LOVE IS GONNA GET YOU DOWN

Har precis fått upp allihopa och nu väntar jag bara på att de ska bli klara så vi kan hämta upp fanny och åka vidare till skövde. xoxo

DON'T WALK AWAY FROM SOMETHING WHEN IT'S DEAD

tjaos, kom precis upp efter att ha tjatat på dala som tog mitt mobilbatteri, slutade med att jag blev pissed och gömde hans täcke i skafferiet men så kan det gå när inte haspen är på! morgondagen är planerad (dagen) om jag ska in till skövde med fanny och handla kläder, dessutom har jag lovat dala att följa med honom och äta på donken. okej nu är klockan lite för mycket för mig, godnatt people! xoxo

I WON'T LET YOU TURN AROUND AND TELL ME THAT I'M MUCH TO PROUD

Bilderkällor: här, här & här

jag kan inte sova om nätterna längre, går och lägger mig vid fyra varje natt och vaknar runt åtta och sedan tvingar jag mig själv att sova till klockan tolv. kanske dags att börja gå ut lite. Nu ska jag iallfall snart ta en dusch och lyssna på La Roux och ikväll ska jag nog till tibro och fira min farmor med min släkt vilket är allt annat än tråkigt, lovar. farmor & farfar är likamed bada pool, träffa kusinerna, äta världens goaste mat och snacka skit med min älskade farmor, kan det bli bättre? NEPP! haha, xoxo


OLSEN





hela världen har sätt bilderna, och hela världen har älskat bilderna.
godnatt, xoxo.

3 TIMES IN FASHIONHISTORY OF ..





.. ALEXANDER MCQUEEN

ACNE SHOES




Två bilder som jag tog med fannys kamera i sommras, det enda jag ville visa med bilderna är att oj wow kolla mina drömskor är på andra bilden (acne). nu ska jag gå ner till pappa som har tänt brasan och kolla på film!
xoxo

MAKE YOUR VOICE HEARD

tjaos, bloggen är förändrad och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta så det får ni people avgöra? ska jag ändra tillbaka till den förra eller behålla? någon speciell önskan om utseende? jag har ganska hård ångest vill jag lova.
xoxo

SO YOU THINK YOU CAN TELL





några bilder från igår. blev inte särskillt många men jag kan lova att vi inte hade tid med att ta kort.
idag har jag inte gjort mycket för världen men det ska jag snart, måste kila har bråttom!
xoxo

FLASHES



Bild: Caroline
underbart enkel kombo

DARLING

jag bara älskar min lillasyster alltså, haha.
Jag skulle gå ner och fråga om jag fick låna pengar av henne (jag är alltid fattig) och det enda hon gjorde var att titta på mig innan hon sa "NEJ MATILDA,  du får inte låna pengar av mig" jag skäms, något så fruktansvärt fyfan vad pinsam jag är haha. men jag fick låna pengar till slut, underbara unge!

BEEN THERE, DONE THAT, MESSED AROUND

har legat och degat framför tvn sedan klockan 6 och wow, det var det bästa jag gjort på länge faktiskt. imorgon blir det bowling och på torsdag blir det hel dag med min bästa vän. i vanliga fall vid den här årstiden hade jag varit näst intill självmordsbenägen men jag mår bra, jag mår fruktansvärt bra.
godnatt people, xoxo

BLOOD BANK






Tisdagar är verkligen bara en andledning för att göra veckodagarna lite längre. men nu ska jag snart vira in mig i min filt, dricka 935920 koppar till te och kolla på en bra film, titanic tror jag eller gsh. xoxo

LA ROUX

Yes, mitt andra inlägg idag haha. jag försöker faktiskt bättra mig, det gör jag verkligen.
Dagen då, vad har jag gjort jo ingenting särskillt förutom att jag snoozade i en halvtimme innan jag gick upp ur sängen och direkt in på den dagliga rutinen att städa mitt rum, duschade och sen åt jag en välförkänt frukost vid klockan 15:18. Ja, för tjugo minuter sen. Senare så kanske jag tar en sväng till fanny.
xoxo

ps. Klicka på kassettbanden för att lyssna på världens just nu bästa låt typ.





