A BEAUTIFUL MELODY, WHEN THE NIGHT'S SO LONG

"Cause there is no guarantee, that this life is easy,  when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark  That's when I look at you,
but where are you now?"

I DIDN'T JUST SWITCH TEAMS, I ALSO LEFT THE GAME


nytt nagellack från Wet n wild, färg pastell orchid från nelly.

I NEVER PRETENDED TO BE SOMETHING I'M NOT ....

Ibland är söndagar bland det finaste som finns och ibland finns det dagar då jag bara hatar dem, idag är en sån dag. en sån dag då jag önskar att söndagar inte existerade för det är sånna här dagar man sitter och tänker igenom allting man gjort, hur saker kommer bli och hur saker har varit. Jag får alltid ångest över framtiden för jag vet aldrig hur den ska sluta, jag vill ha koll. Det är nog därför jag gillar att göra saker flera gånger, jag tröttnar liksom inte för jag gillar att veta hur saker och ting slutar.Jag är så dålig på att sätta ord på saker och ting och verkligen få ut vad jag egentligen vill säga, tror jag mest är jävligt förvirrad. iof är det jag som har mig själv att skylla, ingenting kommer förändras om inte jag bestämmer mig för att förändra det, och oavsätt vad jag känner, så är det vad jag gör som spelar någon roll.


(drar till världens bästa mormor och morfar och käkar nu, ska bli jäklig
skönt att äta mat för första gången den här helgen eftersom jag inte räknar mackor och youghurt till mat.  xoxo)

A SHAME YOU WASTE IT WHEN YOU BREAKING ME SLOWLY



Jag frågade pappa igår att "ifall det aldrig mer blir varmt i sverige, kan vi flytta utomlands då?" då svarade han att "då tar vi vårt pick och pack och drar så långt härifrån vi kunde komma" hoppas att vi tar vårat pick och pack och drar snart då för jag fixar snart inte den här kylan längre, deppar snart ihop. har lust att tejpa fast sommarbilder på fönstren så det ser ut som att det är sommar ute. dör.

(sorce)

NUDE NUDE NUDE NUDE NUDE NUDE NUDE NUDE NUDE


Kavajen kommer från Gina Tricot, de två vita tröjorna och klänningen kommer från monki och skorna kommer från Giuseppe Zanotti.

Just nu är jag så jävla lycklig över att vara brunett, mindre lycklig över att det är vinter och inte vår/sommar.

CAUSE YOU AND ME WERE MEANT TO LAST FOREVER


Mina nya homies från Nelly.se & glitter.

I REALLY FUCKED IT UP THIS TIME, DIDN'T I MY DEAR?



Nu är min paus ganska över, det har varit äckligt skönt iaf! Ska strax åka till fanny och gör iordning mig sen ska vi nog stressa som två idioter. Igår hämtade jag ut paketet från nelly, först hade mina päron slängt lappen så jag inte kunde hämta ut den men klippsk som jag är så hade jag inte slängt min orderbekräftelse i mejlen så den skrevs ut och när mamma väl mötte mig på ica så trofan att hon glömde lappen, gick ju bra endå, men jag var en sekund från att få ett utbrott därinne, haha. niceeeeeeeeeeee. xoxo

BLOGGPAUS / BLOGGPAUS / BLOGGPAUS / BLOGGPAUS


Vet ni vad? bara någon nämner ordet blogga, mår jag mest bara dåligt och självförtroendet skunker ner till bott. Jag känner mig nästan tvingad till att blogga av mig själv,  fast jag egentligen inte alls har någon lust, jag behöver andas, ta in ny isperation. för att göra en kort historia egentligen ändå kortare så säger jag - Jag tar en paus i ett par dagar. återkommer nog efter veckans slut. xoxo

WE JUST DROPPED THE BOMB ON WRONG PEOPLE

 

Christopher Kane t-shirt. funderar på att bli bästa homie med den där Kane och be om lite gratis kläder.


SOME SAY I NEED TO BE AFRAID OF LOSING EVERYTHING



Tycker att det kan snön kan lägga ner nu och istället kan solen börja visa sig lite för jag är så himla trött på det här mörkret, den här kylan och alla tunga, tjocka kläder! I somras sa jag "fyfan vilken tråkig sommar det har varit" och nu kan jag säga att den verkligen var rolig mot vad det är nu, nu är allting bara så grått, tråkigt och deppigt. bilderna visar nog två fantastiska stunder i somras, Rix fm och öland, xoxo

IT'S WHAT YOU DO THAT MATHER, THIS IS YOUR MOMENT

hoppsan, kom åt beställ knappen på nelly, hähä.


