LIFE'S A CLIMB, BUT THE VIEW IS GREAT

övre bilden är tagen av mig, wow-ee.
Visar en bättre bild på tröjan imorgon, ja jag erkänner att det är en tröja eller tunika mer.
Och på den undre bilden i det här inlägget har jag på mig världens topp från the garden collection som jag nämnde innan.

Imorgon ska jag även träffa mathilda innan jag åker, ska också försöka få hem fanny från mattias så jag iallfall får säga hej då till tösabeta! hihi, nu ska jag dricka te och bläddra lite i harry potter. xx

S M

Stella McCartney


SNEAKPEAK

En liten sneakpeak på vad jag köpte när jag var i skövde idag. Träffade även Nathalie inne i stan så vi gick till Wayne's och tog en fika och drack te tillsammans innan jag tog bussen hem. Spurtade till ica för att ta ut två paket som hade kommit på posten och i dem låg blusen från "the garden collection" och Jackan som jag har blivit helt såld på. Berättade även för mamma att klänningen jag ville ha inte fanns i min i storlek så hon sa åt mig att när vi åker till grebbestad i övermorgon skulle vi svänga förbi ett av sveriges största H&M (vart det nu låg) och se om klänningen fanns i min storlek där och isf köpa den, undrbara mamma!
det var nog i stort sätt min dag hittills, xx.

ps. just det, mormor och morfar kom med påskägg förut .. WOW-EE!

WHAT THE HELL AM I GONNA DO NOW?

otippat att jag lyckas somna när jag ska träffa ida, rebecca och olivia och istället vaknar allt för sent. frågorna jag ställer mig själv nu är typ, är jag dum i huvudet och hur fan ska jag kunna sova inatt?


WHEN THE SUN GOES DOWN


Kastade ihop några bilder på ett par minuter, och vi ser ju hur resultatet .. misslyckat med andra ord.
har fått en förbannad skoskav av mina fula träningsskor som har andvänds som aldrig förr de här två dagarna (två gånger). Städning på G kommer här näst och en dusch också, sen ikväll drar jag till Ida som jag inte har träffat på länge. xx

SICK DREAMS, GREAT WEATHER

Trotts att jag kan ha haft den vidrigaste drömmen någonsin som handlade om att Heidi Montag och hennes plastikoperarade ansikte slipade sönder min hals och ristade in Matilda plus Heidi = Vänner föralltid i mitt ansikte och försökte strypa min lillasyster med ståltråd så kunde jag inte låta bli att le som en sol imorse när jag vaknde av att solen lyste igenom min ögonmask, eller ja först var jag såklart tvungen att komma ur chocken men sen så var jag glad som attans. Gick efter det ner och gjorde en räckmacka med citron på till frukost och nu ska jag snart ladda ner lite musik och sen ta en promenad tillsammans med mina nya lovers (solglasögonen) och min trogna följeslagare (kameran). Ha en bra dag people, xx

NEW IN TOWN


Ph: Caroline

THIS IS THE WAY I SHOULD'VE DONE THINGS

tror just nu att jag inte kan bli mycket nöjdare .. ligger i sängen med kanske det snyggaste påslakarnet någonsin (leopard, vad annars? HAHA) medans jag har en bricka, där ytan är fylld av en dator, världens största tekopp, en liten godisskål och en bund filmer. tänkte bara att ni ville veta godingar, xx.

ps. tack för alla fina kommentarer på senaste tiden, wihoo blir som en liten tekopp, helt varm! haha


I'VE BEEN WAITING FOR SO LONG



SIBYLLA

Pappa pratar om att beställa hem sibylla, vilket får mig att känna att den här lördagen kanske inte blir så dum ändå.
NU ska jag försöka få tag på mathilda, även kallad matziigirl.
ha en bra lördag, xx!

BREAKFAST


Världens bästa frukost bestod av mörk chocklad och citronvatten, jag kan vänja mig vid det..

DU ÄR DET BÄSTA JAG VET ..

Jacka, beställd!
tack älskade pappa!


