DEAD GIRL IN THE MIDDLE OF THE FLOOR

Gick in på min sjunde dag som sjuk nyss, härligt!
Jag saknar så mycket näring att jag gång på gång får ångestattacker och är helt övertygad om att jag kommer dö vilken sekund som helst. Undrar hur många kilo jag egentligen har gått ner, tror faktiskt inte jag vill veta, kan se mina revben och jag har nog aldrig sätt min ryggrad så väl i hela mitt liv .. JAG BEHÖVER GODIS!!!!!!!!!!(fast åandra sidan, helt plötsligt blev jag redo för beach'10). Dessutom trodde jag att om jag skulle bli frisk om jag gick ut och la mig utomhus inrullad i ett täcke, och såklart så blev ju inge bättre av det. Imorgon ska vi även ringa in till vårdcentralen och se vad det är för fel på mig eftersom jag inte gör några framsteg..

Nu ska jag kolla på Cougar Town (som förövrigt är världens skönaste program) & Bring it on (In it to win it & All or nothing).


IN MY HEAD




Jackan med stort J från Ellos.se blir din för 899 spänn.

Medans jag fortfarande ligger hemma, andvänder allt förmycket nässpray, halstabletter och alvedon så har jag egentligen ingenting att berätta, är förmodligen på fötterna igen i slutet av den här veckan eller liknande.

ONE LOVE


Nu fungerade det att lägga in bilder igen, så de var dessa bilder jag skulle lägga in igår, tagna av min alldeles egna mathilda! hih, sista bilden ser jag ju helt störd ut men det gillas.
Idag har jag jobbat fem timmar och jag är slut i hela kroppen så nu drar jag och pappa och käkar mat på sibylla.
pussss

ARG

åhhhhhh får seriöst ett utbrott, hatar hv, kan inte någon bara ta och köra över deras äckliga lag med en snömaskin så vi slipper skiten? när jag ändå är igång och har damp såhär på kvällskvisten så kan dom ju lägga till ett "i" i sitt namn och byta namn till hiv. nu går jag och cuttar av mina handleder och sen går jag och lägger mig, godnatt.

ps.)="¤&"?%%/%/%/?Q??(¤`Q¤)?= dör

LIKE THOSE DANCING DAYS


Några bilder från gårdagen, asnice kväll verkligen.

NO FUN IN THE HOUSE

jag hatar personen som kom på "man mår som man förtjänar"
vatten, film och lite till vatten blir mina vänner idag.


TAKE A MINUTE

för två minuter sen tänkte jag egentligen skriva det här inlägget och jag tänkte även nämna att jag inte var trött, jag tar tillbaka det. nu är jag så trött att det är läskigt svårt att hålla upp ögonen. Imorgon ska dagen spenderas med linus och emma vilket betyder att någonting roligt kommer hända, det gör det alltid tsm med dem. Nu mina vänner ska jag sova, godnatt!



VI GÖR OM DITT HJÄRTA TILL EN STEN


var helt hundra på att det var min tunika som kom med posten idag och till min förvåning så öppnade jag paketet och den här lägg istället där i, gissa hur länge jag har väntat? LITE FÖR LÄNGE men åh vad lycklig jag är.
H&M garden collection i mitt lilla lilla hjärta av sten!
puss

YOU'RE LOVE IS A DRUG


bilder tagna i förrgår.
tröja Lindex / jacka H&M / Halsduk Jc

och där fångade ni även mig utan smink med, niceee.

HEY

Har jobbat tre timmar och jag är helt död (ha-ha).
Som tur är har man världens bästa bror som förgyller tillvaron och gör allt seriöst mindre oseriöst, dock råkade jag klubba honom med min kratta eller "kvast" som jag så fint säger (too much harry potter). Trodde att jag var påväg att dö när jag kom hem men när pappa stod i dörren och log mot oss som aldrig förr och sa att vi äntligen ska sätta upp husvagnen på öland nästa helg igen och han föreslog att han kunde släppa av mig i nässjö blev jag helt #)%)#)="/"/"/ (ASGLAD) och glömde bort att jag skulle dö. Nu ska jag duscha, jag är äckliggggggg hähä

I LOVE SPRING


HE COULD BE THE ONE

drar till skövde med mathilda och (simon) eller?
har med mig kamera, så bilder kommer upp senare. haha dessutom hade jag världens ångest om vad jag skulle ha på mig, men jag tror jag har löst det nu. hehe. xx


