PERFECT DRESS

Klänningen som jag köpte i Stockholm.
jag fullkomligt älskar den! var lite osäker om jag skulle sy upp den och göra den lite kortare men nu vet jag inte längre, den är ju så fin till skärp.

nu: packning för imorgon åker jag till min henrik!


YOU CAN'T TAKE THAT FROM ME

T-shirt-bikbok, shorts-Levi's

Kände mig som en levande bastu i min stickade tröja och mina skinnbyxor när jag kom hem från skolan så de åkte av direkt, istället ersattes det med outfiten ovan och så har jag sett ut resten utav dagen.

I övrigt då? Har precis bestämt mig för en valborgsmässoafton i nässjö där partytält, pojkvän och andra underbara människor är inräknade, grillning och kubb (för min del iaf om jag så ska behöva tillverka mitt egna).
Det blir ju hur bra som helst people! Längtar.

I MIN GARDEROB: BUSTIERS

blommig från H&M garden collection (förra året), vit från lindex.

AND I'M TIRED OF ALL YOUR FRIENDS




kofta - lindex

HEJ PÅ ER!

Tog lov från bloggen också, var jäkligt skönt och jäkligt behövligt må jag säga.
Efter grebbestadsresan så chillade jag och henrik några dagar hemma hos mig, scream 4, godis och jobb stod på våra scheman innan vi på onsdagen tog oss ner till Småland i en dag. Resten utav mitt lov har jag spenderat i Stockholm hos Henriks mamma. Så, nu har ni koll på vart jag hållt hus och nu kanske ni förstår varför jag inte uppdaterat på cirkus hela lovet. puss på er!


Det här var vad jag kom hem med från huvudstaden.

GREBBESTADO




phs: från Grebbestad

Kom hem i söndags efter en hur mysig helg som helst med familjen, nu ska jag och min väldigt elaka pojkvän lägga oss ute i varsina solstolar och chilla ett tag. fred.

WAVIN FLAG

Tröja - Gina Tricot, shorts - bikbok

Sitter och hänger på Emmas dator nu när min har bestämt sig för att lägga av, som alla mina teknikprylar bestämmer sig för att göra konstant. Sitter just nu i skrivande stund iaf i Grebbestad tillsammans med familjen och respektive, Ikväll ska jag lägga på mig ett par till kilon, ska ut och äta.


SHORTSKÄRLEK

Världens finaste shorts, är helt jävla såld.

Annars då? Har sprungit omkring inne på H&Ms lager idag och klämt på att conscious-kläderna. Tycker fortfarande att de är hemskt fina att titta på men kanske ingenting direkt som är i min stil. Har därimot hittat en helt drös med kläder till min fina pojkvän som jag skulle vilja lägga beslag på till honom, iof så skulle jag vilja ge honom hela världen men.

Nu ska jag låta min knopp sussa fint mot kudden i några timmar innan det är dags för ännu en dag på H&M.
höres gladiators.


LÄGESRAPPORT: KRITISK


Ber hundra gånger om ursäkt för den väldigt dåliga uppdateringen men datorn är paj. Om inte mitt xbox hade kommit tillbaka förra veckan så hade jag nog brytit ihop vid det här laget, att klara sig utan en av dem är en sak men båda? nej det går ju inte. Men jag lovar att jag är på fötter igen så fort datorn är igång och i full funktion!
Peace.

I WANT YOU TO ABUSE ME, USE ME, SHUT UP AND DO ME

Första dagen av praktiken är avklarad!
Tiden gick verkligen jättefort när klockan kändes som två var den i sjävla verket fem! Längtar verkligen tills imorgon. jag har världens bästa praktik .. har även sett några delar från Conscious Collection idag - hör och häpna men jag är inte särskilt imponerad, än!

FÖRHOPPNINGAR OCH EN SOMMAROUTFIT



Såhär tänker jag matcha mina shorts i sommar.

I övrigt vill jag att det ska börja spöregna så jag kan sitta med min kinderlåda och mysa ner mig under en filt, det ser rätt ljust ut för mina förhoppningar just nu - SCORED! nu ska jag rensa kylskåpet, adios!

HARRY POTTER

Min vardagshjälte, alla sju böcker står så fint i min hylla här hemma!


THINGS HAPPENS FOR A REASON



Sanna ord av smarta personer (särskilt JK. Rowling och Harry Potter/Daniel Radcliffe).
Önskar jag någon gång kom på något så där smart att säga, iof så har jag aldrig varit harry potter.

IN THE END WE'RE ALL ALIVE

"Ledig" imorgon pga kulturdag - göttmos!
Nu ska jag spela denna låt på repeat och frossa i blå/rosa kärlek, alltså bubblizzar.

adios, hej då, goodbye


THE GAME IS A BITCH

Fick höra imorse utav fröken fröjdh att jag uppdaterar dåligt, nehe inte då .. Jag uppdaterar som en gud!
Så jag tänkte slänga upp en outfit från igår lite senare men först ska jag gå ut en sväng i det fina vädret, när jag menar gå ut så går jag cirkus till min jordkällare och tillbaka för sen ger jag upp!
hörs senare.

THERE'S JUST NO ONE LIKE YOU


Skrev ut världens finaste foto häromdagen.
Bananas vad jag verkligen önskar att Henrik var här nu och inte bara på en bild framför mig. Det finns ingen som gör mig så lycklig som han gör. han är den bättre delen av mig, min andra halva. Jag vänjer mig så fort vid att ha honom nära men glömmer allt för snabbt hur jobbigt det är när han inte här här.

godnatt.

THE KILLING MOON

Kom hem runt två-slaget idag, var trött och mätt som en gris så jag la mig i sängen och snarkade lite.
Nu har jag precis tagit en dusch och ska strax äta en räkmacka tillsammans med resten av min familj!

Ha en fin kväll!


WE'RE GOING DOWN


via fashionfever.tumblr.com. Dagens inspo.

Sitter just nu i skolan och är rätt nervös, jag är helt säker på att jag har fått hela det här med musikvideon om bakfoten .. fast gjort den har jag ju iaf, på cirkus 10 ynka minuter och då är både filmningen och redigeringen involverade. Är mer taggat på stugan nu, fast just nu lockar maten mer än själva festandet / hälsningar en mycket tjock och hungrig tjej (hihi)


RSS 2.0