VÄRLDENS FINASTE

Tjena familjen!
Det här linnet är högst på min önskelista, från Alexander Wang för 700 kr!


CROSS

Framifrån:


Bakifrån:



Detta är resultatet efter en och en halv timmes pillande med sylvassa nitar, rivhjärn och en sax.
De är dock inte klara än, och är faktiskt inte särskilt nöjda med dem heller för tillfället, men de ska klippas iordning och sen ska de slitas ordentligt i kanterna så miljoner fransar till sist hälsar hej!

Höres.

LITET PROJEKT



SLEEP TIGHT

Ligger i sängen och har precis kollat på filmen Piranha, den sög kuk om jag ska vara ärlig.
Dagen har annars gått åt till att skriva klart min drömresa i ämnet turism samt glott framför MTV crips hela dagen.
NU - sova, skola imorgon, godnatt på er!

LIFE AS I KNOW IT




Harry Potter, från början till slut.
(notera att bilderna är sorterade från första filmen till sista filmen)

Ska lägga mig i min nybäddade säng nu, men det slog mig hur mycket harry potter-filmerna betytt och alltid kommer betyda någonting för mig, de har lärt mig så mycket och de är liksom en del av min barndom och mitt liv. det må låta galet men varje ord är sant. Jag kan sitta och prata en hel dag om filmerna och böckerna.

Det stämmer verkligen varje ord av det, "it's not the end of an era, it's the begining of a legend" ♥
godnatt!

KORALLFÄRGAT OCH SVART

En helbild såhär på kvällskvisten.

Har gått och kärat ner mig i Cocosjuice (galet gott) ja, där fick ni dagens största intag av onödig information.
PROVA säger jag bara.

I'LL BE JUST FINE, PRETENDING I'M NOT

Jag fullkomligt älskar den! H&M trend mina vänner.


PLEASE SAVE ME TONIGHT

Som vanligt snurrar "home" med Edward Sharpe and the magnetic Zeros på repeat i mina hörlurar.
Ska åka till stan med mamma och alicia snart för att handla mer kläder, yup vi passar på när de så kallade männen inte är hemma. Framåt 6 idag ska jag till min underbara kusin som ska firas för idag fyller hon hela fjorton år! (grattis & puss finaste ♥)

Det här var iallafall vad jag fick med mig hem igår.



och ..


I'M ON THE EDGE OF GLORY



Förra veckans bästa köp, undisar i all ära! (ja, trosorna är i samma färg som den rosa bh:n)
Bilden ger inte direkt någon rättvisa, de rosa settet är med skrikigt i verkligheten.

Jag är nöjd.

I WAS GOING TO BUY A LEATHER-JACKET BUT TIMES ARE HARD



Jag är fullkomligt medveten (tyvärr) om att min blogg ligger ligger lika nere nu som mitt friska tillstånd, alltså fullkomligt! Har varit och jobbat på H&M idag iaf så nu känner jag mig som en riktigt viking som trots förskylning kämpade mig dit. problemet är nu dock att förskylningen blev värre och likaså halsen.

Kom hem med två nagellack och en snuskit fin t-shirt rikare idag vilket gjorde att mitt humör slog volter tio gånger om. Visar er imorgon.
En sista sak som jag glömt att berätta, jag har fått sommarjobb på H&M! hur lyckat? jävligt!

SJUK TJEJ HÄSLAR HEJ FRÅN SÄNGEN

Att må som en gud är väll ingenting jag direkt nu kan säga, snarare jag har mått bättre!
Men när två kattungar kryper upp i sängen så blir man faktiskt en stor smula lyckligare (nästan en hel tårta)

Typ såhär!

Dryg uppdateringen, men det är ju iaf en uppdatering!

BARA EN LITEN VIKTIG DETALJ

Kan börja med att säga att det är gulligt att folk försvarar mig när någon tagit mina bilder (TILL ETT VISST PRIS), men samtidigt så bryr jag mig inte om folk gör det för det är väll bara kul för mig när jag får fin respons i ett inlägg som handlar om insperation. Men att ange mitt namn och skriva elaka saker i någon annans människas kommenentarsfält det är fan inte okej.

Jag är stark nog att stå för mina egna åsikter och behöver inget "pretending chick" som gör det åt mig och speciellt inte när det inte är det jag står för.

som sagt, jag tycker bara det är kul att få respons för mina bilder!
I'm out, fred!

RAZORBLADES

Imorse när jag vaknade så trodde jag nästan att någon hade tryckt ner rakblad i halsen på mig medans jag sov. Jag brukar inte gråta över att jag har ont någonstans men idag var det nästan, notera nästan så illa. Andas kan jag men när jag skulle försöka blåsa på mitt te så kom det knappt ut någon luft, eller ja, jag kände iaf inte att jag blåste utåt om jag nu gjorde det.

Så här sitter jag nu i min ensamhet och ska snart slå på en film (om jag hittar mitt förbannade usb-minne).
Vi hörs när jag mår bättre, tjao.

+ + + + + +



I beigt och svart - awesome, perfecto, göttkött mannen!

