HEJ DÅ BLOGGEN, SES I VÅR! BLOGSPOT SÅ LÄNGE

Vet ni vad mina vänner, nu tar jag mitt pick och pack och slutar blogga på blogg.se tills våren kommer (allvarligt talat alltså) .. Bloggar här framtills dess, mer som än tidsfördrift än som en blogg hähä. puss godingar!
(kan dock hända att jag är tillbaka tidigare)
xx

http://carlssonmatilda.blogspot.com alltså :)

AND ALL YOU WANTED WAS SOMEBODY WHO CARES



Kooooolla kolla, alla mina brushes till photoshop försvann för ett tag sedan och sen jag började leta efter nya har jag inte hittat en med lösögonfransar, men nuuuuuu så! vilket betyder att det inte är mina ögonfransar på bilden för er som inte förstår. förövrigt ser det inte ens ut som att det är jag på bilden, mitt ansikte ser liksom så .. smalt ut på något jäkla vänster, JAG GILLAR.

ska försöka updatera bättre, men jag verkligen ingenting, nada att blogga om. hatar att blogga.
xx

TWO BLOGS, ONE GIRL, PRETTE SIMPLE IN A WAY

har en till blogg btw, där jag mest skriver ner tankar, lägger ut bilder som jag inte orkar lägga upp här.
http://carlssonmatilda.blogspot.com

hälsa hej, då.


I ALWAYS SWORE TO YOU I'LL NEVER FALL APART


Kom precis på varför jag alltid tog med mig min systemkamera överallt förr, nu när jag har en kompakt kamera tycker jag att de ser ut som mobilkamerebilder och slänger då istället alla, bortskämd med min älskade systemis alltså! Ska nog börja ta med mig den överallt igen.

Igår skulle jag och mina familj käka på nymans men eftersom min bror vägrade komma hem innan det hade stängt så skulle vi istället käka på kinan, och när vi stog där utanför så säger hela min dumma familj att de inte längre var sugna på kina? vad är det för jävla stil, istället käkade pizza!!?!?! jag var arg och vägrade först äta men med lite mutning om att cheesecake fanns hemma och att ajg inte fick någon om jag inte åt så stog det sedan en hamburgetallrik framför mig. Kvällen spenderades iaf med mina två fina vänner ida och louise, vi käkade godis och kollade på sommaren med göran.

slarvig text, orkar inte ens kolla igenom den, för nu ska jag käka cheesecake. xx

hey, I'm screaming at you, hey, don't care enough to write you

Grattis på alla hjärtans dag fellows! :)
springer upp och ner för trappan och försöker få min familj till att åka och fika på nymans, men det går just för stunden sådär. Ikväll ska jag träffa louise, vickan och ida för att kolla på film och mosa godis. Dessutom får jag se bilderna från fredags vilket jag lika mycket ser fram emot som inte haha, jag har en känsla av att alla bilder på vickan och ida kommer vara borta av någon andledningen? haha.

Kom precis på att jag skulle göra en sak, måste dra. xx

the black balloon/the black balloon/the black balloon/ amazing


Fantastiskt film, har ni inte sett den, se den! ett ord - GRYM

DON'T FEEL LIKE IT'S TOO LATE, JUST SHOW UP



ph:me

Jag har alltid brytt mig för mycket, brytt mig om vad folk säger om mig och vad de tycker om mig, men jag orkar inte ens bry mig längre. jag har aldrig bett någon att tycka om mig och jag har heller inte bett någon att inte göra det. det är mycket jag står ut med, men när människor tror att dom känner och vet saker om mig mer än vad jag själv gör blir jag mest förbannad. Ni har ingen rätt att säga åt mig hur jag ska göra, vad jag ska göra, vad jag har gjort eller hur jag ska vara? det är inte okej, jag påstår inte saker om er så sluta påstå saker om mig. jag är ingen snäll tjej som är trevlig och beter sig som en girl next door. jag kan vara en riktig bitch om någon gör mig irriterad, jag har inte begränsad glädje,  men en sak har jag och det är självrespekt, och respekt för folk som respekterar mig.

peaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

SO I CAN SE HOW BADLY THIS WILL HURT ME


sorce: Fashionbitsandbobs.com

H&M the garden collection
Klänningen högst upp i vänstra hörnet (vit) jag ska ha den .. HUR SNYGG?

ONE OUTFIT, TWO PAIR OF SHOES - AWESOMEEEEEEee



Har druckit upp 1½ liter lokaflaska med smak av citron nu, mhmm <3
Gårdagen blev lyckad, tack för det guys! förutom att jag hade feber när jag kom hem, told you att jag inte mådde som en gud men det är sånt man får leva med.