AND THE WORLD IS WARMER WHEN YOU LAUGH

KLICKA HÄR

WHAT MIGHT HAVE BEEN A LOST, DON'T BOTHER ME


dagens består av klänning cubus, leggins fannys, skor converse, halsduk JC, tröja och jacka H&M = GÖTT!!1

NOTHING IS EVER OUT OF REACH, SO DREAM, DREAM



Haha, egentligen borde ingen i hela världen få se mina cambilder men idag är ett undantag. efter att ha legat i soffan alltför länge, pratat om gårdagen med världens bästa bror och kanske läst lite för många bloggar ska jag äntligen ta mig i kragen och dra ut och gå. shaos habibis, xoxo

bilderna är tagna igårkväll

I HATE TO SOUND SO TRUE BUT I MEAN NOTHING TO YOU


drar till tibro och träffar några av världens bästa människor ikväll, xoxo.

PEOPLE SAY THAT I THINK TO MUCH, AMARULA TREE



Har sökt sommarjobb idag på kanalkiosken och jag tycker att jag är grymt duktig. Nu ska jag gå ner till min stora godispåse och krypa ner i soffan med en bra film. xoxo.

PERFECTION PERFECTION PERFECTION PERFECTION

Så fin kropp, dör, får ångest .. hej nu drar jag och tröstäter......


%#%(#%()#)=%)=#%()=#()=%()=#%()="""%)="%()="%()="

jag är pissed, så jävla förbannad.


I STOLE MY IMIGE FROM AN ANONYMOUS SORCE


Klänning från Cubus som jag köpte förra vintern men som jag aldrig har andvänt utanför huset någon gång, den har alltid gått mig långt under knäna men i söndags tändes en lampa i mitt huvud (vilket har börjat bli ganska ovanligt) som sa åt mig att jag skulle sätta en toffs på insidan av tröjan OCH TJA TRÖJAN, den blev ju kort.
xoxo.

AND ALL YOU WANTED WAS SOMEBODY WHO CARES

Jag tog bort inlägget jag skrev för ett tag sedan, känner mig som ett emo när jag skriver sånt där, hähä men det är sånt som alla gillar. Nu ska jag städa klart mitt rum och sedan kolla på världens bästa harry potter som får mig att känna mig som världens lyckligaste, xoxo.

THIS IS SMALL TOWN MUSIC, THIS IS BIG TOWN MUSIC


Medans jag håller på och frisknar till och låter bloggen vara något av det tråkigaste som finns så kan ni få höra min lycka just nu, Hockey - Song Away

DU BRUKADE LYSA UPP ALLA RUM DU GICK IGENOM.


Blir så äckligt glad när jag ser den här bilden, påskafton, fantastiska människor, värme, bara ben, grillning, MIN BLÅA MOBIL<3 känns som om det var en evighet sedan jag såg solen, kommer knappt ihåg vad värme är för någonting. xoxo

ps. jag är fortfarande sjuk, därav den dåliga updateringen.

BUT NO ONE EVER SAID IT WOULD BE THIS HARD ........

Jag har nog aldrig haft så ont i kroppen någonsin som när jag vaknade imorse, det kändes som om ryggen hade gått av, som om det brann i öron och hals och dessutom kändes det som om mina tänder vad nära på att trilla ut, men med flera alvedoner, film och haltabletter så har alltid nästan gått över och jag mår nästan bra igen, eller jag är riktigt jävla förkyld och är fortfrande rätt hes men jag orkar inte vara hemma längre, jag verkligen inte det. så imrogn hälsar jag hej till skolan och heido till soffliggaren, nu duschen!
xoxo

IN THROUGH YOUR WINDOW THE SKY WILL FALL



varför kunde jag inte blivit sjuk mitt i veckan för? var det verkligen nödvändigt att bli sjuk sådär lagom när helgen började .. men just nu skulle jag faktiskt vara glad om jag fick gå i skolan men jag tror inte jag har ork till det. Hade iallfall ork till att åka till ica och köpa nya elle och en godispåse med mamma och systeryster. Förövrigt så gillar jag inte alls den nya Gucci-kampanjen som ni ser på bild nr2, vad fan har kläderna med resten utav bilden? jag tycker att kläderna ska ha ett samband med resten och det har det verkligen inte, ingenting hänger ihop.

