNA CHRISTINE/DADDY'S DAY



anna christine via Knight Cat (också)

Sådär, kom hem från en tvåtimmars promenad i skogen för ett tag sedan .. trodde faktiskt att jag skulle svimma ett antal gånger för jag jag var så jäkla hungrig men jag lever fortfarande. och snart ska jag iväg till mormor och morfar för att käka där med min familj och det är jag verkligen värd haha. grattis världens  bästa pappa på farsdag också, YOU MEAN THE WORLD TO ME!
xoxo people!

SKINNY LOVE



Bilder via knight cat

ALL YOU WANTED

Tjaos, ska snart ta en promenad och lyssna på Lesley Roy i mängder och sen ska jag nog tvinga min bror spendera ett x antal timmar tillsammans med mig eller något liknande.

Men gårdagen då, för att göra en kväll kort - älskar kvällen, hatar hur den blev. För det första så tål jag inte när folk står och drar i en, tjatar hål i huvet på en. Den började verkligen hur bra som helst hos eric men den slutade verkligen allt annat en bra, hooow fun!
xoxo.

ELSA SYLVAN & CARMEN KASS BY LINA SCHEYNIUS


Modeller: Elsa Sylvan, Carmen Kass Fotograf: Lina Scheynius

WE ARE THE PIRATES, DON'T FIGHT US

Känns som den här dagen inte har handlat om någonting vettigt, känns med iaf som att jag har drivit mig igenom det här dagen, oj jag är så rolig. Nejmen nu funderar jag faktiskt på att gå ner och dricka lite te, ansiktsmask, borsta tänderna och sen sätta mig vid tv:n och vänta till linus har kommit hem eftersom jag har fruktansvärt svårt för att sova innan han är hemma, haha. Och Nu gott folk efter den här mycket oseriösa bilden så ska jag bli mer seriös i mitt bloggande vilket jag absolut inte har varit den senaste tiden vill jag lova.

Godnatt people, xoxo!


IT'S ALL ABOUT THE CLIMB

Svar på komentar:

"Sandra" - inget att göra med texten men hur är ditt självförtroende? :) och om du fick beskriva ditt liv med en låt vilken låt skulle du då välja??


Svar: börjar med frågorna baklänges haha.
1: Miley Cyrus - The Climb, utan att ens behöva tänka är jag verkligen hundra procent säker. den beskriver mitt liv i detalj och det är verkligen så jag känner jämt.
2: Mhm, det är väll sidådär .. om vi säger såhär jag tror på mig själv, jag tror att jag kan klara saker om jag verkligen bara vill men jag har perioder (särskillt vinter) som jag verkligen kan se mig värdelös, att jag inte är kapabel till att göra någonting bra. Om du menar utseende så har det alltid legat jävligt dåligt till, men det är någonting jag FAKTISKT har lärt mig att leva med, jag tycker inet jag är söt men jag tycker inte jag är ful heller jag är ingenting om man säger så, haha.. och som jag sa förut men som sagt vintern suger all vilja och självförtroende ur kroppen på mig så då är mitt liv mest bara ett slag mitt i ansiketet, jävligt surt helt enkelt haha.

xoxo.

DIE

bad update, bad girl.
men jag faktiskt varit och köpt en jacka med mamma. blev tillslut en vit, ganska lång. nu funderar jag på att gå och städa mitt rum (ja, en fredagkväll) för jag har absolut inget bättre för mig, men så är det där man inte har något liv. hela min vecka har ju faktiskt möblerats om flera gånger och jag känner att det inte är slut än, så jag säger ingenting om morgondagen så har jag inget sagt, mer än att jag ska va med fanny.

kan ha varit ett av de mest ovärda inläggen jag någonsin skrivit i hela mitt liv (förutom oj och wow inläggen).
xoxo people

THESE DAyS AREN'T EASY ANYMORE..

Kom hem för från ica för ett tag sedan med pappa. haha, det roliga var  att jag var där innan och skulle promt ha kycklingklubbor men det skulle inte mamma tydligen så när vi kom hem, kom vi hem mot mina odds utan kycklingklubborna och istället med äcklig kebab. det bästa med att min mamma jobbar sent är att man kan åka med pappa till ica så kan han fixat, det den andre inte vet lider den andra inte av har jag hört så snart ska jag gå ner och hjälpa till med maten alltså. imorgon är det fredag och jag har blivit utlovad en pizza (yes, jag äter jämt) så vi får se hur det blir med den saken. xoxo people!


Because these days aren't easy like they what they have been once before, theese days aren't easy anymore.

H SLIMANE


bilder: hedi slimane

WHY DO I KEEP RUNNING FROM THE TRUTH

bad update, duktig tjej! nu ska jag gå ner och hämta ett duntäcke och sedan ska jag somna till melissa horn och secondhand serenade. imorgon blir det en heldag med min bästa vän och på fredag kanske en kväll med min bästa vän också, wow ojoj. nej just det, duntäcket vare ja! puss xoxo.

COPYCAT


YSL-inspereade skor från din sko, wow.

PHOTOGRAPH



blev smygfotat av en liten apa förut, sista bilden kan vara något av det fulaste jag sätt i hela mitt liv haha. men nu ska jag laga mat eftersom jag är hungrig och det inte finns någon här hemma som tänker laga mat åt mig, men först ska mitt äckliga smink bort, puss! xoxo

answers.

Anonym: redigerar du alla dina bilder, och vilka program andvänder du ? :) bra blogg!

Svar: I stort sätt, ja! har hänt eller kommer hända att jag gör lägger upp bilder oredigerade men det är verkligen inte ofta. jag andvänder photoshop, photoscape och ibland picasa och det bästa är att jag inte har betalt en spänn för någon av programen, behövde inte lyfta ett fingar! haha.

MINIMARKET




tjaos, sitter i skolan och min lektion börjar om sex minuter så jag stressar.
iallfall så åkte fanny hem för ett tag sedan och lämnade mig här, helt ensam hhaha, men nu äre dags för engeska och sedan hem!

finaste/fulaste skor och glasögon från minimarket.
streess, puss!

2010 näe, 2073

Innan jag går och lägger så tänker jag bara fråga hela världens befolkning om ni faktiskt är dumma i huvet? tror ni på fullaste allvar att vi kommer dö 2012 bara för några hubahubas har sagt det? deras kalender tar slut, så därför måste vårat liv ta slut? okej, hela världens befolkning kommer dö förutom jag isf, jag tänker det iallfall inte. vi har redan hört att vi ska dö 57676376 gånger innan så varför skulle just den här gången vara rätt, så alla vet så skrattar jag er rakt upp i ansiktet, there you go. puss godnatt!

TRESemmé

TRESemme - världens bästa schampoo och balsam, wow lovar!
spring och köp.

WONDERWALL

sitter och kollar ut genom fönster och fattar ingenting, borde vara depp nu men det är jag inte, jag är ett enda stort lyckopiller. gårdagen dög i krig, det var egentligen roligare hemma hos mattias än vad det var senare, det var inte själva maskeraden som var rolig utan förberedelserna innan haha. bilder kommer senare och en mer klar beskrivning.

Föresten så var jag ju i skövde med fanny igår, stressade som galningar tror jag eller iallfall jag gjorde det men jag blev inte tomhänt (det blir jag aldrig) vare sig jag bara får med mig en liten knappnål hem eller en ny garderob så skare vara någonting, hoho.



okej, glajjorna fick jag faktiskt av mormor när hon och morfar kom förbi imorse men here we go:
Örhängen Glitter, Ringar & bh H&M, Tunika (som alla i hela sverige redan har) Gina tricot.

RSS 2.0