HÖSTTRENDER:


"The gold economy" - kläder, detaljer i guld.

"Under Wraps" -
Lager på lager, mycket stickat.


"The long view" -
långa längderna hänger kvar efter sommaren, byxor, kjolar ska även vara långa (och vida).

"Hue New" - kläderna ska gå i samma färg men med olika nyanser.

"Man up" - Maskulina kläder, kostymer och mycket herrinspererat.

"Fur real (faux, too)" - Päls, helst stora.


Klingan visade, jag gick in på style och visst hade hon helt rätt.
dock finns det inget fulare än vida byxor och kjolar så jag dör typ hellre än att sätta på mig några vida kläder som underdel, jag håller mig till tightsen & stuprörsjeansen, punkt slut. over and out.

Nu åker jag till ica och köper chips och en stor godispåse för att sedan hem och krypa ner undertäcket och starta en bra film, är lite sugen på Alice in Wounderland fast ändå så vill jag se klart på hannah Montana säsong 3. vi får se.

puss.


GODNATT ..


.. nu går jag och lägger mig i sängen och kollar på hela säsong 3 av Hannah Montana.

RETRO GLASSES



Två bilder på mina nya solglasögon som jag köpte i Kalmar på Bikbok.
hur snygga? har letat efter perfekta sånna här för länge nu, och wooow vad glad jag blev när jag äntligen hittade ett par.

WEEKDAY FAVORITER

Lite favoriter från Weekday.


SUCK IT BITCH

När jag satt på Öland så var det enda jag vill under nästan en veckas tid hem, nu vill jag inte hem längre .. jag vill vara överallt annat än hemma. Jag saknar att träffa folk, hitta på någonting, att alltid ha någonting att göra. Nu sitter jag bara hemma framför datorn, jag har ingen lust att åka ner till badstranden och gissa ifall det finns några jag känner där hela tiden, alla är så upptagna hela tiden och det är nog ta mig fan det jag saknar mest av allt med Öland, att ingen var upptagen, det fanns ingenting som hette planera, tid existerade inte.

ÖLAND DEL 1


part 1 eller någonting ..

SNEAKPEAK



EN DAGENS

Mitt photoshop lackade ur imorse och det resulterade med att jag nu sitter med ett nynerladdat photoshop CS3, ganska gött ändå! Blev några dagens förut iaf så here you go:


Skinnjacka & topp (ny) - H&M, Avklippta jeans - Crocker, solglasögon - Bikbok

OM GÅRDAGEN OCH DAGEN ..

Det bara kliar i fingrarna på mig, jag vill uppdatera hela tiden men jag har verkligen ingenting att skriva om egentligen. Såklart har jag ju iof sig Ölandsbilderna men jag ska bara göra iordning dem lite och sen så är de klara, gissar på att de kommer komma upp ikväll någon gång.

Förövrigt så spenderade jag min tid framför Photoshop cs4 igår och pillade ihop lite bilder med actions och sånt, det var jättekul tills jag kom på att bilderna inte alls såg ut som det skulle, jävla %()#)#"".
Senare började jag kolla på "The last song" som Miley Cyrus är huvudpersonen i. Satt och lipade lite i förtio minuter och efter att den var slut gick jag och la mig. så ungefär så spännande var min gårdag, haha.

Uppdaterar lite senare på outfits, Ölandsbilder och om nya saker i min garderob.

xx

GOING AWAY


via vanillascented

föll direkt för de här bilderna, särskillt den översta.

NEW WARDROBE


NATURALLY




Jag är tillbaka på banan igen guapas!
Har haft det grymt på Öland tillsammans med en massa sköna människor, men tyvärr så varar ingenting förevigt så nu sitter jag hemma i min datastol igen och funderar på att ta en liten powerwalk.
I vilket fall så lägger jag upp lite bilder och texter från Öland senare, alltså hörs vi då mina kära!
xx.

ps. angående bilderna så är dom tagna för någon halvtimme sedan, helt osminkad, naturlig, the naked truth eller vad man nu väljer att säga.

LÄGESRAPPORT NR 2

Har inte och lär inte uppdatera mer förän lördag, jag njuter av semestern.


INSPERATION





ÖLAND


    
  
(KLICKA PÅ BILDERNA)

Här får ni en kort update från Öland, vi lever livet.


VECKANS SKÖNASTE KOMMENTARER (ÄN SÅ LÄNGE) :

  • "Jag har ett myggnät på huvudet, om någon kommer och vill mucka så %(#)%%) (ceperycker med huvudet) "
    - Alice med hov på huvudet

  • "OH NO, it's fladdering!"
    - Emma Lindströms kommentar efter att linus smällde till hennes lår.