Och en sak till när jag läste ur tidningen att man kunde köpa en kompass designad av artisten taken by trees, vilken artist tror ni inte hoppar igång då? jo taken by trees, jag menar hur stor är chansen?

SÅNT DÄR SOM NI EGENTLIGEN INTE BEHÖVER LÄSA

Har precis varit nere och hämtat ett nästan tomt makaronpaket som jag tänker ta slut på. linus har lagat sin dator och jag hade verkligen glömt hur gött det var och sitta vid den även om jag nästan aldrig har tillåtelse till det ändå, syskonkärlek eller hur? Så tänkte att jag lika gärna kunde skriva ett kort inlägg här medans han ändå inte var hemma. Är sjuk, därav den kassa updateringen och den extremt tråkiga isperationen, just nu har jag mest bara lust med att dö för jag har så förbannat ont i halsen och huvet. Dessutom väntar jag på att harry potter och hemligheternas kammare ska bli färdigladdad så jag kan gå ner och kolla på den, dvdfilmen är boooorta, ledsen tjej. wooowwww vilket värt inlägg.
xoxo


YOU TOLD BE YOU WOULD NEVER FORGET THIS


HUR FINT? särskillt mittenbilden.

NEAR TO YOU, I AM HEALING BUT IT'S TAKING SO LONG


ANDRA BILDEN, ibland när jag får till det alltså, det faller så naturligt, jag måste vara dum i huvet.
dessutom är jag asnöjd för jag har precis fått till "Alexander Wang-flätan".

THIS IS SMALL TOWN MUSIC, THIS IS BIG TOWN MUSIC.


Jag börjar få ont i halsen sådär när alla andra börjar friskna till, känns ju asnice.
pappas tröja, Leggings Bikbok

SHE STAYS HOME CAUSE SHE HATES THE CLUB !


Älskar att jag på något vänster lyckats fota fötterna på precis samma ställe på båda bilderna, duktigt matilda. kan tala om för er att jag har damp just nu, sitter och dunkar huvet mot en träplanka eftersom den viktigaste knappen på hela mobilen håller på att ge upp "gå tillbaka knappen", datamusen håller på att dö och för länge sedan dog mitt xbox som jag saknar mest i världen just nu, jävla ¤()¤")¤)="=¤/¤/¤. så tycker jag om det.

I WANT IT / I WANT IT / I WANT IT / I WANT IT / I WANT IT

Linne Alexander Wang, Jeansshorts Levi's, Solglasögon Topshop, Skor Acne.
Om alla andra langar en massa "jag vill ha det här till sommaren shalala" så tänker jag med göra det, så det här vill jag med ha till sommaren, snuskigt dyrt och tyvärr är det så det ska vara, men om man har råd det är ju en heeeelt annan femma, och den femman ger jag blanka fan i.


OH MY DEAR, I WANT YOU TO BE MINE SO BAD



Kooooolla, vad jag fick låna av skolan över helgen! Ibland får media mig att känna att jag fylld med lycka, men man blir så besviken att det tyvärr inte varar förevigt, det är som att vakna upp från världens finaste dröm och inse att den faktiskt inte var sann, man blir så besviken, ungifär så kommer jag känna när jag lämnar tillbaka objektivet på Måndag, besviken. haha.
Det är förövrigt ett Sigma 70-300
xoxo.

EN LISTA SOM FÖRKLARAR ALLT INGEN VILL VETA ..