IT'S ALRIGHT HERE


Min räddare i nöden, lovar!
Imorgon är vi "lediga" så jag och mathilda tar en tripp in till skövde och bosätter oss på ett utefik hela dagen (typ). Sen ska jag förtjäna pengar, vilket motsvarar jobba. nu ska jag ut igen ett tag igen, xx

HERE COMES THE SUN


ÅH BILDBOMB TYP! haha, kan vara ett av de fulaste orden jag vet ..
fast i det här fallet är det ju det. Önskade att jag hade haft med kameran till skolan idag för när jag, Mathilda & Fanny (förövrigt så är de något av det bästa jag vet) satt utanför skolan och väntade på bussen samtidigt som vi solade såg jag framför mig en sjuukt mysig bild, men hepp, vem har med sig kameran till skolan om man går media eller? Inte jag iallafall.

Angående bilderna så är jag så förbannat efterbliven, jag sa till mig själv "VAR SERIÖS" mhm, när jag kom tillbaka hade jag med mig två seriösa bilder på mig själv till datorn, ja och det är den första och sista bilden, och den sista bilden tappade jag även kameran i huvudet på, så gissa vem som satt och asgarva åt sig själv sedan ändå? fufu, vad dålig jag är haha. NEJ UT I SOLEN IGEN MATILDA!! bye
xx

WHY STOP WHEN YOU ARE ON THE TOP?


Forfarande, Alexander McQueen - död som levenade .. ändå världens bästa designer.
Tanken slog mig just att det aldrig mer kommer bli några fler McQueen-visningar, deppigt värre.
Men även om han helt klart var den bästa så finns ju även mina "nästan lika mycket favoriter som alexander" märken, typ Stella McCartney (det är någonting med dem som börjar på Mc alltså), Chloé, Alexander Wang & Celine. Hade Mc donalds gjort kläder hade det helt klart varit ett av mina favorit märken också eftersom det börjar på Mc det också, tänk er typ stora hamburgeklädnader, fan jag tror jag börjar bli trött för just nu har jag förbannat roligt åt allting .. till och med min taklampa med motivet av en sol .. ehm .. kul.
godnatt fellas!

ps. blir typ (/#)¤#" så glad (asglad) för att statistiken bara stiger, wow. välkomna eller något!


GOODBYE TO YOU


PINK PARTY


Lycka för mina extremt fula naglar.
och jag behöver väll inte ens säga vad jag har köpt det va?

I LOVED YOU FIRST



Jag kom inte längre än till Garaget och tillbaka sen kände jag, vad fan gör jag ute och går en söndag?
så jag gick raka vägen tillbaka in till köket plockade åt mig allting jag kunde hitta som hade med socker att göra, sen gick jag upp och fastnade här framför datorn och här tänker jag sitta hela dagen, haha.
xx

Shorta morfar / tröja&tights H&M / skor Scorett / Halsduk JC / solglasögon / Gina Tricot

HEY! I'M IN THE BAND

godmorgon guapas! nu tar jag och städar mitt rum lite sen drar jag ut i solen och tar bilder.
updaterar senare, xx!


PRICKIGT


Kommer ni ihåg att jag berättade att jag köpte världens sötaste short i Grebbestad? Här är en liten sneakpeak på dom, haha.

A CONFESSION


haha okej, gissa om jag känner mig som världens fjantigaste 16-åring?
men jag är iallfall ärlig, där har ni en av alla mina hemligheter! Miley Cyrus är grym! haha


BUSTIER


H&M, kommer ut någon gång i April.
Jag som sagt att jag aldrig tänker använda någon Bustier bara för att jag själv känner mig som en strippa i det, men den här var så himla fin och så pass lång att till och med jag smälte lite och faktiskt skulle kunna överväga att köpa .. för 299 kr.

AND I WILL TRY TO FIX YOU


Mina favoritpjucks tänkte svika mig för ett tag sen när dragkedjan bara för att jag av någon anledning fick för mig att trycka ner fötterna i dem när jag hade raggsockar, det kan jag lova att det gillade det dom inte och två sekunder efter sa kedjan bara swich och den sprack, aj aj! Nu ska jag bara ta tummen ur och lämna in dem hos gammle skomakaren! xx

IGNORANCE


Ni vet den här som jag beställde från H&M's "The Garden Collection" som jag fick ett svar på att den inte skulle komma med tanke på att den var slut i lager, men gissa vem som fick ett mail idag från H&M där det stod att den kommer på posten i slutet av den här månaden? jo jag. Jag är så glad att mina smileband borde snart fastna med världens största leende. Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag återgå till läsandet av vaddå? jo klart, min harry potter-bok, igen .. take care guapas! xx

CONVERSE


Medialektion och tre conversenördar sitter bänkade framför varsina datorer och väntar på att klockan ska ticka iväg och bli ett så vi får sluta, vilket motsvarar ca tio minuter kvar!