Förstår inte riktigt varför inte mamma har hypat mig om dessa innan, de här kommer förmodligen användas i repeat hela sommaren. Nu är det bara mina vita conscious collection shorts som saknas (än så länge, de kommer ju snart) sedan har jag nog hela min färgsamling av shorts! åter igen, göttkött mannen!

Förövrigt så har min helg varit helt fantastisk än så länge, har mest chillat med min underbara pvän. och imorgon tar både han och jag en dag ledigt från skola och resten av livet bara för att kunna umgås en dag extra eftersom att vi sen inte ska träffas på två veckor, hårt men sant. Så snart ska vi krypa ner under ett täcke i fula mjukiskläder och kolla på Sanctum. Fruksallad är given här, henke vet bara inte om det riktigt än.

BEIGE



Mammas gamla shorts som plockades fram i helgen, i övrigt så sitter de ju som en smäck!
Ska även hälsa att det är henkes rooompa på bilden!

CURLY

Känner verkligen att jag blivit någon sorts "lame ass-bitch" på senaste tiden när det kommer till bloggen. Min hjärna tar in så mycket information från praktiken så den har knappt tid med det övriga tänkandet när man kommer hem.

För sekunden sitter jag och ser ut exakt som på bilderna ovan, alltså iför ett väldigt lockigt men ganska naturligt hårsvall. varför kommer det sig att jag bara har lockar på sommarn? bra fråga.
skit samma, nu ska jag äta, puss.


1,2,3,4 TELL ME THAT YOU LOVE ME MORE



1.bikbok 2.h&m 3.gina tricot 4.h&m

Sängen skriker efter mig lika mycket som mitt huvud vädjar om att få gå och lägga sig så, godnatt folket!

JAG KAN DÖ FÖR ALEXANDER McQUEEN


phs: Chloe Shuterman

tom på ord. det är obeskrivligt. så fint. jag kan nästan dö. en dag ska jag äga ett plagg som är bemärkt Alexander McQueen och jag ska vara stolt, stoltare än jag någonsin varit förr.

MAXIDRESS

klänning & jacka, H&M, skor converse

Tvingade ut min syster för att ta kort på min klänning (som i övrigt inte alls är sådär kort som det ser ut på bilden), kan lova att hon var inte särskilt nöjd, snarare pissed för det blåste storm så man knappt kunde se, därav de mer kisande ögonen än vanligt. en lite fråga bara, har jag ätit upp min överläpp eller?

HEMKLICKAT, CHECK +++


Satt och drömde om sommar och plötsligt så hade jag klickat mig hem detta halsband plus tre andra grejer, känns gött faktiskt. tycker att min garderob har väldigt låg sommarfaktor, kommer man in i mitt rum så säger min garderob likom "hej, jag hatar livet" (alltså svart, svart, svart)

Nu ska jag trycka i mig ett par kanelgifflar med mjölk, slänga mig på soffan och se om tv:n tillåter mig att hitta någon grym film att se på. peace out!

S.P



Dog tio gånger om när jag såg den här bilden på Sasha Pivovarova.
Färgbomb till all ära men att brudan är så jävla snygg går ju heller inte att neka.

I övrigt så sitter jag i skolan och ska göra en anti-reklam på estetisk verksamhet, roligt? nja, inte särskilt när ideérna verkligen inte sprudlar i huvudet på mig för tillfället, sucky.


THE EARTH IS WARMER WHEN YOU LAUGH

Världens finaste kattungar flyttade hem till mig i helgen, dem har verkligen fått mitt hjärta att smälta så all min tid går åt till dem nu. Obi-Wan Kenobi och Anakin Skywalker fick dem heta och ingen kunde väl vara nöjdare med namnen än jag? Nu ska jag iaf tillbringa resten av min kväll till plugg och kvällsmat med min fina familj! Regnet öser ner så en film tillsammans med min bror (som är hemma!!!) kanske också kläms in någonstans, hoppas hoppas!
Fred ut, höres imorgon.

SNEAKPEAK



Har letat efter den perfekta långklänningen i över ett år men har liksom aldrig hittat någon som sitter bra. De är antingen för tighta, för långa eller för uringade (ni som känner mig vet att jag aldrig skulle sätta på mig något urringat). Men så när jag stog och packade upp varor på lagret för några veckor sedan så hittade jag den här, sprang och prövade, drog och klämde, och den satt som en smäck, Längden slutade några centimeter över fötterna, klänningen täckte bröööna och åkte inte ner (tack guuud) och var alldeles perfekt luftig.

199 pix, från H&M alltså.

MINDRE GO

 


skjorta, H&M. Tröja, Gina Tricot. Jeans, Cheap Monday.

Tog för första gången tummen ur röven och tog kort på dagens, en trött och jävligt vidrig tjej hälsa iaf hej här hemifrån! Nu ska jag strax lägga upp ett inlägg från vad jag fick med mig hem från jobbet idag.
hejhejhejhejhejhej, hej så länge.

WHAT WE FEEL


Två bilder från i onsdags när vi var i karlsborg och chillade med resten av el media.