Höger- eller vänsterhänt? Vänsterhänt
Humör just nu? Ganska grinig, eller jävligt grinig och trött.
Kläder just nu? Harembyxor, raggisar och världens skönaste grå tröja.
Musik just nu? Signs - Bloc Party
Sommarplaner? För många! Peace&Love, Öland, en Danmarksresa förhoppningsvis, Halmstad och Nässjö.
Hur många kuddar sover du med? Just nu fyra för någon har tagit mina andra två.
Spelar du nåt instrument? Nej, men jag skulle så gärna vilja kunna spela gitarr.
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska utan tvekan.
Vem är viktigast för dig? Vänner, min familj.
Är du kittlig? Ja, under fötterna och på låren haha.
Snarkar du? nope, jag har fått gåvan att klara mig utan snarkningar.
Stjärntecken? Tvillingarna, bäst.
Äckligaste insekten/djuret? Maskar, larver och sniglar.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag skulle vilja kunna kontrollera alla elemten (vatten, jord, eld och vind) HAHA!
Vad vill du jobba som? I mina drömmar skulle jag vilja jobba inom någonting som har med mode att göra, eller skådespelerska osv.
Stökigt eller välstädat? Välstädat!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Helt klart!
Gillar du att sjunga? Om jag gör.
Anser du att du är stark? Nu kommer väl halva jorden skratta men ja det gör jag, ibland, när jag är arg.
Vad gör du om du får hicka? Försöker tänka på allting annat än den förbannade hickan haha.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren, och där sätter jag punkt.

THESE WORDS ARE MY OWN - I LOVE YOU, I LOVE YOU!



Jag vet att jag har lagt upp bilderna ett x antal gånger i bloggen.
Imorgon har vi kort dag i skolan och det gillar vi på media väldigt mycket så jag och fanny bestämde oss för att ta en tripp in till skövde och handla, eller fanny ska handla jag är lagom pank såhär efter alla dessa förbannade reor haha. xoxo

JAK AND JIL / JAK AND JIL / JAK AND JIL / JAK AND JIL


(source)

I WAS 6 YEARS OLD WHEN MY PARENTS RAN AWAY


Tröja H&M, glajorna har mormor hittat hos nisse.
med den här bilden ville jag nog mest bara säga att jag jag saknar sommar och brillor jäkligt mycket.

WHEN I WAS 5 YEARS OLD MY MOTHER ALWAYS ...


Världens finaste klänning från H&M, älskar den.

TVÅ FAVORITER UR MATILDAS GARDEROB: SKOR!

Det där med favoriter det har vi väll alla eller äre bara jag som är fjollig? det här är iallfall mina favoritskor (tillsammans med de svarta conversen) som egentligen skulle varit med på den här listan men kameran gav upp sådär när jag var inne på mitt andra par, jävla svikarjävel. xoxo.

ps. kvalitén är ganska dålig på grund av att jag har dragit ut bilderna i bloggisen.


IT'S A BUSINESS THAT WE NEVER BELIEVED IN, NOW I DO

Nu ska jag ta en svängom med min kamera, med andra ord fota (utan någon som helst koll).
det kan sluta hur som helst, men det är ju sånt där som jag gillar, att aldrig ha kontroll.

THE FIGHT FOR YOU WAS ALL I EVER KNOWN


bad girl som är kass på updateringar men vet ni vad mina kära? det är vintern och på vintern görs mitt hjärta om till sten och min hjärna går i ide, det är anledningen till den dåliga updateringen hela tiden, hjärnan orkar inte arbeta helt enkelt, den är utbränd, ute på semester, helt lost. NU äta köttbullar, kolla på harry potter och SOVA ÄR PISSTRÖTT!! xoxo

WE ONLY NEED INFORMATION AND EXPLAINATION



Topshop, love love love grunge.

THIS TIME BABY, I'LL BE BULLETPROOF, BULLETPROOF


bild: Natalie Karlsson
Säger precis som natalie: HUR FINT? grymt fint.
nej nu ska jag sluta och sno andras bilder och börja blogga lite eget, jag är tillbaka med en updatering så snart som möjligt.

///////////////////// THANK YOU GOD FOR ELIN KLING ////////////////////////


bilder: Elin Kling
jag tycker överskriften säger sig själv ganska bra. fyfan vad jag hade haft ångest varje helg utan elin kling. haha bloggen är ren lycka och satan i gatan, jag har aldrig sätt en brud som klär sig bättre, om gud finns så vill jag bara säga: OH THANK YOU!

WISH ME LUCK OR I'LL DIE, WAIT!? I'LL DIE ANYWAY

NU SKA JAG ÅKA SKRIDSKOR! tror jag, eller något ..
här får ni en grym låt sålänge, har varit beroende av den allt för länge
(klicka på kasetten)


IF FUCKS WITH YOU HONOR, AND IT TEASES YOUR HEAD


Bilderna är från Caroline.
Vogue Russia Jan 2010

ASWER / ASWER / ASWER / ASWER / ASWER / ASWER

Anonym: Ey, hur har du tagit din bild här? Håller du i kameran eller har du den på ett stativ? Har du använt blixt? Och sist men inte minst, vad har du för kamera? Objektiv? Haha, some questions. Vill också kunna få bra bilder nån jävla gång.