VOGUE PARIS







Natasha Poly, Sasha Pivovarova, Lily Donaldson, Doutzen Kroes, Catherine McNeil in Vogue Paris 08

these words are my own.

here you go fanny:

du är verkligen världens bästa vän, även dagarna då det inte känns som om någonting kommer lösa sig så blir alltid bra till slut ändå, du får mig hoppas när allting är världelöst, du får mig le när jag inte har någon lycka kvar i kroppen. filmkväll som fest, dåligt humör som bra, lycklig som olycklig - det är alltid lika kul att umgås med dig, och jag mår alltid bra. alla problem är som bortblåsta. det finns så mycket minnen, så många underbara minnen som jag aldrig kommer glömma och dom kallas lycka, du kallas lycka! jag hade varit en nolla utan dig min sköna böna!

säger bara with me - Sum 41, det är våran låt!
Jag älskar dig Fanny Maria Fröjdh!


H&M EXCLUSIVE



Jag är redan inne på nyårsklänning och jag funderar faktiskt på om jag ska beställa den här från H&M exclusive.
förövrigt är jag på fruktansvärt bra humör för snart kommer nikki till mig som jag inte har träffar på äckligt länge.
xoxo

THIS IS ALL YOUR FAULT



Mitt minneskort har gått sönder och jag håller på att dö, för jag är beroende av det och lite till .. måste iallfall köpa ett nytt nu, ett 4 gb och tänker jag efter så behöver jag faktiskt updatera mig till ett större.
Just det, nya skor vare också ..
xoxo

REALLY NOT LOOKING FORWARD

tjing tjong, kom hem från stan för ett tag sedan.
Var därinne med min familj, men om man byter ut pappa med mormor.
Efter många om och men så fick jag iallfall med mig ett par svarta converse och ett par svarta jeansleggings med mig hem plus 15 extra kilon efter att ha stannat förbi på mcdonken, inte särskillt bra men gott var det vill jag lova!
Med tanke på att jag är ledig imorgon så tänkte jag faktiskt dra mig ut och tappa dom där 15 kilona imorgon plus kanske tio kilo till mhmm, lycka till matilda!
Nu ska jag snart lägga mig och titta på film i sängen och dricka te, vatten och glass.
puss, xoxo

ps. mitt lov började idag, awesome!

A WARHOL


IN THE FUTURE EVERYBODY WILL BE WORLD FAMOUS FOR 15 MINUTES

Okej, jag har ingen lust till någonting längre .. varken blogga, gå i skolan, umgås med folk, absolut ingenting! det finns ingen längtan, ingen passion bakom någonting jag gör. På sommaren hade det här aldrig varit ett problem, men jag känner verkligen hur vintern börjar komma och jag blir depp, jag hatar känslan utav att vad man än gör så finns det alltid en liten bit kvar innan man riktigt är där. nu säger jag iaf hej till mig säng, datorn och andy warhol filmer på youtube. det får mig att må lite bättre iaf.
take care, xoxo!



depp, fjortistpepp

Den här dagen alltså, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker tillbaka på den.
från att le från klockan 06:00 till 12:00 och sen göra en helvändning och börja dunka huvet i väggen för att jag är så jävla pissed, haha. Men den blev ju inte så dum senare ändå, stannade hos fanny till klockan 18:00 och på de timmarna som vi spenderade tillsammans hann vi käka pan pizza, piroger och rostmackor med ost eller leverpastej på och sen pratade vi om allting mellan himmel och jord. wow va jag älskar den tjejen. Men nu ska jag faktiskt kolla på scream och sen ska jag sova, jag är trött och utmattad. jag mår inte bra utav att vara ett lyckpiller, jag tror jag behåller mitt hjärta som sten ett tag till.
take care.

WE CAME, WE SAW, WE KICKED YOUR ASS





Bomb dropped, okej det här är bara några utav de 135 bilderna som togs igårkväll.
men tack alla för den fina kvällen, och framför allt paulina!
xoxo.

)=W(%)"#/%()"#/%()Q,

skitdag, bli lite sämre då.
Redan igår brände jag sönder mina fingrar men näe det räckte ju inte, så visst fan måste jag bränna mig på min packmackemaskin hemma också, nu är jag pissed och tänker gå och lägga mig igen, sen hade jag tänkt gå och skjuta mig i huvet också. take care xoxo.

