BAS

Det här är min nya bästa kompis, den helt perfekta tishan, vill gifta mig med den (överdriver lite kankse, men bara lite). Nu behövs det ju bara en svart likadan så mår garderoben bra ett tag framöver.
Kommer från Bikbok.


I THINK YOU'RE READY TO MOVE

Även fast jag är förbluffad över hur vacker jag är på bilderna ovan så måste jag nog svälja min stolthet, (sväljer) släppa taget och säga att jag längtar till helg nu. Först blir det födelsedagsfirande för två fina brudar imorgon och på  lördag åker jag till min Henrikoooo ♥ Sa jag att helgen kommer bli fin, fin fin?

Imorgon ska jag till stan för att köpa en lite present till mina gosingar.


MAYBE I'LL NEVER GET IT



Skinnväst; H&M trend || Jeans; Cheap Monday || Tröja; H&M || Skor; Din Sko

Tog en rejäl sovmorgon i morse, till klockan ett och nu har jag inga planer på att röra ett finger idag.
Bara mysa framför datorn, lyssna på Stroke 9 och glo på några avnsnitt Jersey Shore kanske.


WELL I'M JUST LIVING IN THE MOMENT, AND THIS MOMENT IS ALL ABOUT YOU

världens bästa kille, lille guldlock! ♥

Strosade omkring hemma tills vi fick för oss för att ha picknick. Mackor, Wienerbröd, cola och kakor åkte ner i en korg och tio minuter senare satt vi med sjöutsikt i höstsolen på en filt och myste tills båda slumrade till och somnade i några minuter. finaste dagen på länge. också en av de första gångerna i mitt liv som jag somnat mitt på dagen (med undantag av när jag är sjuk).


SENAPSGULT BLAND ANNAT

Klänning; Acne || Tröja; Weekday || Skor; Jimmy Choo || Väska; Alexander Wang || Mössa; Weekday Herr

Eftersom att mitt liv inte är varken är särskilt fartyllt eller intressant just nu så pillade jag ihop ett litet bildkollage i PS som till sist resulterade i bilden ovan, om det blev bra då? Inte för fem öre, allting var så fint att jag liksom var tvungen att ha med det och sen när det föll tillsammans så såg det mest ut som "hej kom och hjälp mig" men i en tid av noll insperation så slutar det ofta så här.

INCENDIO

Har harry potter-maratoon idag med henke, bättre än så blir det inte.
hörs imorgon, puss!

SUGAR DADDY



Fullkomligt älskar min nya dator. efter många om och vredesutbrott så blev den äntligen min.
Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera nu också, typ lite iaf ..

Köpte mig mitt efterlängtade nagellack "Sugar Daddy" från Essie för någon vecka sedan, blev faktiskt rätt besviken med tanke på att jag trodde det skulle ge ungefär samma färg som i flaskan men så blev det inte riktigt, den är nästan helt genomskinlig, MEN den får ett rätt stort plus för att den håller hur länge som helst!
Ska samla på mig några fler tänkte jag, så hett tips från coachen är borta!

GET LOUD

Nu ska jag och emma gå till bussen för att dra oss in till skövde och köpa en dator till moi och sen fika samt hänga lite på elins esplanad med linus, cornelia och affe. blir myspys, och ikväll då? då blir det hemmakväll med samma gäng, god mat och filmmys. gött mannen, tycker dock att min lille henrik saknas, a.

Men nu ska jag åka, hej då.
Ber förövrigt i ursäkt om bloggen är väldigt tråkigt, men jag har inte tid för tillfället.


SOMETIMES IT HURTS INSTEAD

Idag har varit en hemsk dag.
Jag har till och med för första gången råkat springa/backa in i en kund för att jag vände mig om och skulle prata med Nathalie. Det var fruktansvärt pinsamt, ville dö. så jag gick och gömde mig på lagret i fem minuter
Förövrigt är jag dötrött och ska precis börja skriva på en uppsatts om Wes Craven (23:25).

Det bästa som hände idag var iaf shopping med mamsi och min syster,
fick med mig en topp och tröja hem. och så var jersey shore kul också.

LOST BETWEEN ELVIS AND SUICIDE


Bild: Angelica Blick

kan inte riktigt släppa den fina detaljen med avklippt nertill som angelica fixat till. asfint.

FRULLE


Tog mig friheten att göra frukost/brunch för en gångs skull eftersom att jag aldrig äter frukost och gör jag det så blir det oftast godis (jag skojar inte) och snap! vad gott det är eller!?

Nu börjar mitt Jersey Shore Maratoon, startar på säsong ett, wiho!

HANNA&JOHN


bilder: Hanna&john

Så grym bruuuuuuuuuuud!