Svar: tjingelingpling, just på den här bilden håller jag i kameran och andvänder ingen blixt eftersom det inte var nödvändigt (befann mig i ett väldigt ljust rum). Jag har en nikon D60 med orginalobjektiv alltså ett 18-55 mm NIKKOR :) take care.

KLASSFEST IKVÄLL, ÅH JAG ÄR GLAD, SPRICKER!!!!!!!!!!!!!!1



Nu drar jag till frida om någon halvtimma, woho. tar med kameran, xoxo.

BUT WHEN THE SUN GOES DOWN, I'LL STILL BE AROUND

Jag är uppe, wow.
somnade efter sju inatt pga. dom där jäkla harry potter filmerna, varje gång jag ville stänga av filmerna kunde inte handen dra den lilla pilen till kryssfönstret, det var ju så spännande hela tiden och det var som om jag aldrig sätt filmerna förut, vilket jag deffenetivt har. men inte tänker jag ångra att jag låg och kolla på världens bästa filmer hela natten. Det är bara att ta sig upp, bita ihop för att sedan dra till mathilda om ca 1 timme, och därifrån ska vi ta bussen in till skövde och bada med våra babes. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig av det förbannade badhuset heller för den delen, ena halvan säger ju att det är grymt kul och resten av halvan är bara besvikna, jag säger inget så får jag inget sagt. take care people, xoxo.

THE BLUE SKY PROJECTION +++++++++++++++++++++++



Kan inte säga att jag har gjort särskillt mycket för världen idag. Blev en sväng till ica förut för att köpa godis, panpizzor och bestämma mat med världens bästa pappa. och nu då, nu tänker jag lägga mig med världens stelaste ben, fruktansvärt äckligt glatt humör och lägga mig i soffan för att kolla på harry potter och fenixorden och käka min feta panisar. haha, xoxo

YOU'RE SO PRETTY, SO SMART, SUCH A WASTE OF HEART



ha, har legat och kollat på film i min fotölj och käkat rostbröd fram till nu. och nu ska jag hettsa mig själv till ica för det finns ingen i min familj som tänker köra mig. är helt pissed för jag är så jävla hungrig så får jag ingen god mat heller, PAN PIZZA SKA INHANDLAS. PUNKT SLUT! xoxo

H&M SPRING COLLECTION, JAG ÄLSKAR REDAN 2010!!!!



pyttelilla bilden men det här är iallafall H&Ms vårkollektion.
åh, det är så fint, alla mönstret och färger. de vita och röda klänningarna ska jag försöka snappa åt mig, även de blå linnet och outfit nummer ett. woooow jag längtar, 23 mars vare alltså om jag inte minns helt fel!

AIN'T ABOUT WHAT'S WAITING ON THE OTHER SIDE


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
ja, börjar gymnasiet, bytt gymnasium. finns nog en hel del saker egentlige men jag kommer inte på särskillt mycket just nu.
Blev någon av dina vänner förälder i år?
nej tack och lov.
Dog någon som stod dig nära?
ja (om min xbox räknas så dog det ganska hårt också)
Vilka länder besökte du?
sverige var nog det enda tror jag.
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010?
mer händelser, och solen får gärna hälsa hej lite oftare iår.
Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
alla var nog speciella i sig men 11 juni (skolavslutningen/födelsedag) var fantastisk.
Vad var din största framgång 2009?
jag har nog blivit en mycket mer jordnära person, det tycker jag iallfall är en framgång.

Största misstaget?
ångrat en massa saker, man ska aldrig ångra någonting oavsätt hur dumma misstagen är.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
nej, halsfluss har jag haft lite hit och dit några gånger dock.
Bästa köpet?
alla vaniljcolor (HAHA) eller mina skor från scorett.
Vad spenderade du mest pengar på?
mat, kläder och skor.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
vänner, familj, kläder haha.
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?
RAP DAS ARMAS
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare.