Efter att ha varit i karlsborg och i forsvik så åkte vi äntligen och förfestade hos ida där grymma babes höll till.
vi var där högst en timme och drog sedan till byggdegården. bilder kommer, likaså min fruktansvärt dåliga updatering! see you later bananas, xx

I MADE A FEW MISTAKE, I DON'T WORRY ANYMORE

borde skämmas lite med tanke på att jag är lika aktiv som en sengångare på att updatera min blogg.
men jag har med mig kameran ikväll så förmodligen så ska lite bilder göra bloggen lite bättre imorgon, men idag blir det nog inte bättre än såhär om inte ett enstaka inlägg till, förlåt! jag ska bättre mig .. till sommaren .. okej lite tidigare men ni vet ju alla vad jag egentligen tycker om vintern. xx

YOU'RE STILL THE BEST DESIGNER IN THE WORLD



rest in peace alexander mcQueen.
när en person som är helt fantastiskt grym på att göra konstverk utav kläder och skor så kan jag inte göra någonting annat en att deppa ihop, ledsen tjej! han var ju gryyyyyyyyyyym!

i never wanted to brag, but i got him where i want him now

smarta citat:

"It's never easy to understand why memories hold our hand, but people let go." - Anonymous
"I'm just too scared to get close to anyone cause everyone who said, "i'll be there" left " Anonymous
"In order to be irreplaceable one must always be different" - Coco Chanel
"If we discovered that we had only five minutes left to say all the thing we wanted to say, every telphone booth would be occupied by people calling other people to stammer that they loved them" - Christopher Morley
"The idea of waiting for something makes it more exciting" - Andy Warhol

och citaten som jag så många gånger har skrivit här ..
"People don't tell you who you are, you tell them" - Serena Van Der Woodsen
"Life's a climb but the view is great" - Miley Cyrus i Hannah Montana the movie

Mer än det får ni inte av mig idag, jag är dötrött och min säng vore som en dröm nu och drömmer kommer snart gå i uppfyllelse,  så godnatt på er people! xx

JAG ÄR KÄR, MANGO DU HAR RÄDDAT MIN SOMMAR


Här får ni en ihopslängd bild som jag gjorde på cirka två minuter i ps, men jag är verklige tvungen att visa, vilka jävla brillor, och jag som alltid sagt att jag inte kan bli kär, nu är jag det. HUR SNYGGA?

falling apart, this is what happends when to worlds collide



matilda, matilda & matilda, vilken jävla trio alltså! tre poser, en brud.
kom på att jag inte hade visat halsbandet särskillt bra, men här är min "nya" pärla från Nelly.se, mängder med kärlek till den!
Nu ska jag tvätta bort mitt smink, bläddra igenom mina anteckningar till mediakunskapen och för att sedan käka och efter det direkt bums i säng eller något liknande, kan hända att det blir några dator och tv-timmar mellan där också, haha. xx

ARVIKA? PEACE AND LOVE? EMMABODA? FESTIVAL?

Sitter och klurar på vilken festival jag ska dra på i sommar, peace and love lockar fast ändå inte helt plötsligt.
Det står just nu mellan Emmabodafestivalen, Arvikafestivalen och Peace and love, bäst artister har ju iaf Emmaboda med bla. KAPTEN RÖD<3, Maskinen, Cut copy, Parken osv. dessutom var den förbannat billig. Arvika är en festival som jag alltid har velat åka till, dessutom har även dem bra artister. men åh, jag får nästan ont i magen, det känns nästan som vad jag än väljer så kommer jag ångra det lite..

what am i gonna do when the best part of me was always you



Olivia Palermo är verkligen en av världens finaste människor, tillsammans med Leighton Meester, Megan Fox, Sasha Pivovarova & Frida Gustavsson då såklart. Dessutom finns det ju ingenting bättre än hennes attityd, the citys bitch och verklighetens Blair Waldorf. Hade inte hon varit med i TC hade det faktiskt inte ens varit värt att titta på. Jag är svag för bitchiga och elaka människor av någon idiotisk anledning, ibland är det verklige jobbigt ..

nu blir det sängen, goodnatt! xx

MÅNDAGAR BLEV HELT PLÖTSLIGT MIN GREJ, OJ ..