  • "Man väcker inte någon klockan TIO på morgonen"
    - Adams komentar efter att ha blivit väckt lite för tidigt.

LÄGESRAPPORT!

tjena guapas! har precis proppat i mig en måltid som bestod av färskpotatis, fläskkarré, bearnéssås och ett berg sallad, mums. Har spenderat den mesta delen på stranden tillsammans med familjen (förutom Linus, ogillar) idag. Imorgon ska vi nog åka till Kalmar och shoppa på deras stora shoppingcenter, men nu ska jag ta med mig min lillasyster ut på en kvällspromenad i solnedgången, kameran åker med, xx.




.. föresten, världens coolaste bustier? a. från H&M för 129 pix!


MOT ÖLAND

Nu packar jag ner min alla mina kläder och tar min allt för stora resväska
och åker vidare mot ÖLAND! hör av mig snart, puss.

ÅNGESTEN BUBBLAR


Just nu ligger den här på H&Ms hemsida och bara väntar på att jag ska trycka på beställningsknappen, för första gången på väldigt länge kan jag tyvärr inte klicka därför att jag inte kan hämta ut mitt paket pga. att jag ska åka till Öland, känns hemskt verkligen. Tyvärr kan jag inte heller be mina kära bror att köpa det här åt mig i försenad födelsedagspresent heller eftersom han liksom jag åker bort. livet suger, jag känner verkligen hur jag dör inombord, typ världens finaste klänning.

för er  som faktiskt har chansen att beställa klänningen, 249 pix går den på för er.
pusss.

DAGENS:


Topp - H&M "fashion Against Aids", Shorts - Crocker, Skor - Converse, Väska - Only och diverse ringar och armband.

THE KIDS



DET SENASTE DAGARNA ..

hallå! har helt glömt bort att jag äger en Nikon D60 de senaste två dagarna men nu idag kom jag faktiskt ihåg att jag hade en så det har det tagits minst 100 bilder med kameran som jag ska lägga upp lite senare, så fort jag har hittat en USB-kabel.

NY KATEGORI!

 



Tyckte att en ny kategori skulle sitta fint såhär innan jag åker om cirka tolv timmar.
Harry Potter heter den nya kategorin och ni som känner mig borde faktiskt inte vara förvånade, inte ni som följt min blogg ett tag heller för den delen, haha.

ps. kolla trailern, blir typ som en lyckopiller. får allvarligt talat rysningar.

SEEYA!!

Vet ni vad mina vänner? Imorgon tar jag tåget till Nässjö i en vecka och efter det drar jag vidare till Öland i två veckor. Kan bli lite segt med uppdateringar, men håll ögonen öppna för det kan slinka in ett fåtal inlägg framöver, eller det ska slinka in ett par rättare sagt!

Vi hörs, ha det bäst! xx

VOGUE


PERMANENT DECEMBER


Skjorta- MQ, Jeansshorts- Dr. Denim jeansmakers, Solglasögon- Gina Tricot & Diverse smycken Nelly.com, H&M, Glitter & Lindex

XOXO

Nu sätter jag på ett avsnitt Cougar town sedan går jag och lägger mig.
godnatt!

NEW IN


Lite nyheter eller ja, eller den översta hämtade jag ut igår och kommer från H&M.
Jeanshortan kommer från MQ och har bott i min garderob i snart en måndag och harembyxorna är mina sedan två veckor tillbaka, även dem är från H&M.

Har en massa saker jag inte har visat er, ska försöka bli bättre.
xx

WAKA WAKA


Pappa föreslog kinamat ikväll eftersom att resten av våran familj har "övergett" oss. Linus åkte till Udevalla och mamma och alicia åkte på ridtävlingar så FINE tänkte vi. Efter det ska jag åka till alexander tillsammans med mölltorpseliten (haha) och sedan kanske även ida tar en sväng förbi :) Våran dummaste men även roligaste idé för kvällen är att vi har tänk cykla (kanske 20 pers) upp till Karlsborg för käka mjuuuukglass. Det borde ju jag fixa lätt som cyklade flera mil igår.

Tänkte förövrigt ha på mig klänningen som är på bilden (Victorias bild) jag i rosa är ju inte varje dag liksom..
xx

EN MASSA ONÖDIGT VETANDE ..

Har lyckats vända på dygnet eller ja, rättare sagt lagt min sömn åt sidan eftersom jag bara sovit tre timmar inatt. Efter att ha vridit mig lite för länge och läst Harry Potter och fenixorden lite för lite gick jag upp och placerade mig framför datorn där H&Ms nyheter nu kommit ut på sidan (för er som inte redan visste).

Nu tror jag att jag tar mig en tripp till Skövde eftersom att dagen inte verkar ha särskillt mycket mer att bjuda på.
xx.


RSS 2.0