I'M SO HUMAN

Jag vet inte riktigt vad som hände precis men jag fick något sånt där "det var bättre förr"-depp och sitter här nu som en frågetecken och undrar vad jag har gjort med mig själv. Och som om det inte vore nog så är självförtroendet från helvetet tillbaka och har just nu lust med att krossa varenda spegel i min närhet. med andra ord, jag är helt förstörd.

Jag hatar den här känslan, den kommer och går hela tiden. varför ska jag alltid jämföra mig med andra och aldrig vara nöjd med hur jag är, hur jag ser ut och vad jag har? %"#%")")%==% ska gå och dö framför en massa deppfilmer nu.
xx

I'M SAVING THIS SUMMER, THE LAST ONE OF SUMMERS


H&M, tack underbara mamma!
fjolligt värre så har jag typ blivit lite smått kär i min bikini och springer fram och tillbaka mellan mitt rum och datorn för att kolla på den, tanken har inte slagit mig att jag faktiskt kan bära in bikinin förän nu, men jag är fött trött i benen så jag ska fortsätta att kolla på "the black balloon", dricka citronvatten och käka mörk chocklad.
xx

BROKEN STRINGS


Två bilder som är ca en månad gamla nu. Lösögonfransar i photoshop, tja tja tja!
Köpte en bekini som kanske kan vara den finaste i världen, visar snart, så hold on.

SCHOOL'S OUT, AT LEAST FOR A WHILE

NU HAR JAG LOV MINA VÄNNER, wow-ee.
Återkommer senare, för nu åker jag till skövde med min mamma.
ska försöka smyga ner med lite nya nagellack i varukorgen på Maxi, haha.
xx bananas.


GEMMA WARD

Fick en fråga om vem jag tyckte var finast i hela världen typ, gissa om jag blev glad? hoppade typ upp och ner i stolen. världens finaste människa är utan tvekan Gemma Ward, anledningen till att jag bara säger en tjej och ingen kille är för att jag inte kan välja mellan Ed Westwick, Robert Pattinson & Kevin Zegers dock.
Men finaste kvinnan i världen är helt klart Gemma, ingen tvekan om saken.


Där kom beviset, jarå!

ANIMAL


Glajjor från Gina Tricot som blir dina för 59 enkronor.
Har fått träningsverk av att gå i skövde, jag tror att mina ben har domnat av i stolen nu och jag tänker inte ens att försöka resa på mig sedan, vilket motsvarar att detta nog blir min sovplats ikväll. fast så illa kanske det inte är, men nästan. nu ska här fixas med lisen design.
xx

TAKE IT OFF


Klantfan har varit i farten och glömt sitt egna minneskort i skolan så med mitt 16MG:s minne kan jag nu ta en bild, det var ju förbannat kul! men det betyder att jag har en bild att visa mina nya glasögon från gina tricot, wow vad jag skrattade åt de där brillsen på ginas hemsida men när jag väl fick på mig dem var jag ganska såld om jag ska vara ärlig.

Dessutom togs några väldigt fula bilder i studion från skolan idag som nu ligger över all den här text. enjoy.
xx

ONCE YOU GO BLACK, YOU'LL NEVER GO BACK


ph: caroline
Bortsätt från att jag nu har ont i hela kroppen så kan man ju faktiskt säga att jag är frisk. Orkar för den delen heller inte ligga i sängen mer och se hur dag blir till natt så imorgon åker jag till skolan ändå. Efter skolan ska jag åka till Skövde tillsammans med fanny och leta solisar och ringar, typ sånna på bilden, yes.
xx

ANSWER

Anonym: woho, har saknat din blogg!
vad kommer du ha på dig i vår? :)

Svar: heheh, så bra då!
i vår .. mhmm, blir  väll hudtonat, vitt och pudrig som för alla andra. Men jag tänker absolut inte slänga bort mina svarta plagg, det finns inte en chans i världen :) Sen ska jag nog använda mycket jeansplagg också, men inte jeanskjolen med risk att jag ser ut som en gammal tant! xx

ALEXANDER WANG


Tror jag har fått liggsår av att ligga i min annars så sköna säng i ett x antal för många timmar och läst ut min andra harry potter bok. Ska alldeles snart försöka dra mig ner till min bästa vän och följeslagare (KYLSKÅPET) och käka lite .. och medans min blogg är mer opersonlig än någonsin så får ni istället kolla in världens snyggaste pjuks från Alexander Wang, riktiga "kickass" skor!
xx