Favotröjan och goaste sängen - check! Nu är min måndag go vill jag lova. det bästa med skolan är nog att man blir så förbannat lycklig varenda gång man kommer hem.  Vid sex ska jag ner och göra en egen pizza tillsammans med mina familj, eller dom bakar underlaget och jag lägger på det jag vill ha, rättvisst och alla blir nöjda! sängen ropar igen, take care! xx

and i can't find my way home anymore, that's when i look at you


Fannys tröja, och jag ä-ä-älskar tryckiset.

So why do you stand there pretending you don't care, when you do



Favoriter från Lindex, svart är tidlöst, xoxo

I'M GOING IN FOR THE KILL, I'M DOING IT FOR A THRILL

tjenis, förlåt för en dålig updatering den här helgen men min helg har varit helt wierd.

Fredag:
Världens bästa moster ringde och frågade om jag ville komma på fika efter skolan för att muntra upp en deppig kusin och vem kan säga nej? inte jag ialf, så jag begav mig dit och vi spelade gh alldeles för länge, efter det kom även min bror och joinade, vi fikade, badade pool och käkade pizza och det var verkligen en av de bästa dagarna jag har varit med om, allting var så enkelt och perfekt. mina kusiner är bäst.

Lördag:
Vaknade av ett sms från fanny och poof, 30 minuter senare låg jag och hon i hennes säng och kollade på house of wax och pratade, sen hem och gör iordning sig lite fastän jag mådde allt annat än bra, och efter det göra tacos med en massa underbaringar. mer folk, och mer illamående matilda så det slutade med att jag la mig i linus stol uppe vi datorn och satt där och drygade. ungifär så såg väll min helt ut, haha.
nu ska jag käka frukost eller något.
xx

IF YOUR WORLD IS FALLING APART, REBUILD IT




Är i skolan med finaste matty och fick precis ett sms av världens bästa moster som frågade om jag ville komma över på fika efter skolan, det är helt underbart hur bäst min släkt är, blir som ett lyckopiller.
Nu ska jag forsätta att spela rebubbled och kolla på mathilda när hon skiver kåseri om bloggare, hoho.
xx

(bilder, hedi slimane)


THANK GOD FOR GOSSIP GIRL AND LEIGHTON MEESTER

people don't tell me who i am, i tell them.
(vet att bloggen har blivit tråkig, har bar ingen lust längre)

22:08 / NO, I CAN'T TAKE ANOTHER SLOW GOODBYE


bilder jag vanligtvis aldrig skulle lägga upp i bloggen, men nu gör jag det för jag har inget annat att blogga om, så nu får ni en inblick i några få av mina livs bästa upplevelser som rix fm, skolavlutningen i nian, nässjö, klasskväll, äventyr med nikki. hade jag lagt upp alla bilder från mitt livs alla fantastiska delar så skulle förmodligen bloggen bli överbelastad och krasha, jag är en sucker för sommaren och jag är en sucker för minnen, xx.

ps, wooh, osminkade bild 1&3, gillaaaaar inte.

CAUSE I CAN'T SEE MY HANDS IN FRONT OF ME

Oj, en gammal goding.
blä, jag vill ha vara brun och ha en massa fräknar i hela ansiktet .. det är det finaste som finns, världen är orättvist.




AND IN MY HEART YOU'LL SEE, WHAT YOU DO TO ME

Det var nog mest det jag ville säga, nu ska jag försöka sluta bete mig som ett emo och gör någonting vettigt, och med vettigt menar jag sova som i lycka. hade föresten världens sjukaste dröm inatt, att jag hade en massa ölburkar under min kudde som jag skulle försöka ta bort, och när jag vaknade så låg mina kuddar utspridda överallt, tror jag börjar bli dum i huvudet, bokstavligt talat. haha, där var vi igen med deppen, alla vet redan att jag hatar vintern så jag behöver inte förklara mig igen, nej. godnatt xx


I NEVER CARED, I JUST MADE THINGS GO AROUND

minimarket, mhmm <3


and no matter how i feel, it's what i do that matters, it's up to me


Vem sa brusiga bilder? i did.  linnet är fannys och världens goaste. och världens oskönaste byxor från gina tricot.
Ska försöka öppna engelskaboken nu men varje gång jag fösöker så åker den igen lika fort och tankarna försvinner någon annanstans, känner mig mer som två människor än en. Jag mår bra tills jag är ensam.

Med en lördag planerad tack vare en av världens finaste vänner (alexander) och min bror så blir det förmodligen nog att käka hemma hos oss och spela spel. eller linus var med om simon fick vara med och vem kan väll säga nej till simon? haha, nu ska jag kolla på film. xx

RSS 2.0