ACCESSOARER




Väntar på att mamma ska komma hem med pizzan som hon tvingar i mig, jag är egentligen inte ens hungrig men någonting har hänt med både mamma och pappa, det har helt plötsligt fått för sig att jag inte äter när dom i själva verket vet att jag äter. Jaja, snart ska jag iallfall till fanny och kvällen kommer spenderas i Blåder/skytts stuga om jag inte har missat allting. take care people, xoxo!

CHECK IT!

http://ericamalmenskog.blogg.se/
Okej, jag länkar, ni klickar.. jag har träffat erica kanske två gånger när jag har varit i Lidköping och varje gång har jag haft fruktansvärt rolig, skönare tjej får man leta efter.


DON'T DO THIS

Den här kvällern som startade med idol, vidrigt äckliga nudlar, vatten och ångest slutade ändå ganska bra, på en halvtimme fick mathilda mig på ovanligt bra humör (med tanke på hur dåligt humör jag var på innan). Nu ska jag lägga mig i sängen, titta på film och dricka vatten och imorgon är jag taggat för att gå upp tidigt och ut och springa i det kalla vädret, och när jag menar tidigt är det en sisådär klockan 10, 11 på morgonen, och det är faktiskt tidigt för mig. men nu vare sängen ja, godnatt people!
xoxo

SO YOU DO



Jag är så vidrigt äckligt godissugen så jag ska faktiskt cykla från mig till ica för att köpa lite godis, men det är jag värd med tanke på hur lite jag har ätit den här veckan, så nu ska jag tamigfan ta igen det! hörs sen, xoxo

ångest

LG arena vs. Sony Ericsson Aino

(namnen är klickbara)
Aino ska dock vara i svart isf.

TURN YOURSELF AROUND



Sasha Pivovarova

RC-S

det värsta med att vara ensam är att man alltid tänker på saker som man aldrig vill tänka på, problem och "tänk om"-grejer, det finns nästan aldrig något possetivt. Lika mycket som jag älskar mitt liv just nu, bara hatar jag det. Jag orkar inte oroa mig över saker som egentligen inte har hänt och som faktiskt inte kommer hända, det har aldrig varit ett problem förut, varför ska något ändra mig nu? jag är inte sån där.


wishes ..


Är sjuk, eller inte sjuk men jag var imorse, nu har jag bara en jävla huvudvärk.
Solen skiner och jag vill verkligen gå ut men jag orkar inte, jag orkar inte resa mig från stolen - sitter ganska bra här ändå fast ändå inte. nu ska jag titta på en film och dricka något varmt så jag blir bra i halsen.
xoxo

translate:

I am sick, or I was sick this morning, now I just have a hell of headache. The sun is shining and I really want to go out but I have no energy to, I have no energy get up from this chair - sitting pretty good here but not.
xoxo

I'm yours to keep






Lite bilder från gårdagen som var så himla mysig, och ja den spenderades faktiskt på mcdonalds och jag har nog aldrig insätt hur mysigt det faktiskt kan vara där, haha. Iaf så har jag ont i halsen så jag sitter och funderar på om jag ska gå till skolan imorgon för jag mår kasst, båda psykiskt och fysiskt. xoxo

NEW IN TOWN





nuuuu mina kära, nu ska jag lägga mig framför brasan och slå på en gammal film, sen ska jag sova!
xoxo

jag som brukar hata söndagar ..

Kom hem från skövde för en halvtimme snart, var därinne med pauline, mathilda, kajsa, felicia, sandra, amanda och ellen för att endast käka på donken haha, i vanliga fall brukar jag vilja skjuta söndagar men idag får dom leva. nu ska jag dricka te och bli av med den här jävla förkylningen men troligen så blir den väll värre med tanke på att jag är smidig och springer omkring utan skor.

PIVOVAROVA



skulle seriöst för att se ut som sasha pivovarova, världens finaste människa.

THE VIEW IS GREAT

Mitt liv känns just nu som en dans på rosor, utan en massa komplicerade danssteg, allting känns verkligen enkelt.
Sitter vid pappas dator med min fula tekopp och är förkyld men även om jag är förkyld så stör det mig inte för en gångs skull.