WHEN GOD CLOSES A DOOR, HE OPENS ANOTHER



Är sjuk och känner att jag just för tillfället bara vill trilla ihop och dö. Tog bussen in till Skövde idag för att kolla synen och kolla om jag fortfarande behövde mina diesel glajjor som har fångat damm i en låda i snart ett år, och nej inte behöver jag använda dem längre och det känns inte dåligt skönt. Efter det gick jag en snabbis in på Willys och köpte nya upplagan av Elle och Loka "krusbär/päron" som gjorde mig lite gladare iaf. Tog bussen tillbaka och nu sitter jag här med en huvudvärk utanför denna värld och ska krypa ner under täcket snart och bläddra lite ur Elle och läsa harry Potter.

KNOCK OUT

Jag orkar inte updatera idag, är för tillfället så död som jag bara kan bli, haha.
blir film och läsning resten av dagen, take care! xx

SO CONFUSED, IT'S LIKE I'M LOST


Har precis varit och käkat hos mormor och morfar och nu väntar mitt rum på att bli städat och efter det ska jag ta min bok och läsa .. jag är ganska nöjd med tanke på att jag har läst till sida 90 på en kväll.
En sneakpeak på vad jag har haft på mig såhär långt in på dagen, dock så ska det här bytas ut mot mjukiskläder snarast. Jacka och pälsväst H&M, T-shirt Fannys, och solisar.
xx

22:59 DET KAN TA SLUT IMORGON ELLER HÅLLA PÅ FÖRALLTID

Har precis kollat klart på Harry Potter och hemligheternas kammare, världens bästa film!
Linus och Emma kom även förbi precis, så nu har vi planer för morgondagen (kanske) tillsammans med världens bästa kusin johannes! xx

ALEXANDER MCQUEEN

världens finaste tights från världens bästa designer, Alexander McQueen

YOU BETTER DIE YOUNG


ph: flickr

THE GARDEN COLLECTION

jag har ett sjukt problem med att aldrig kunna hålla mina fingrar borta från H&M "beställ"-knapp så den här klickades hem från Garden Collection precis tillsammans med ett par enorma bruna "fjortisglasögon", men det är sånt jag gillar. Hoppas verkligen det här hinner komma innan jag åker till Grebbestad.

xx


I NEVER WISHED FOR A CHANGE IN MY CONDITION


ph: me
ska vara lite duktig nu och få någonting gjort, vilket motsvarar att jag ska städa. Men eftersom jag kan vara en av de lataste personerna i världen kan de ta tid innan jag kommer upp ur datastolen, väldigt lång tid!
Fick även en tid av synsam för att komma in och testa nya glajjser som jag är i ett stor behov av, jag går inte ut i dem jag har för tillfället, fyndigt matilda!

00:02, BED?


Våren kanske inte riktigt är här, men vaddå? vem drömmer inte om den?
väska & T-shirt från alexander wang, Skor converse (otippat), Jacka från bess

WHEN SPRING COMES, WINTER GOES

Imorgon ska jag vara på duktiga gatan och updatera lite mer, typ som saker som har hänt mig medans jag har varit överallt men inte här.

godnatt fellows


FEELS GOOD TO BE HOME

Och det sa bara "bang" så var jag tillbaka på ruta noll igen, skönt!
om jag inte hade varit så raslös hela tiden hade jag nog förmodligen slutat blogga för längesen.
Men nu är jag iallfall tillbaka, och med ny design och allt. nu ska jag tycka lite synd om min hals och därför dricka en kopp varm te, och tätt efter det ska jag ta min "Harry Potter och hemligheternas kammare"bok och gå och lägga mig. xx

EN LITEN HÄLSNING FÖR ATT VISA ATT JAG LEVER

Hej fellows! Jag saknar verkligen blogg.se, icket snack om saken och jag är snart tillbaka (slutaet av månaden, senast 1 april), så don't give up on me! Men tills vidare fortsätter jag att blogga på blogspot.

har en massa bilder att visa er när jag är back i business! take care, xx

RSS 2.0