Dagen har bestått av jobb, räkmackor och italiensk glass - gott!

MÅNDAGENS I DO THINK SO

topp - H&M, shorts - Cubus, solglasögon - Bikbok

Tog en runda genom mölltorp med amanda där vår destination var Ica. Köpte glass och drog oss vidare mot till Larsson en stund där bollplank hölls i full gång, men eftersom att jag och amanda har gamla krigskador från att gå så långt så placerade vi våra bootys på gräsmattan istället tills det började blåsa så mycket att det kom krus i mina ögon och mellan mina framtänder (rockigt? a jo.). Men nu är jag iaf hemma och är hooongrig, men ingen mat till fröken matilda som ska jobba imorgon.
puss puss, puss.

SIGNS: ARMAND VAN HELDEN MIX



Bland de bästa låtarna i hela världen (dock sjukaste videon).
Återkommer när jag har bättrat på brännan och självklart fräknarna!
fred.

KVÄLLSMAT



kvällsmat med lillsyrran, nu tänker jag glo framför tvn och efter det duscha.
godnatt på er!

THE KIDS DON'T STAND A CHANCE



via: knight cat

PAINT ME A PERFECT PICTURE

Lyckas aldrig riktigt knäppa en bild på kläderna jag haft i skolan därför att de åker av direkt när de kommer hem och ersätts av en bikini. En timme och tusen fräknar senare tog var jag redo att lämna solen för ett tag och slängde då på mig min underbara klänning/kimono från H&M som just i skrivande stund sitter på min kropp.
Nurå? GOSSIP GIRL!

(yup bananas, helt osminkad - skönt!)

G'NIGHT PART 2

ps. har precis insett hur dåligt jag uppdaterat den här månaden.
Jag lovar att jag ska bättra mig nu, har faktiskt laddat upp med lite grejer för hela veckan och mer blir det nog till helgen också! puss på er, godnatt!

G'NIGHT




min eftermiddag tillsammans med min fina syster.

THESE ARE CRAZY NIGHTS



Rotade fram en del kläder som legat längst ner i min garderob under vintern och fick fram den här, och insåg att det här kan vara något bland det finaste jag äger .. Fick den förövrigt av min underbara pojkvän för nästan ett år sedan. Ryggen är verkligen helt fantastisk.

Den kommer alltså från monki för den som undrar.

YOU MEAN THE WORLD TO ME



Kom hem från Henrik för någon timma sedan och det slog mig redan när jag satte mig i bilen att fan, nu är jag ensam igen. Det kommer inte komma någon på minst en vecka som plötsligt kan omfamna mig bakifrån och viska i mitt öra att han älskar mig och ingen som kan få mig att skratta när det verkligen behövs, aldrig på det sättet. För då jag är som lyckligast, då är han där. Även om jag är nära honom en hel helg eller en hel vecka så känns det alltid som om jag inte fått vara tillräckligt nära när det väl är dags att skiljas, om man blinkar är liksom allting över.



FUCK THIS

Är så jävla arg att jag vill dö just nu. Jag känner mig helt handikappad utan photoshop och jag har varit utan det i över en månad nu, och det början fan stiga mig åt huvudet. Jag kan inte fixa ljus och snygga redigeringar längre. Jag vill verkligen hänga mig själv, ska ringa till Windows imorgon och se om de inte kan skicka mig en formateringskvia så jag får igång på Linus dator igen för det här går inte. ännu en gång .. Jag vill dö.


QUESTIONS AND ANSWERS

Hittade ett mail i min inkorg när jag kom hem från skolan idag.
"hejsan.. tänkte bara fråga vad du alltid gör i nässjö? och sen undrade jag om du kunde visa en bild på dig utan smink? kram"


Svar: Jag har en världens finaste pojkvän i nässjö. Det är därför jag oftast är där på helgerna eftersom att det är ganska svårt för oss att ses på veckorna då vi båda har skolan. Angående en bild utan smink så kan jag säkert fixa det. Annars finns det osminkade bilder på mig här.

VIRKAT, KRÅS OCH JEANS

Valentino ss 11 via knightcat




IT FUCKS WITH YOUR HONOR





Mitt liv leker just nu och för tillfället kommer bloggen i klämm, rätt hårt!
Helgen har annars varit grym, den har spenderats med en hel bunt sköna människor, samt att ölands gänget nästan var i full trupp (det var bara linus och dennis som saknades). Fredagen gick åt till att grilla hos Henkes klasskompis John där vi bla. spelade "jag har aldrig" som har blivit någon slags el classico när vi festar, mycket snack, skratt och att äta pan pizzor mitt i natten.

När lördag och valborg kom klampade jag, henke, ricke och krille in hos dala där underbara människor befann sig så kunde kvällen inte bli annat än asbra! Jag har aldrig där också, som till sist blev jävligt personlig men vem bryr väll sig om det så länge man har kul liksom? kan ro på med en hel bok på helgen men jag tänker nog avsluta rätt fint där. I punkt och pricka var det iaf en av de bästa helgerna på fruktansvärt x1000 gånger på länge.

Höres people1

RSS 2.0