I'M JUST LIKE YOU

Har kanske en miljon oviktiga saker att göra just nu men jag är för lat för att hinna med ens en av dem.
Medans jag egentligen borde plugga kamerans alla delar (PÅ ENGELSKA!!!!!!!) så ligger jag istället på sängen och tittar ut över mitt lite för stökiga rum och funderar på att böja mig framåt och ta tag i min harry potter bok men jag är för trött för att läsa och jag är för lat för att trycka på playknappen på datorn och sätta på en film. det här är ganska galet, jag är otaggad från tårna upp till huvudet, men ändå ska jag försöka på något sätt ta mig upp härifrån så fort som möjligt .. och nej mina vänner, jag väger inte 200 kg, men det låter ju faktiskt som det haha.
xx

ps. tror att jag egentligen ville säga med det här inlägget att jag inte orkar updatera särskillt mycket idag. haha.


MAKE ME A DEAL, AND MAKE IT GOOD FOR ME


Fler bilder från Grebbestad, åh vad jag längtar tillbaka..

I LOVE YOU, I LOVE YOU, I LOVE YOU

Kommer ni ihåg att jag lovade visa er bilder från en topp jag köpte i stan? ja här är den iallfall efter många om och men ..


och sen var det ju toppen från garden colletion som jag nästan bor i ..


YOU AND ME COULD WRITE A BAD ROMANCE


Vogue Nippon.
förmodligen bland det finaste som har publicerats i en vogue-tidning.

DON'T WALK AWAY FROM SOMETHING WHEN IT'S DEAD

Har legat i sängen sedan igårkväll och gick endast upp förut för att hämta någonting att dricka, borde kanske ha fått liggsår vid det här laget men nej då, inte riktigt än. Hudvudvärken är tillbaka och jag undrar om det beror på att jag faktiskt börjar bli sjuk igen eller om det beror på att jag sitter lite för mycket vid datorn. Dessutom är jag så otaggad på allting utom min harry potter-bok just nu att jag faktiskt sa nej till middag hemma hos mormor som förmodligen lagar världens godaste mat, och då mina guapas,  då är det något som inte riktigt är rätt ..
nu ska jag iallfall fortsätta i mitt läsande på harry potter och det flammande bägaren, vänta på bättre tider och försöka koppla bort att skolan börjar imorgon.

jag ger er här i min "stora noll-insperation för tillfället" stund, en bild från grebbestad.


WHEN THE SUN GOES DOWN





känns så skönt att slippa se snö vart man än vänder sig, idag har jag dessutom hunnit med att springa barfota på stenar som faktiskt värmde under fötterna, ätit ute i linne och upprullade jeans för första gången iår, shoppat världens sötaste rödprickiga short för fyndiga tjugofem enkronor på sportshoppen, suttit vid hamnen med världens finaste kusin och kollat ut över havet, blivit kär i en träningsoverål och valt vem jag ska gifta mig med när jag blir stor. Ibland är livet bara för härligt, dessutom fick jag höra av min underbara farfar att han älskade mig idag, sånt kan man ju aldrig få nog utav! nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt för att åka hem tyvärr, godnatt fellas! xx

ps. hoppas ni har haft en grym påsk! i know i had.


AMUSEMENT

Har inte updaterat idag särskillt mycket pga. att jag har varit grinig hela dagen, så istället för att skriva ett helt inlägg som beskrev hur sur jag var väntade jag istället med att skriva ett tills det hade gått över. idag har vi firat farfar med släkten och imorgon ska vi bada i ett badhus med kusinerna och shoppa. Efter det ska jag träna tillsammans med min moster och sola. På kvällen ska allihopa ut och äta, dessutom kommer en hel del bilder tas imorgon så dem får ni se då istället för långa meningslösa texter, godnatt!

ps. nu blir det världens vidrigaste film "Amusement"


I HOPE YOU FIND IT

har inte updaterat någonting idag eftersom jag har varit skövde i stort sätt hela dagen och när jag kom hem därifrån så har jag umgåts med fanny.

Och vad jag gjorde i skövde? jorå, jag var där tillsammans med mathilda och julia som sällskap och jag skulle inte köpa någonting till mig själv, på sätt och vis så höll jag löften men jag köpte istället en klänning till mamma som jag visste att hon ville ha, haha. godnatt fellas, imorgon åker jag till Grebbestad!


RSS 2.0