NYÅRSKLÄNNING

zara x2


DREAMS


i det här temat ska min lägenhet gå i när jag en vacker dag skaffar en.
så jäkla fint, kranum ska jag ha också. jap, det ska jag!

haha .. okej nu börjar pausen! damn it matilda!!!!!

SO HOW YOU LIKE ME NOW?

Säger stopp, tar en kort paus och är tillbaka efter helgen igen!
Klicka här, sålänge för att lyssna på en grym låt. puss!

THE PRISONER OF AZKABAN

film, hej då. godnatt.


PRADA

Älskar dessa Prada Oxfords-skorna.
blö, blö, blö.


VICTORIA'S SECRET



ligger och glor på Victoria's secret fashion shows.
brukar inte ha ångest, men alltså fan.
sådär snygg ska jag bli när jag blir stor!

FLOWER PRINTED

hade inte faktiskt inte sagt nej, tänk er under en svart stickad tröja!
från Zara.


AND IF YOU RAN AWAY


(slänger upp lite inspo. weheartit.com, tumblr.com)

Ikväll går äntligen min och Emmas efterlängtade Harry Potter-maratoon av stapeln, och som jag längtat.
Linus är inte hemma som vanligt, av någon anledning så jobbar han, sover han eller är han borta när jag är där - trevligt .. eller? Somnar förmodligen på deras soffa ikväll vilket jag gör cirka varannan helg numera, men jag gillar den där jäklans soffan.

15:06 18112011

(tröja Zara, jeans Gina Tricot och converse)

CAUSE IT MAKES ME HAPPY

en liten, liten, liten inblick i min garderob.


SLÄNGER IN EN PUSS TILL ER!

puss ♥


I RATHER TANGO WITH MYSELF THAN YOU


(tröja H&M, jeans Gina tricot, jackan är pappas gamla, skor Scorett)

Brände mig på spisplattan, det gör så fruktansvärt ont för tillfället så att jag har lust att kapa båda fingrarna, men jag får helt enkelt vänta tills smärtan är så olidlig att de domnar, skönt!
Annars ligger jag här i sängen och försöker intala mig själv om att jag är bäst i världen och att inget kan "bring me down" det går ganska bra faktiskt, jag känner mig jäkligt stark. Jag behöver inte bevisa för någon vem jag är, jag kan försvara mig själv och behöver inte dum backup. Jag är bekväm med personerna i mitt liv och skulle inte vilja byta ut dem mot någon i världen. Jag vill inte umgås med folk som man hela tiden ska behöva anpassa sig efter, åt helvete med det, punkt slut.

H&M Spring 2012


THOUGHTS

Sitter här och skriver en önskelista. Jag känner verkligen att jag börjar bli gammal. aldrig någonsin i mitt liv trodde väll jag att jag skulle önska mig en nerssicär i julklapp, det är ju bland det tråkigaste man kan önska sig, men om det är behövligt? Ja det är det ju faktiskt. Nuför tiden tänker jag nog mer på vad jag behöver än vad jag bara vill ha för att vilja ha. visst kunde jag väll köpa mig en egen men jag har inte hittat någon som fallit mig i smaken så jag vill bli överaskad, jag känner på mig att om jag nu får en i julklapp så blir jag nog hur glad som helst oavsätt hur det ser ut, bara den är stor vilket jag har skrivit i min önskelista "en stor en" står det med tjocka bokstäver.
Sen det här med pengar, det är ju också väldigt tråkigt, fast det är man ju alltid i behov av .. och särskilt jag, nu när jag ska köpa min nedrans iPhone .. Ja, jo, jag har äntligen givit med att så  dum telefon är det ju inte trotts allt. Men vit ska den då vara också, annars kan det kvitta.

vad annars önskar man sig i julklapp? Jag vet faktiskt inte, inget särskilt. Jag fokuserar hellre på julmyset, julbaket, granen och alla fina julsaker som ska fram innan jul, det är ju det som är det bästa .. och så maten förstås! Åh, vad jag vill ha jul nu på en gång.

ps. har även hittat min balklänning, är så lycklig!