FIGHT UNTIL THE VERY END

Känner mig trött ikväll och samtidigt som den mest ensamma människan i hela världen.
Det är så svårt att sätta ord på hur jobbig en längtan kan vara, alla tror att de förstår men det finns ingen där ute som faktiskt riktigt vet för än man är utsatt för just den längtan.
ofta så är det ju så med det mesta .. folk tror att de vet allting när de egentligen inte vet någonting alls, de vet hur man känner och de vet vad man gjort utan att man ens ibland själv vet vad man har gjort. Det kan störa mig något så fruktansvärt för det finns ingen som vet lika mycket om mig själv som jag gör och jag gör det jag känner för och jag står på mina ben och kämpar för det jag tycker är värt att kämpa för.

ibland är det skönt med babbel som inte makes any sense.

BLÖÖÖ



snorig tjej, hej då

NÅGON SORTS KVÄLLSINSPERATION



I HAVE MY MOTHER'S DREAM, I HAVE MY FATHER'S EYES, YOU CAN'T TAKE THAT FROM ME JUST GO AHEAD AND TRY



Anledningen till varför jag inte lagt upp en dagens på länge? Jo, därför att jag hängt i myskläder ungefär som på bilden (tom blick, påsar under ögonen och inget smink = smack, ingen vacker bild) de senaste dagarna. hur gött som helst ska ni veta.

Nu ska jag slänga på några avsnitt cougar town och kanske kommer det upp något mer inlägg ikväll, ni får helt enkelt hålla ögonen öppna! poss.

LIKE DOMINO

Sitter här med en lite (notera lite) kortare frippa och är faktiskt jäkligt nöjd.
Imorgon vankas det jobb på H&M i några timmar och efter det drar jag mig mot tibro hem till emma.


FALLING IN AND OUT OF LOVE

Precis som med den rosa "zara-tröjan" så gick jag och glämde på den här vackra skapelse inne H&M trend avdelningen men även där, tog aldrig riktigt tummen ur och provade den. Nu har den kommit in på hemsidan och snabbt som attans så klickade jag på "lägg till i varukorgen" och nu är den påväg hem till mig.

även denna, 399 kronas.


AND I BURN MY MIND



Har ju lagt bloggen åt sidan det senaste, vilket också har resulterat att jag har glömt visa typ hälften av mina inköp. skillnaden rullar väll från en månad tillbaka till två veckor.

Skinnvästen från H&M trend är äntligen min och den blir din för 1299 :-
Även ett efterlängtat korallfärgat läppstift från Make Up Store i färgen "prairie" gött mos!
Men nu ger jag upp datorn och går och lägger mig och glor på Harry Potter tillsammans med en skål glass!

WORDS WITHOUT MEANING

Ligger för tillfället helt utslagen på emma och linus soffa här i lägenheten.
Hade sovmorgon imorse till klockan elva men när klockan ringde vid tio så kom jag inte längre än till badrummet förän jag bokstavligen föll ihop, alltså verkligen trillade ihop, började kallsvettas och må fruktansvärt dåligt.

Nu börjar det bli bättre men jag känner att så fort jag reser mig upp så börjar det snurra,
mamma kommer snart och hämtar mig men innan dess så ska jag försöka dra mig mot ica för lite mat.
är svinhungrig, skulle kunna äta 10 panpizzor.


PASTELL



Wiho, jag är såååååååååååååååhär glad! Min tröja har kommit.
Från Zara som sagt, för 399 :-

LITE TEXT OCH MENINGAR

Ikväll åker jag till min fina henrik och spenderar kvällen och morgondagen där eftersom att vi inte kommer ses på ett ganska bra tag nu, ush vad jag avskyr distans, men behöver jag verkligen säga igen att det är totally worth it?

Sitter just nu i skrivande stund och väntar på ett paket som ska skeppas hem till mig med DHL, klurar lite på livet och har lite smått ångest över skolfotot idag. Det är samma sak varje år, samma ångest, samma väntan och sen när man står där med katalogen i handen så vill man bara gråta. fast varför bryr man sig ens egentligen?
Spex var iallafall rolig, jag strosade omkring som Hermione Granger i tjugo minuter tills allting var över, hade lätt kunnat gå omkring så i resten av trean och låtsats att jag fick på Hogwarts.

Förresten? ni ska bara se hur fint ordet "lumos" pryder min strömbrytare i mitt rum .. ha-ha

BRAND NEW WORLD

Drar till skolan, see you latero.


SKIN ÖVER DOM, LÅT DOM VÄXA

Fint brektrough jag hade där igår ja, men nu efter att ha kunnat beställa den fina rosa igen så mår jag tio gånger bättre. Idag har jag varit i skolan, hängt i linus nya lägenhet med emma och kollat på skräckfilm, "i spit on your grave" helt sjuk film, men vill ni se folk som får sina ansiktet sönderfrätna och mycket annat så är ju det ett tips, se den!

och nu då? Nu kom henke till mig för en stund sen, ikväll ska vi laga mat och mysa med vin och en och annan öl för hans del framför fotbollen som går av startet ikväll. manligt värre, woho!

RSS 2.0