Och kvällen då, jo vi kom till naturmiddagen och de flesta höll på att spy hela kvällen, och spydde dom inte så deckade dom, eller drack dom lite mer för att sedan decka eller spy .. okej visst inte alla, men många. Fick iallfall med mig en äckligt snygg flagga hem som det stog "zingo" på utav rasmus, naaw thankyou!
föresten, nu innan jag går och lägger mig ska jag be till gud att min bror inte ska hamna i trubbel, och när jag precis skriver om honom tror ni inte att jag får ett sms av bigbrother då, johrå!
godnatt, xoxo


ANSWER

Svar på komentar:

"har du clip ons eller har du typ limmat fast hårförlängning? :)" - Anonym
- Jag har clips, tycker det är tusen gånger skönare att kunna ta ut det när man vill.. och vem älskar väll inte att känna sig haft skallig när löshåret åker ut? haah

I will be gone before you get here

nej, vet ni vad people - nu går jag och lägger mig.
Klockan är fem i tolv men ändå är jag trött i hela kroppen, mina ben orkar knappt bära mig nerifrån och upp, dessutom låter sängen som ett jävligt bra erbjudande just nu. Imorgon då, då ska jag iallfall va med fanny och kanske spenderar jag en hel del tid med min bror också imorgon, hur det än blir så blir det nog en dag att se fram emot.
xoxo.

I ALWAYS SAY HOW I DON'T NEED YOU



(Klicka på bilderna för att få dem större)

Sådär, nu har jag ätit tsm med mamma och pappa, blev lassange vilket jag hatar mer än allt annat på hela jorden så särskillt mycket mat blev det ju inte, mer sallad faktiskt .. mums! Sedan kollade vi på idol, och jag känner mig som världens största idolfjolla, haha jag är kär i Erik Grönwall så jag röstade .. pinsamt tjejen!


I THOUGHT I LOST YOU



hihi, en liten tjockis.
Sådär, dålig updatering idag, men vaddå det är ju faktiskt fredag.
nu ska jag äta lite tillsammans med mamma och pappa tror jag och sen blir det te och idol, och en liteeeen snutta godis ( det är ju trotts allt fredag) men imorgon matilda, då blir det jävlarimig inget godis för din del, för min enda vän imorgon ska bli joggingskorna!
xoxo

BLOWED AWAY



net-a-porter
gott folk!
venessa Bruno har designat världens finaste väst, men att hosta upp ca 8530 spänn känns lite onödigt va?
dessutom har jag absolut inte råd, så jag återkommer när jag är miljonär.

Nu ska jag ut och ta kort, this will be exciting ..
xoxo

BOMB DROPPED









pictures: Hedi Slimane

det här är några av andledningen till varför jag och världens befolkning älskar hedi slimane.

ANSWER



Anonym - "gah, du är så snygg....
hur får du håret sådär perfekt? och vad är jackan från?
ha det bäst"

Svar: haha, tack.
hur du får håret såhär? låt nikki klippa av din lugg helt snett och åt helvete, vänta några månader tills den har växt ut och wow, där har du den hemska luggen haha. håret, mhm vad ska jag säga, tacka gud för löshår.
den enda hårstylingen jag andvänder är förvrigt hårspray..
.. och jackan är mammas gamla, men jag har lite för mycket fritid så jag satte nitar på den.
detsamma, xoxo!


HELLO, GOODBYE

kom upp för tio minuter sedan och sitter nu med en kopp te i handen och ska snart städa?!! mitt rum och efter det ska jag gå ut och gå eftersom det är fint väder, har fått för mig någonting om att det snart är sommar igen, hösten är andledningen till att jag blir dum i huvet alla årstider förutom på just sommaren. Promenad med fanny blir det också och vem gillar inte det, det är nog faktiskt något av det bästa som finns i hela världen att gå ut och gå med sin bästa vän och bara snacka om en massa onödiga saker som man faktiskt egentligen inte behöver prata om.
okej, back to business, xoxo.


LIFE IS LIKE A CLIMB



cocoo.se
okej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen med min bästa vän gossip girl tillsammans med te, ljus i mängder och massage, mhmm jag mår bra.