NYTT IN

en liten tjock orm från bikbok, tycker väldigt mycket om!


CLOSE UP



ANOTHER ONE BITES THE DUST



(tröja och skjorta H&M, byxor Cheap Monday, skor Scorett)

Idag är jag ledig, så jag ligger här i sängen och mår jäkligt bra! Ikväll ska jag ha Harry Potter-maratoon för min box har kommit nu så jag är lyckligast i världen, ah♥ x100000.

SNABB UPDATE

Idag har jag jobbar rumpan av mig, eller det tror jag iaf .. för när jag kom hem idag så var jag helt slutkörd av någon anledning fastän det inte var särskilt mycket folk idag, men inte stoppade det mig från att hoppa runt och vara överallt. Jag älskar att jobba, det är så fruktansvärt roligt!
Imorgon är jag ledig så ikväll tänkte jag börja läsa om alla harry potter-böcker, för någonting ska jag ju ha att göra hela vintern och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera den på!
ha en trevlig kväll bananer, hörs imorgon!

NOBODY SAID IT WOULD ME THIS HARD.

Underbara, underbara höstdepp .. känner lite "here we go again" varje jäkla år!
Jag vill gråta för ingenting. vill bara ligga och sova hela vintern. mår skiiitttttt.

Och nu till en possitiv sak, Cornelia har börjar blogga!!!
Hur bra? Klicka här för att komma till hennes bloggis ♥


GARDEROBSRENSNING

Tar och rensar garderoben rå, nu jäklar ska här tömmas .. eller?

BREATH AGAIN


fruktansvärt intressant med att veta vad jag äter i skrivande stund - så här får ni!

WORDS YOUR FATHER NEVER TOLD YOU



BRIGHTER DAYS



1: Neutrogena daily scrub. 2: Neutrogena toner 3: Eucerin PH5 Cream
(för känslig hud)

Dessa ansiktsprodukter är något jag jag inte hade klarat mig utan då jag tvättar mitt ansikte 2-3 gånger per dag, hade nog dött utan mina livräddare. Alla 3 produkter är köpta på apoteket, fast neutrogena-produkterna går även att köpa i en vanlig ICA-butik.


LITE GREJER OM MOI SOM MAN INTE KUNDE BRY SIG MINDRE OM

Om någon pratar med mig om Harry Potter så kan jag prata oavbrutet i timmar, hade nog inte ens märkt om personen dog på kuppen och hade jag märkt det hade jag forsatt konversationen tyst i mitt huvud tills jag diskuterat klart. Mitt rum består i stort sätt av en enda stor garderob. Jag suger på att vissla, fast jag får väl G- på att vissla Pippi Långstrump. Jag älskar att vara ensam, det är enligt min åsikt bland det bästa jag vet, jag gillar faktiskt inte människor särskilt mycket (HAHA). Jag kan verkligen bli ehm .. galen? kan man säga så för småsaker, lite som hulken fast jag växer inte och blir heller inte grön men vredesutbrottet är ungefär samma. Jag har väldigt tunt hår, Congrats! till er som missat det. Jag kände henke sedan tre år tillbaka innan vi blev tillsammans. Jag är en riktigt mamma- & pappagris. Spottade en gång på min fabror av någon anledning, alltså jag var liten. Har haft tandställning två gånger, en av gångerna var för att jag sög på tumme tills jag gick i tvåan så de stoppade in ett galler i munnen på mig. har aldrig gråtit över en kille förän henke kom in i bilden. är både höger- & vänsterfotat. Som alla vet så älskar jag Harry Potter, men även Star Wars och Scream filmerna ligger mig mycket varmt om hjärtat. Har fruktansvärt dåliga matvanor (och då menar jag godis till frukost, lunch, middag och kvällsmat vissa dagar) så tacka gudarna för mamsen och papsen gener. och sist men inte minst då, ja älskar mat och sen såklart min pojkvän för er dumbasses som efter 16 månader inte riktigt fattat det än.


RSS 2.0