Vad önskar du att du gjort mer?
tagit med kameran överallt, gjort mer saker och varit mer öppen, jag har nästan stängt ute varenda människa det här året.
Vad önskar du att du gjort mindre?
slösat pengar, litat på en del.
Blev du kär i år?
noup, inte kär.
Hur många seriösa förhållanden?
none, jag mådde nog fan bättre ensam.
Favoritprogram på tv?
GOSSIP GIRL <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
bästa boken du läste i år?
HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3 jag är sjuk.
Något du önskade dig och fick?
fick en hel del.
Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
hade skolavslutning, alltså så spenderades den med världens finaste klass plus en hel del andra.
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
ja och om jag hade tänkt lite innan jag agerar ibland.
Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
igen stil, jag väljer min stil för dagen.
Vad fick dig att må bra?
familj och vänner
Vem/vilka saknar du?
allt för många släktingar som gått bort., MITT XBOX (nej jag skämtar inte)
De bästa nya människorna du träffade?
haha åh, vad taskig jag känner mig när jag inte kommer på någon men louise och ida har varit helt underbara att lära känna :)
Årets största kärlek?
mitt xbox.
Årets besvikelse?
att vänskap kan betyda noll för vissa och att pojkvänner är värda att mista en vän för..
Årets bästa?
Fanny & Pappa
Årets snällaste?
pappa tar den här platsen lätt, plus vänner.

 årets citat?
"allting händer av en anledning" och "life's a climb but the view is great" tack och lov för att det andra citatet finns, så många gånger det har räddat mig alltså haha.


BUT THEN I GET NEAR YOU I STOP THINKING CLEARLY

Tänkte precis sätta mig och skriva ett inlägg om att jag skulle kolla på harry potter och dega i soffan men för cirka två minuter sen frågade mathilda mig istället om jag skulle med till pauline och käka fruktsallad osv, jag tackar inte nej så jag ska försöka ta mig ur min pjamas och få på mig riktigt kläder inom kort, haha jag har vänt upp och ner på hela dygnet, duumb ass. kameran åker nog ner i fickan också, alltså med till pauline. xoxo

"EVERYBODY MUST HAVE A FANTASY" ANDY WARHOL




source: here, here, here and here.

I HATE TO SOUND SO TRUE BUT I MEAN NOTHING TO YOU



nya shoooes från din sko.
LOVE

WHO I AM TODAY AIN'T SO FAR FROM YESTERDAY

tjaos, drar mig ner till mölltorp om någon halvtimme för att käka med mathilda och kajsa. egentligen hade vi planerat att käka kinamat men det gick varken några bra bussar eller någon som kunde köra oss så vi gjorde det bästa utav situationen och får helt enkelt laga egen mat hemma hos kejsy, vilket förmodligen blir minst lika bra. enda hindret just nu är om jag ska gå eller inte gå till mölltorp, alltså bil vs. vara hurtig och gå..

// YOU'VE // COME // TO // FAR // TO // WALK // AWAY // 00:31

though you wanna quit don't think you can't get through this, you've come too far to walk away, it's not gonna be today. and no mater how you feel it's what you do that matters,this is your moment to be strong.



00:26 / / / GRAB THIS MOMENT BEFORE IT'S TOO LATE

Ska snart inta sängen med en fet godispåse och drömma om att fanny faktiskt vore här, det finns så mycket jag vill prata om men henne, så mycket som jag bara vill ha ur mig. jag saknar dig, och jag saknade dig när jag inte hade dig här vid tolvslaget, 2010 började bra men det hade till och med börjat bättre om du hade varit med, du ska vara med hela tiden. det är du och jag, alfred och emil, b1 och b2, fanny och matilda, vi - som folk inte tror kan vara utan varandra, well nu vet alla att vi kan men det är inte kul, det är inte kul för fem öre. 5 dagar kvar, min countdown börjar nu.


HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NEW YEAR

Jag tar inte tillbaka det, det gör jag verkligen inte, jag hatar nyår men det här var ett undantag. hade världens mysigaste nyår och vid tolvslaget fick jag pussa på både matty, ida och louise haha! Kvällen blev verkligen lyckad.

Började med en förfest hos emma med god mat osv. runt nio halv tio snåret åkte vi till axelsson där alla efter tio minuter blev utslängda ur huset (tur det) så vi tog vårt pick och pack och drog till jarlheds, wohoooo!


RSS 2.0