.........




yes, jag har shorts på mig.
tjingtjong, jag är lycklig nu. för jag har ingen skola imorgon. och jag ska göra punk efter varje menning jag gör. men imorgon ska jag städa som jag alltid gör. sen ska jag gå ut och gå med fanny. nu blir det te eller varm chocklad, eller kanske båda i min säng tillsammans med en jävligt lång film, typ titanic eller någon anna klassiker.
hugs, xoxo

(haha, fyfan vad jag är dålig på att blogga)

YOU GET THE BEST OF BOTH WORLDS ..




bilder: http://www.radarzine.com/blogg/fashion-flash

Hade jag sätt någon gå med sånna här i skövde hade jag tyckte det var helt sjukt, men det är alexander McQueen och det är sjukt, men på bästa sjuka sättet. Priset för bäst under modeveckan går till Alexander, lätt!

BREAK THE LINE

Damn, vad jag ligger efter med att blogga. har egentligen haft rätt mycket att säga men jag har inte orkat, inte orkat att skriva några menningar i bloggen för att förklara min vardag.
Iallfall som nästan hela världens vet om så har/är det modeveckan i paris nu och min favoritees are:










BAD GIRL, dålig bloggning

Updaterar senare, ska städa mitt rum nu och sen så får vi se vad jag gör!
xoxo.

9 crimes

Därså, nu jävlar ska jag ta tag i min vikt och gå ut och gå några kilometer.
xoxo

MINIMARKET




okej, dör.
världens finaste skor.
och nu ska jag gå och lägga mig lovar, godnatt!

JUST STAND UP!





Så, det var nog det jag köpte i stan igår.
nu ska jag sova, godnatt!
take care, xoxo.

VI GÖR OM DITT HJÄRTA TILL EN STEN






(mina ben ser helt ringliga ut pågrund utav att jag rör mig)
ungifär såhär kan det se ut när jag och syrran leker med kameran, och bilderna på henne kan jag lägga ut senare. Iallfall så åkte min familj och åt hemma hos ekstrands förutom jag (och linus) som stannade hemma och satt vid datorn tills fanny kom och då blev det en hel del onyttig mat, green street hooligans 2 och skitsnack.
woho, min beste! i love you!11

crushed

skit dag, det är sånna här dagar som gör att saker och ting kommer ikapp en.
Jag saknar dig, vi saknar dig, det är så overkligt att du faktiskt är borta .. du har aldrig varit längre bort än en halv mil förut och nu är du så långt ifrån oss som du bara kan komma, tanken på att aldrig mer på träffa dig igen är sjuk.

SS 2010; ALEXANDER WANG


ph: style.it

YOU GOTTA BE A PRISONER IN YOUR OWN MIND




Jag och min nya tröja ska snart dra oss till sandra där vi ska spendera kvällen med massa godingar!
dock har jag ingen anning om hur jag ska ta mig dit, jag får väll gå i värsta fall.

Var iallfall i stan med fanny förut men det kan jag berätta mer om sen iallfall så köpte jag en t-shirt och en jacka.
och spillde precis te på mina strumpr, varm jävlar blev det så nu ska jag byta strumpor innan jag åker.
take care, xoxo!

MAYBE WE, WHY DON'T WE

Blev idolkollande förut, och bara för att min brasa var tänd så var jag bara tvungen att göra varm oboy med grädde även fast jag hade lust och spy för att jag var så mätt efter kinamaten och den varma chockladen inne i stan, men det hör väll till hösten att sitta och kolla på tv med en tänd brasa och tända ljus, med antingen te eller varm oboy .. men påminn mig om att jag aldrig mer ska dricka chocklad i hela mitt liv, fyfan jag är så trött på skiten haha.

och för cirka tio minuter sen satt jag, alicia och pappa i köket och gjorde minipizzor så dom borde vara klara vilken minut som helst, vem gör bättre pizzor än oss? iNGEN INGEN!
takecare, xoxo.

19:38, jag är död, världens tröttaste




Efter att ha slutat mina två lektioner för dagen ringde jag och väckte simon och tvingade med honom till skövde, så efter att jag hade väckt honom tog vi bussen tjugo över ett in till skövde för att först käka kinamat, möta fanny och handla. Jag hittade ett par leggings (bilderovan) och var högst inne i en provhytt fem minuter medans simon stannade inne på carlings hytt i cirka en halvtimme, och det är nästan värre än mig och fanny, men bara nästan!
Imorgon ska jag iallfall in igen med fanny, och som vi alla redan vet slutar det aldrig särskillt bra.

SNAKE






cobrasnake
flätat är ju inte dåligt snyggt, synd bara att modellerna är 8986904 gånger så snyggare i det än en själv.

RSS 2.0